Un fost senator a confirmat că Guvernul Statelor Unite ale Americii a mușamalizat ani de zile existența OZN-urilor

Harry Reid, fost lider al majorității din Senatul american, a declarat că Guvernul Statelor Unite a ascuns detalii cheie despre OZN-uri de ani de zile. 

„Faptul că guvernul federal, în tot acest timp, a mușamalizat, a oprit totul, eu cred că este foarte dăunător pentru țara noastră”, a spus Reid în noul documentar „The Phenomenon”, al regizorului James Fox.
„Spuneți că există dovezi care încă nu au văzut lumina zilei?”, a întrebat Fox.
„Spun că mare parte din dovezi nu au văzut lumina zilei”, a răspuns Reid.

Rachete nefuncționale din cauza unui OZN

Documentarul analizează istoria aparițiilor de OZN-uri în Statele Unite și alte țări, inclusiv noi detalii despre întâlnirile confirmate de armata americană în care au fost implicaţi piloți din marina SUA. De asemenea, filmul oferă detalii despre un raport din 1967 despre un obiect neidentificat care a apărut deasupra unei baze americane de rachete, moment în care 10 dintre rachete au devenit nefuncționale.

„Dacă președintele ar fi emis un ordin de lansare în acel moment, rachetele nu ar fi putut să fie lansate”, a explicat Reid.

Reid se numără printre politicienii dintr-un program clasificat al Guvernului SUA privind OZN-urile. Însă, fostul senator a vorbit foarte deschis despre astfel de fenomene după ce s-a pensionat. Totuși, Reid a încetat să mai confirme dovezi ale activității extraterestre, scriind pe contul său de Twitter în august că vrea ca problema să fie studiată și că „este important să ne concentrăm pe știință, nu pe basme despre oameni mici și verzi”.

Fostul senator a repetat afirmația și în noul documentar:

Este momentul să studiem aceste fenomene

„Nu este necesar să fim toți de acord privind motivul pentru care toate aceste fenomene au loc. Dar ar merita cel puțin să alocăm niște bani pentru a le studia”, a precizat Reid.

Expertul în OZN-uri Lee Spiegel, coproducător al documentarului, a spus că au fost nevoie de șapte ani pentru a produce filmul, scrie Huffington Post.

„Fie că ești convins de existența OZN-urilor sau ești încă indecis, este important să prezinți în mod corect informații care au potențialul de a afecta securitatea națională a țărilor și siguranța tuturor cetățenilor de pe planeta noastră”, a subliniat Spiegel.

Citiți și:

4 nave extraterestre imense au fost surprinse de un telescop în Nebuloasa Orion

Fişiere OZN din Noua Zeelandă

Imagini uluitoare cu ceea ce se presupune a fi interiorul unei nave spaţiale extraterestre

yogaesoteric

25 noiembrie 2020

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More