Un cunoscut influencer american a anunțat că s-a vindecat de homosexualitate: „Nimic frumos sau adevărat nu poate fi construit sau făcut să crească pe o temelie a răului”

Jurnalistul și influencerul american Milo Yiannopoulos a anunțat că s-a vindecat de homosexualitate și că își va dedica viața lui Hristos, având o devoțiune specială pentru Sfântul și Dreptul Iosif, „logodnicul” Maicii Domnului.

Într-un interviu acordat site-ului Life Site News, fostul editor de la Breitbart a declarat că indicii privind această convertire a lăsat încă din 2017, în cartea pe care a publicat-o, best-seller-ul Dangerous (periculos).

Scriitorul, născut în Marea Britanie, este foarte cunoscut în Statele Unite pentru pozițiile sale tranșante, conservatoare. El spune că numai prin Dumnezeu se poate vindeca de păcat și că l-a ales pe Sf. Iosif pentru faptul că acesta a fost protectorul Fecioarei Maria.

Încercările seculare de recuperare de la păcat sunt fie temporare, fie complet ineficiente. Mântuirea poate fi realizată numai prin devotamentul față de Hristos și prin lucrările Sfintei Biserici Catolice. Sfântul Iosif este figura tatălui spiritual al familiei sfinte. În aceste vremuri de nebunie de gen, a mă dedica protectorului masculin al pruncului Iisus este un act de credință în Sfântul Patriarh al lui Dumnezeu și o respingere a terorii transsexualilor”, a declarat jurnalistul.

M-am rugat, am băut o cantitate enormă de vodcă și mi-am amintit că nimic frumos sau adevărat nu poate fi construit sau făcut să crească pe o temelie a răului”, a adăugat el.

Viața i s-a transformat în bine, a adăugat el: după ce a renunțat să cedeze tentațiilor homosexuale, Milo a constatat că nu mai bea la fel de mult, nu mai fumează.

Pe viitor, Milo își dorește să ajute și alte persoane să-și revină din homosexualitate prin terapie.

Ea (terapia n.r.) funcționează, deși nu pentru toată lumea. În ceea ce privește celelalte aspirații și planuri ale mele, ei bine, nicio schimbare: Întotdeauna am considerat avortul ca fiind cea mai preeminentă oroare morală din istoria omenirii. Voi continua să spun aceasta – chiar mai tare decât înainte”, a continuat el.

Tânărul de 37 de ani spune că „born this way” (născut astfel) este un slogan inventat de lobby-ul homosexual și nu are legătură cu știința sau realitatea.

„«Născut în acest fel» este un slogan inventat de lobby-ul homosexual. Este practic PR și nu are nicio bază științifică. «Născut în acest fel» este o minciună. Nu este un stil de viață. Este un set de simptome. Nu avem un respect sănătos și adecvat pentru familie. Nu explicăm oamenilor că nucleul familiei este cel mai bun motor al oamenilor sănătoși, fericiți.

Dacă le spui oamenilor că ești ceea ce ești și le trimiți mesaje că există ceva moral în asta, atunci homosexualii sunt sărbătoriți ca și cum ar fi în mod intrinsec ceva preferabil să fii astfel. Acesta este doar una dintre direcțiile bolnave pe care le imprimă cultura. Aceste stiluri de viață vă vor împinge în mizerie, droguri, prostituție, faliment și promiscuitate”, a explicat el.

Milo Yiannopoulos a mers și mai departe și și-a denunțat propria „căsnicie” cu un alt bărbat, aruncând în Ocean inelul primit de la acesta, pe care l-a evaluat la 150.000 de dolari, scrie National File.

Milo a fost blocat permanent pe Twitter într-un moment în care avea peste 338.000 de urmăritori, în 2017. Aceeași soartă a avut-o și pe Facebook, doi ani mai târziu. Cartea lui, Dangerous, a fost best-seller pe Amazon la o zi după lansare în 2017 și a ajuns pe locul 2 în topul cărților de nonficțiune pe New York Times.

El a recunoscut că în copilărie a fost abuzat sexual de bărbați.

Citiți și:
Spulberarea miturilor genetice cu privire la homosexualitate (I)
De unde vin și ce îi mână în luptă pe apologeții LGBTQ? Originile și scopul Noii Revoluții Sexuale

 

yogaesoteric
8 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More