Un medic chinez susține că a găsit tratamentul pentru bătrânii bolnavi de coronavirus. În câteva zile s-au vindecat

 

Un medic chinez, care are un laborator în Wuhan, susține că a reușit să trateze de COVID-19 nouă persoane în vârstă, cu ajutorul injecțiilor cu celule stem. Pacienții tratați de doctor fuseseră internați cu pneumonie provocată de noul tip de coronavirus.

Dr. Dongcheng Wu a explicat că pacienții, în mare parte vârstnici, au dezvoltat probleme respiratorii grave, precum și inflamație la nivelul plămânilor, înainte de a se oferi voluntari în studiul elaborat de dr. Wu.

Pe lângă tratamentul convențional, medicul chinez a injectat cei nouă pacienți cu celule stem provenite din cordonul ombilical.

Medicul spune că cei nouă pacienți s-au recuperat în decurs de câteva zile de la primirea tratamentului.

„Acest tratament ar putea salva mii de vieți, așa că, evident, suntem foarte mulțumiți de aceste rezultate. Da, este un remediu, dar este încă în faza incipientă. Este necesar ca mai întâi să finalizăm studiile clinice pentru a confirma dacă terapia cu celule stem este sigură și eficientă pentru a trata o pneumonie provocată de noul coronavirus”, a spus medicul chinez.


Citiţi şi:

Virgiliu Gheorghe: Vitamina C sau despre cum să tratăm coronavirus Covid-19

Trei zile consecutive de post pot regenera întregul sistem imunitar

 

yogaesoteric
4 aprilie 2020


 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More