Președintele rus Vladimir Putin inspiră teroare Noii Ordini Mondiale, susține un analist politic

 

Președintele rus Vladimir Putin se împotrivește agresiunii Vestului, care urmărește să distrugă complet națiunile și valorile tradiționale, și să creeze o dictatură globală a Noii Ordini Mondiale, consideră un analist.

Încercările în curs de desfășurare ale Vestului de a destabiliza Ucraina, Siria și Iranul, precum și alte țări sunt „cele mai recente exemple ale unui model de agresiune vechi de un deceniu”, pe care președintele rus îl contracarează, a scris Kevin Barrett, profesor de Studii islamice și Studii asupra Orientului Mijlociu, într-un articol pentru site-ul Press TV.

„Pe scurt, Noua Ordine Mondială – un grup obscur de bancheri oligarhi la nivel mondial, aplecat asupra înființării unei dictaturi globale – încearcă să răstoarne fiecare lider de pe Pământ care le opune rezistență. Președintele Putin opune rezistență. Acesta este motivul pentru care aparatul de propagandă occidentală îl înjosește”, a afirmat Barrett.

Acesta a menționat că atât Rusia cât și Iranul rezistă cu succes împotriva unei dictaturi a Noii Ordini Mondiale. Comentatorul a remarcat faptul că înființarea Republicii Islamice Iran a fost un eveniment de referință, care a indicat sfârșitul „valului secolului al XX-lea al secularismului militant și al ateismului, precum și o renaștere a religiei tradiționale”.

Barrett consideră că președintele rus se bucură de o popularitate covârșitoare în țara sa datorită apărării valorilor religioase tradiționale.
„Putin oprește «distrugerea creatoare» a Noii Ordini Mondiale în Siria și Ucraina. El face parte dintr-o coaliție în creștere care se opune acestei noi orânduiri, din care fac parte nu doar tradiționaliști religioși, ci și forțe progresiste anti-globalizare, inclusiv cele anti-imperialiste din America Latină inspirate de [fostul președinte venezuelean] Hugo Chavez”, a subliniat Barrett.

Analistul a adăugat că lumea de astăzi se confruntă cu o luptă de proporții epice între cei care îmbrățișează valorile sacre, cum ar fi justiția și decența, și cei care doresc să distrugă toate valorile.
Barrett și-a exprimat speranța că Dumnezeu îl va binecuvânta pe Putin, care, în opinia sa, „aduce frica de Dumnezeu în Noua Ordine Mondială”.


Citiți și:

Vladimir Putin – agentul trezirii? 
Familia Rockefeller, Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial (I) 
Părintele Justin Pârvu: «Mai avem un an şi vine urgia!!!»
 

 

yogaesoteric
21 iunie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More