Guvernul militar este asaltul final al Noii Ordini Mondiale asupra Italiei

Probabil că mulți au crezut că Marcello Sorgi, fost director al TG1 și editorialist la La Stampa, suferea de insolație din cauza căldurii de vară de la sfârșitul lunii iulie când a scris ultimul său articol intitulat „De ce nu va fi criză în august”.

În articolul respectiv sunt pronunțate deschis cele două cuvinte care planează de ceva vreme asupra scenei politice italiene și nu numai. Cele două cuvinte sunt „guvern militar”.

Înainte de a continua cu această analiză, este însă necesar să ținem cont de un fapt foarte precis. La Stampa este ziarul deținut de una dintre cele mai puternice familii din Italia și din Europa, familia Elkann, legată din punct de vedere istoric de o familie de bancheri și mai puternică, familia Rothschild.

Dacă acest ziar permite scrierea unor cuvinte chiar mai subversive decât scenariul actual, înseamnă că aceste puteri doresc să trimită un mesaj foarte precis anumitor cercuri.

Destinatarul mesajului pare a fi sistemul politic italian, care de ceva vreme a intrat în amurgul celei de-a doua Republici, născută din lovitura de stat judiciară Mani Pulite, inspirată și dirijată de cercurile guvernului ocult de la Washington.

Partidele se arată din ce în ce mai nemulțumite de apartenența lor la guvernul Draghi. Să fie clar; nu sunt nemulțumiri de fond, pentru că aceste partide au fost luate de o convertire bruscă și abruptă pe drumul spre Damasc și acum simt dorința copleșitoare de a se retrage din planul, deja scris, de a executa Marea Resetare în Italia. Într-o foarte mare măsură, acestea sunt doar manevre pe care partidele încearcă să le facă pentru a recupera un consens pierdut în ultimul an și jumătate.

De exemplu, există M5S, care s-a redus acum la a fi o fotocopie ștearsă a partidului justițiarist al fostului premier Di Pietro, Italia dei Valori. Din moment ce M5S a devenit acum un partid justițiar de stânga radicală, este nevoie să se dea în spectacol pentru a arăta o opoziție frontală față de reforma justiției pe care regimul Draghi este pe cale să o implementeze. O reformă a justiției care are ca unic scop abolirea închisorii ca instituție de pedeapsă și, astfel, îndeplinirea „visului” partidului radical al lui Marco Pannella.

În acest sens, este interesant de observat cum decadența spirituală, morală și economică a Italiei a mers mână în mână cu punerea în aplicare a programului acestui partid.

De fapt, în ceea ce privește economia, radicalii au fost cei mai aprigi susținători ai agendei neoliberale, care a privatizat practic întreaga proprietate de stat, vândută de eurocrați precum Draghi și Prodi către finanțele anglo-saxone.

În ceea ce privește moralitatea, radicalii au fost în prima linie a demoralizării societății italiene prin sprijinul lor pentru avort, droguri, pornografie și divorț. Acest set de nonvalori a dezrădăcinat și deconstruit identitatea creștină tradițională a Italiei pentru a o înlocui cu o ideologie liberal-marxistă care nu are nimic de-a face cu istoria și cultura milenară a acestei națiuni.

Definiția de „respingător” pe care filosoful Costanzo Preve a rezervat-o radicalilor pare a fi pe deplin potrivită în această privință.

În orice caz, relele partidelor din guvernul Draghi menționate mai sus sunt doar un simulacru, dar au fost mai mult decât suficiente pentru a irita cercurile financiare și masonice care au dorit acest guvern. Faptul că francmasoneria i-a permis lui Draghi să intre în Palazzo Chigi nu este o simplă speculație sau un zvon. Aceeași francmasonerie care și-a revendicat concepția prin unul dintre cei mai cunoscuți exponenți ai săi, Gioele Magaldi, cel care a dat binecuvântarea pentru formarea acestui guvern și aceeași persoană care, de ani de zile, a fost folosită pentru a repeta basmul francmasoneriei „bune”.

În această privință, francmasoneria folosește o tehnică foarte rafinată de înșelăciune. Ea trimite în mod intenționat o parte din membrii săi pentru a face publicul să creadă că există două curente opuse în francmasonerie și în acest fel unii oameni, chiar și de bună credință, se apropie de francmasoneria „bună”, fiind convinși că există într-adevăr loji care doresc binele umanității. În acest fel, disidența celor care caută o cale de ieșire din sistem sfârșește în brațele masonice ale sistemului însuși și nimic nu s-a mișcat.

Regimurile Conte și Draghi au deschis calea pentru Marea Resetare

Cu toate acestea, pentru a înțelege de ce Sorgi și anumite cercuri globaliste au pus cărțile pe masă acum, este necesar să ne întoarcem la planul care a dus la guvernul Draghi și la ceea ce a făcut Conte înainte.

În ultimul an și jumătate, Italia a fost copleșită de o operațiune internațională sub masca unei false pandemii, pe care colonelul rus Kvachov a descris-o efectiv ca fiind o „operațiune teroristă coronarivus”.

Această operațiune are scopul precis de a destabiliza scena politică internațională, provocând prăbușirea statelor naționale, care va face loc unui guvern mondial unic condus de vârfurile globalismului și de instituțiile sale de referință, cum ar fi Clubul de la Davos.

Rezultatul falsului scenariu pandemic a fost descris de publicația familiei Rockefeller ca „Operation Lockstep”, unde lockstep înseamnă „marș în formație strânsă”. Un marș care, după ce duce la autoritarism global, anulează libertățile personale din cauza unui virus care se răspândește, și duce ulterior la prăbușirea economiei mondiale.

Prăbușirea economiei mondiale este provocată în mod deliberat prin falimentul a zeci de mii de întreprinderi pentru a permite apoi instituirea legii marțiale, care va fi metoda de guvernare desemnată pentru a permite apariția acestui superguvern mondial.

Manu militari este, așadar, ultima ieșire din această criză artificială.

Ceea ce dezvăluie documentul Rockefeller coincide perfect cu informațiile care au fost divulgate anul trecut de un informator al guvernului canadian. Potrivit acestui informator, cercurile globaliste ar fi trimis directive precise diferitelor guverne mondiale. În primăvara anului trecut, acestea urmau să efectueze închideri forțate și mai stricte decât cele anterioare, efectuate în martie și octombrie 2020 de guvernul Conte.

Scopul închiderilor în masă a fost de a provoca o recesiune globală uriașă care să ducă la o penurie artificială de alimente. Lipsa alimentelor ar forța apoi masele disperate și înfometate să iasă în stradă și să se revolte, oferind guvernelor un pretext pentru a promulga legea marțială. Cetățenii ar trebui apoi să se confrunte cu acest scenariu. Fie acceptă condițiile regimului și inocularea vaccinului experimental în schimbul unui ajutor guvernamental numit „venit universal”, fie soarta disidenților este aceea a lagărelor de detenție covid. Tabere pe care unele țări, cum ar fi Germania, Noua Zeelandă și Canada, au început deja să le construiască.

Autor: Cesare Sacchetti

Citiți și:
Un tânăr filosof italian împotriva globalizării
Covid-19, doar un punct pe agenda Noii Ordini Mondiale. Ce surprize mai ascunde Marea Resetare
Arhiepiscopul catolic Carlo Maria Viganò despre cum a ajuns (Anti)Biserica Catolică a Papei Francisc să fie slujitoarea Noii Ordini Mondiale (I)

 

yogaesoteric
8 decembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More