Un mare actor, simbol al frumuseții masculine, despre homosexualitate: «Este împotriva naturii. Noi, bărbații, ne-am născut pentru a iubi femeile!»

 

Unul dintre simbolurile frumuseții masculine ale cinematografiei mondiale a împărțit Franța în două după ce a făcut un comentariu referitor la homosexuali.

„Ne-am născut pentru a iubi o femeie, pentru a-i face curte. Nu pentru a remorca un bărbat și a ne lăsa seduși de el!”. Declarația a fost făcută de actorul francez Alain Delon în timpul unei emisiuni, în direct, difuzată de Canalul France 5 și a provocat o mare stupoare printre unii francezi.

„Îmi pare rău să o spun, dar nu mai există diferențe, nu mai este respect. Nu am nimic împotriva persoanelor gay dar noi, bărbații, suntem făcuți pentru a iubi femeile”, a continuat Alain Delon. Și, pentru că la momentul apariției sale în respectiva emisiune TV, în 2013, în Franța tocmai fusese aprobată legea privind căsătoria între persoane de același sex, actorul a subliniat că este împotriva acestui act normativ care prevede „o căsătorie pentru toți”.

Într-un interviu ulterior pentru ziarul Le Figaro, vedeta franceză spunea că nu este de acord că legea recent adoptată în Franța le dă homosexualilor dreptul de a adopta copii. „Acum mi se tot spune că trebuie să mă adaptez să trăiesc în aceste timpuri. Dar nu pot să mă simt bine într-o epocă care de fapt banalizează și care este chiar împotriva naturii”, mărturisea Delon.

Actor și producător, câștigător al Premiului César, Alain Delon, în vârstă de 80 de ani, este considerat un monstru sacru al cinematografiei franceze și internaționale. Ascensiunea sa a fost rapidă, iar rolurile care l-au consacrat rămân cele din „Rocco și frații săi”, „Ghepardul” , „Samuraiul” și „Clanul sicilienilor”.

Citiți și:
Care sunt instituțiile financiare, corporațiile și ONG-urile care sprijină propaganda pro homosexualitate din Europa și SUA
Tacticile insidioase ale mişcării homosexuale

yogaesoteric
19 martie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More