Un bebeluș alăptat de mama care s-a vaccinat cu Pfizer a murit cu cheaguri de sânge și inflamație arterială

Un bebeluș de șase săptămâni, care era alăptat la sân de mama lui, s-a îmbolnăvit în mod inexplicabil, prezentând febră mare, după ce mama sa a făcut un vaccin împotriva covid-19, și a murit câteva săptămâni mai târziu din cauza unor cheaguri de sânge în „arterele sale puternic inflamate”, potrivit unui raport privind evenimentele adverse ale vaccinului transmis guvernului american, informează LifeSiteNews.

O femeie neidentificată în vârstă de 36 de ani din New Mexico a declarat că a făcut prima doză de vaccin covid-19 de la Pfizer pe 4 iunie 2021, pe când își alăpta fiul de șase săptămâni, potrivit unui raport înregistrat în Sistemul de raportare a evenimentelor adverse la vaccinuri (VAERS).

Pe 17 iulie, bebelușul meu a încetat din viață”, se arată în raportul care a apărut pentru prima dată în VAERS la data de 13 august 2021.

Cheaguri de sânge, artere inflamate

Băiețelul s-a îmbolnăvit „foarte rău, cu febră mare” pe 21 iunie, când a început să fie tratat cu antibiotice administrate intravenos timp de două săptămâni în spital, pentru ceea ce s-a presupus a fi o infecție bacteriană.

Raportul VAERS spune că analizele efectuate în spital „nu au detectat nicio bacterie specifică” și i s-a pus diagnosticul de „septicemie gram-negativă”. Acesta precizează că, la sfârșitul celor două săptămâni de spitalizare, copilul a fost testat pozitiv la rinovirus și a fost trimis acasă.

Acasă, bebelușul a dezvoltat alte simptome în următoarea săptămână, inclusiv o pleoapă umflată, „erupții ciudate” și vărsături. Mama sa l-a dus din nou la spital pe 15 iulie, când a fost diagnosticat cu „boala Kawasaki atipică”.

Clinica Mayo descrie boala Kawasaki ca fiind o afecțiune care vizează în principal copiii și care provoacă umflături (inflamații) în pereții arterelor de dimensiuni medii din tot trupul. Arterele coronare, care alimentează cu sânge mușchiul cardiac, tind să fie cele mai afectate, dar boala poate afecta și ganglionii limfatici care se umflă în timpul unei infecții, precum și membranele din interiorul gurii, nasului și gâtului.

După ce bebelușul a fost readus la spital pe 15 iulie, acesta „a încetat din viață la scurt timp după aceea din cauza unor cheaguri în arterele sale grav inflamate”, se arată în raportul VAERS, care menționează în mod greșit vârsta mamei, 36 de ani, ca vârstă a persoanei decedate.

Sunt furnizate puține alte detalii despre acest caz. Mămica îndoliată relatează că pruncul se născuse cu trei săptămâni înainte de termen, în momentul în care ea a făcut apendicită.

În raportul transmis către VAERS, mama se întreabă dacă vaccinul făcut de ea ar fi putut juca un rol în moartea copilului ei: „Sunt curioasă dacă proteina spike ar fi putut să treacă prin laptele matern și să provoace un răspuns inflamator la copilul meu. Ei (doctorii – n.n.) spun că boala Kawasaki se prezintă foarte asemănător cu sindromul inflamator multisistemic la copiii pe care îi văd în cazul infecțiilor post-covid”, a spus ea.

Cu toate acestea, dacă ei știu că anticorpii trec prin laptele matern, fiind ceva lucru bun, atunci de ce nu ar trece și proteina spike prin laptele matern, provocând potențiale probleme?!

În tot acest timp, platforma RO Vaccinare din țara noastră a făcut reclamă la vaccinarea femeilor însărcinate, luând chiar interviu unei „fericite mămici” care, deși trecuse prin boală, s-a vaccinat cu puțin timp înainte de a naște și se mândrea că totul este în regulă și copilul i-a venit pe lume gata dotat cu anticorpi, adăugând că dacă ar fi s-o ia de la capăt, s-ar vaccina încă din primul trimestru al sarcinii…

Citiți și:
Ucigașul din sânge: „proteina spike”
Copii decedați după injectarea cu serurile experimentale covid, în timpul studiilor clinice, cazuri consemnate de Centrele pentru Controlul și Prevenția Bolilor din SUA

 

yogaesoteric
11 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More