Un nebănuit secret al frumuseţii feminine

O modalitate simplă şi eficientă de a asimila rapid şi eficient energiile inefabile ale florilor

de profesor yoga Gregorian Bivolaru


Florile sunt organele de reproducere sexuală ale plantelor sau, altfel spus, sexul lor fascinant şi impudic, ce prezintă, de obicei, o corolă frumoasă şi variat colorată.
Puţini ştiu că există o tainică analogie între flori şi YONI-ul femeii. Fluidele tainice vehiculate de florile pe care le oferim şi le consacrăm unei femei acţionează într-un mod inefabil şi declanşează anumite stări de rezonanţă în sfera intimă, sexuală.

Chiar şi atunci când sunt oferite de către o femeie unui bărbat, florile generează acelaşi proces tainic de rezonanţă în sfera sexuală. Însă, datorită receptivităţii şi sensibilităţii cu totul aparte a naturii feminine, această influenţă este mult mai puternică în cazul femeii şi exercită în sfera YONI-ului ei o anumită stare tainică de energie inefabilă.

Efectele subtile pe care florile le declanşează sunt adeseori erotice, mai ales în cazul în care între fiinţa care le dăruieşte şi cea care le primeşte există o relaţie bazată pe iubire reciprocă şi pe atracţie amoroasă.

Florile oferite vehiculează energiile subtile sexuale, erotice, de o natură inefabilă, acumulate în procesul lor de creştere şi dezvoltare. Prin intermediul intenţiei şi al consacrării, aceste fluide sunt transferate în aura fiinţei căreia îi sunt dăruite şi generează apoi efecte corespunzătoare. Florile oferite unei fiinţe umane îi transferă în aură energia lor tainică şi îi conferă astfel, într-un mod proporţional, o anumită stare de strălucire, de putere benefică, de frumuseţe, de vitalitate de regenerare.

Se poate spune că a oferi unei fiinţe umane un buchet de flori declanşează în aura sa o stare care o va face să fie în floare, înflorită.

Realizată în perioadele în care natura este în floare, această modalitate are efecte profunde de regenerare şi reîntinerire.

Aceste revelaţii vă ajută să înţelegeţi că gestul în aparenţă banal de a oferi flori unei fiinţe umane conţine anumite semnificaţii şi declanşează unele fenomene tainice de rezonanţă în aura celui care le primeşte, ce sunt cel mai adesea nebănuite de majoritatea oamenilor. Totuşi, efectele subtile apar, chiar dacă adeseori fiinţa umană nu este capabilă să le înţeleagă. Atunci când li se oferă flori, mulţi oameni resimt într-un mod inefabil o stare de plăcere, de încântare şi de bucurie.

Privite din punct de vedere simbolic, florile reprezintă un element tainic, sexual, pasiv, intim, asociat cu YONI-ul femeii. Totodată, florile semnifică virtuţile admirabile ale sufletului, buchetul care le adună putând fi considerat un simbol al perfecţiunii spirituale.

Un buchet de flori este, de asemeni, semnul dragostei şi al unei armonii caracteristice pe care o evocă. Prin natura sa primordială, această armonie se identifică de multe ori cu simbolismul copilăriei fericite şi, într-un anume fel, cu starea edenică. Prin contemplarea atentă şi pregnant transfiguratoare a florilor, se poate accede la o anumită trăire spirituală, rezultat al unei inefabile alchimii interioare. În felul acesta, rezultă unirea esenţei cu suflarea inefabilă a apei şi a focului.

Aranjamentul vertical al florilor simbolizează atât credinţa în DUMNEZEU, cât şi credinţa iubitei faţă de iubit şi a iubitului faţă de iubită. Toate acestea ţin loc de cuvânt sau învăţătură şi totodată reprezintă un ciclu vital, o imagine a perfecţiunii enigmatice ce urmează să fie atinsă şi a iluminării spontane.

Florile simbolizează, de asemenea, marea diversitate a frumuseţilor uluitoare ale universului, bogăţia şi nobleţea darurilor divine. 

În lumina acestor revelaţii, sugerăm mai ales femeilor ca, atunci când merg în natură, unde sunt numeroase flori, să urmărească să le ofere multă iubire. Apoi să le ceară într-un mod ferm şi clar să îşi reverse în aura lor fluidele amoroase sexuale, pentru a provoca astfel, în universul lăuntric, o stare de înflorire, de regenerare, de transformare, de purificare, de vitalizare profundă. Vor constata, la scurt timp după aceea, că în aura lor se va acumula o energie subtilă benefică, inefabilă, complexă, rezultat al procesului de transfer care a apărut în urma solicitării lor afectuoase. Tehnica poate fi realizată şi în locurile în care există copaci înfloriţi.

Femeile care vor aplica sistematic, timp de 10-15 minute, această modalitate  simplă şi eficientă, atunci când se plimbă prin natură, unde se află multe flori, vor fi uimite cu totul de efectele cu totul extraordinare care vor apărea atunci în aura lor, se vor simţi regenerate, strălucitoare, pline de putere, frumoase, fermecătoare şi totodată intens trezite amoros.

În această direcţie un gram de practică valorează cât tone de teorie.


Fragment din lucrarea Comentariu iniţiatic care urmăreşte să dezvăluie semnificaţia tainică a majorităţii simbolurilor ce apar în filmul artistic Arcul de profesor yoga Gregorian Bivolaru, publicată de editura Lux Sublima, tipărită de Ganesha Publishing House

Citiţi şi:

Primăvara – momentul cel tainic şi magic al începutului

Îmbracă-te de fiecare dată în sublima lumină divină

yogaesoteric
2 martie 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More