Un cercetător atrage atenția că va fi „covid-26 și covid-32” dacă nu se va afla, până la urmă, originea virusului SARS-CoV-2

Au apărut detalii șocante despre cercetătorii celebrului Institut de Virologie din Wuhan. Experții au fost mușcați de lilieci în peșteri.

Imagini transmise de televiziunea de stat din Taiwan și difuzate de presa americană îi arată pe oamenii de știință din Wuhan în timp ce studiază lilieci, fără mănuși, măști și alte măsuri de protecție.Unii dintre ei chiar au recunoscut că fost mușcați de animalele pe care le studiau de 13 ani. Ei au primit îngrijiri medicale, chiar dacă făcuseră înainte vaccin antirabic.

Cât de important este să știm originile covid

Peter Hotez, director al Spitalului de Copii din Texas, a declarat pentru postul NBC News că este absolut esențial să cunoaștem originea coronavirusului.

Este a treia epidemie de coronavirus din ultimul secol. Am avut SARS în 2002-2003, virus care a venit din sudul Chinei și a afectat Torono-Ontario, apoi am avut sindromul respirator din Orientul Mijlociu, care a apărut în 2012 și a afectat Coreea de Sud în 2015, iar acum aceasta este a treia epidemie. Și mama Natură ne spune deja ce urmează să se petreacă: va fi covid-26 și covid-32 dacă nu înțelegem pe deplin originile covid-19”, a spus Peter Hotez.

Mai mulţi cercetători precum şi agenţii de informaţii au afirmat că este posibil ca pandemia să fi început de la o scurgere din laboratorul de cercetare din Wuhan.

Citiți și:
Dovezile care arătau că SARS-Cov-2 a fost produs în laborator au fost distruse de chinezi, susține fostul șef al MI6
Peste 500 de medici germani acuză escrocii covid. „Avem o mulțime de dovezi că este vorba de o poveste falsă în întreaga lume”

yogaesoteric
3 octombrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More