Dovezile care arătau că SARS-Cov-2 a fost produs în laborator au fost distruse de chinezi, susține fostul șef al MI6

Dovezile care ar fi arătat că o scurgere de la laboratorul din Wuhan a declanșat pandemia de coronavirus au fost probabil distruse de China, a spus fostul șef al MI6.

Sir Richard Dearlove, care a condus serviciul secret de informații între 1999 și 2004, a avertizat că este dificil să se demonstreze că Institutul de Virusologie din Wuhan lucrează la experimente de „câștig de funcție” pentru a crea coronavirusuri.

În discuția cu Allison Pearson din timpul podcastului Telegraph’s Planet Normal, el a avertizat că Occidentul a fost naiv când a avut încredere în China, care s-a infiltrat în instituțiile științifice din Marea Britanie și nu numai. Sir Richard spune că este posibil ca oamenii de știință care doreau să vorbească despre respectivele experimente să fi fost „reduși la tăcere”.

Republica Populară Chineză este condusă de un regim destul de înspăimântător și săvârşeşte unele acte pe care le considerăm inacceptabile și extreme pentru a bloca opoziția față de linia oficială a guvernului”, a spus el.

Nu știm exact ce s-a petrecut, dar multe date au fost probabil distruse sau au dispărut, așa că va fi dificil să dovedim ipoteza.

Este motivul pentru care analiza științifică este acum atât de importantă, deoarece, deși nu poate fi dovedit 100%, analiza biochimică amănunțită dă greutate dovezilor care indică faptul că este vorba de un experiment, un virus natural care a fost îmbunătățit.

Sir Richard adaugă: „Întreaga perspectivă s-a modificat și sunt destul de sigur că SUA are date care au accelerat această răsturnare. China a fost inițial lăsată deoparte. Cred că problema a fost stilul regimului Trump; o mulțime de oameni au găsit dificil să susțină acuzațiile sale care păreau ciudate.

În cele din urmă, totul se va rezuma la dovezi științifice, deoarece datele nu mai sunt disponibile.

Am trecut printr-o perioadă de naivitate extraordinară în relația noastră cu China.

Este o problemă cu adevărat importantă și are implicații masive, de anvergură. Dacă rezultatul va fi atât de grav, ceea ce personal cred că va fi, nu cred că China va fi de acord să plătească despăgubiri și nu sunt sigur care va fi relația noastră viitoare cu China.

Sir Richard a declarat că o anchetă privind originea virusului nu ar fi indicat să fie lăsată la latitudinea Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), care a fost criticată pentru că nu a analizat riguros problema.

OMS arată ca o cauză pierdută. Raportul a fost o farsă.

Citiţi şi:
De ce se lucra la un virus în laborator, pe bani americani și europeni și cu specialiști francezi în biotehnologie?
Manipularea grosolană prin sloganul: „Informați-vă NUMAI din surse oficiale!”

 

yogaesoteric
14 septembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More