Un judecător din SUA a decis ca un copil să fie luat de lângă mama sa pentru că aceasta a îndrăznit să vorbească la școală despre chemtrails-uri

 

Un judecător din Boulder, Colorado, a îndepărtat un copil din grija mamei sale deoarece mama crede că în atmosferă sunt împrăștiate chemtrails, arată un document al instanţei.

Judecătorul din Boulder pe nume D.D. Mallard i-a spus lui Becca Vandb că „99% dintre oameni ştiu că acestea sunt doar urme de la arderea combustibilului în motoare”. El a adăugat că femeia este „atât de scufundată într-o subcultură la limită” încât „este un pericol pentru fiica sa”.

„Acum pot să îmi văd fiica doar în prezenţa unui angajat de la asistenţa socială care ia notiţe, iar judecătorul a zis că dacă menţionez ceva despre chemtrails-uri, supraveghetorul va opri discuția.”

Becca a subliniat că nu au existat acuzații de neglijare sau abuz asupra copilului din partea instanţei sau a şcolii. De asemenea, nu au existat nici acuzaţii penale (pentru rele tratamente aplicate minorului, de exemplu) ori vizite la domiciliu de la serviciile de protecţie a copilului (care ar fi fost inevitabile dacă cineva ar fi sesizat că fiica lui Becca nu este crescută corespunzător).
„Sunt îndepărtată de lângă copilul meu pentru că mi-am exprimat părerea despre chemtrails.”
 
Fiica lui Becca Vandb vrea să fie cu mama ei, dar este ţinută la distanţă, fiindu-i permis să o întâlnească doar sub supraveghere, deoarece judecătorul Mallard consideră că opiniile pe care le are Becca sunt, zice-se, periculoase.

„Am adus vorba despre chemtrails la şcoala fiicei mele şi apoi am fost imediat scoasă afară din instituție. Şcolile şi instanţele din Boulder, Colorado neagă cu vehemenţă că ar exista aşa ceva precum geoinginerie sau chemtrails. Serios, chiar și tatăl copilului meu, care lucra în cercetarea atmosferică, la universitatea Colorado, nega acestea.”

Precedent periculos

„Şcoala l-a ajutat pe tatăl fetei să obțină custodia deoarece am avut tupeul să mă contrazic cu reprezentanții instituției atunci când aceștia au îmbogăţit masiv comentariile mele despre chemtrails (făcute doar în fața adulţilor).”

Iată că, a-ţi exprima liber părerile despre un subiect care ne priveşte pe toţi este pedepsit de lege în America, ţara tuturor posibilităţilor, unde satanismul este introdus în şcoli ca obiect de studiu, iar copiii învaţă încă de la grădiniţă avantajele masturbării şi despre aşa-zisa normalitate a cuplurilor homosexuale.

În efortul de a expune şi de a opri practica împrăștierii de chemtrails-uri în atmosferă, în Canada a fost demarat un proces istoric. Guvernele canadian şi american sunt acuzate că desfăşoară un program de geoinginerie care are ca scop șpreierea de substanţe şi particule toxice în atmosferă – punând în pericol vieţile a milioane de cetăţeni.

Până să se facă lumină cu privire la acest subiect extrem de controversat, în Colorado, un judecător îndepărtează un copil din căminul său pentru că mama sa şi-a exprimat părerea despre chemtrails-urile care sunt împrăștiate în atmosferă.


Citiţi şi:

Era geoingineriei stratosferice – Chemtrails şi viitorul planetei noastre

Chemtrails – acum „se şpreiază” moartea şi în România

Gravele afecţiuni ce sunt provocate de dârele morţii (chemtrails-uri) (1)

 
 

yogaesoteric
21 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More