Un nou experiment se pregătește: „Contagiune catastrofală” – Copiii și tinerii, vizați de exercițiul lui Bill Gates

Vă amintiți „Evenimentul 201”, un exercițiu de pregătire simulând o pandemie de coronavirus, desfășurat în octombrie 2019 sub auspiciile Forumului Economic Mondial și ale Fundației Bill și Melinda Gates, implicând CDC-ul Chinei și alte organizații?

Pandemia de covid-19 a început la câteva săptămâni după exercițiu și a continuat exact așa cum a fost prezisă.

Contagiune catastrofală

Știți că Bill Gates a efectuat recent un alt exercițiu, numit „Contagiune catastrofală”, pe 23 octombrie 2022? Însuși Gates a apărut la desfășurarea acestui eveniment:

Ce a plănuit exercițiul „Contagiune catastrofică”? O pandemie severă, mai gravă decât covid-19, care îi vizează pe tineri și pe copii.

Iată ce se menționează pe site-ul dedicat acestui exercițiu:

Centrul Johns Hopkins pentru Securitate în Sănătate, în parteneriat cu OMS și Fundația Bill & Melinda Gates, a desfășurat Contagiune Catastrofică, un exercițiu pentru pandemie, desfășurat la Reuniunea anuală dedicată marilor provocări, din Bruxelles, Belgia, pe 23 octombrie 2022.

Grupul extraordinar al participanților a fost compus din 10 actuali și foști miniștri ai Sănătății și înalți oficiali din domeniul sănătății publice din Senegal, Rwanda, Nigeria, Angola, Liberia, Singapore, India, Germania, precum și Bill Gates, copreședintele Fundației Bill & Melinda Gates.

Exercițiul a simulat o serie de ședințe de urgență ale Consiliului consultativ de sănătate al OMS, abordând o pandemie fictivă care se desfășoară în viitorul apropiat. Participanții au analizat cum vor răspunde la o epidemie localizată într-o parte a lumii, care apoi s-a răspândit rapid, devenind o pandemie cu o rată de mortalitate mai mare decât în cazul covid-19 și afectând în mod disproporționat copiii și tinerii.

Participanții s-au confruntat cu provocarea de a lua decizii politice urgente, având informații limitate, în fața incertitudinii. Fiecare problemă și alegere a avut consecințe serioase în planul sănătății, în plan economic și social.”

Lecțiile învățate” recomandă puternic o poziție mult mai fermă împotriva „dezinformării” decât a fost în timpul pandemiei de covid. Până la urmă, scepticii covid au câștigat, ceea ce este inacceptabil pentru Bill Gates. Așadar, Bill Gates plănuiește următoarea pandemie de contagiune catastrofală, care ar urma să ucidă oameni mai tineri și în cazul căreia va fi impus un control mult mai dur asupra dezinformării, scrie bloggerul Igor Chudov, într-un articol recent despre acest eveniment, care a rămas ascuns publicului larg.

Iată ce se menționează la secțiunea „Lecțiile învățate” de pe site-ul oficial dedicat evenimentului:

Țările este necesar să acorde prioritate eforturilor pentru consolidarea încrederii în guvern și în instituțiile de sănătate publică; să intensifice eforturile de comunicare în domeniul sănătății publice; să crească rezistența populațiilor față de informațiile înșelătoare; și să reducă răspândirea dezinformării dăunătoare. În viitoarele pandemii, putem să ne așteptăm în continuare la și mai multe perturbări majore cauzate de dezinformare.

OMS poate fi o sursă de încredere la nivel global și poate distribui pe scară largă informații științifice și legate de sănătatea publică, dar să nu ne așteptăm ca ea singură să combată sau să pună capăt răspândirii acestei dezinformări. Țările este necesar să colaboreze în anticiparea acestei amenințări și să se pregătească să o combată prin propriile legi și proceduri.

Așa cum multe tipuri de daune economice și sociale pot fi anticipate și luate în considerare în planurile de pregătire pentru pandemii, la fel putem face în cazul mesajelor previzibile false sau înșelătoare legate de sănătate. Eforturile concertate de explorare a modalităților prin care acest fenomen poate fi combătut la nivel național înainte de următoarea pandemie vor fi cruciale pentru salvarea de vieți.

Are sens, nu? Bill Gates și partenerii săi își dau seama că, în condițiile în care scepticii covid câștigă bătălia și trezesc rețele de comunicare virtuală întregi, viitoarele lupte împotriva „dezinformării” vor fi duse cu arme mult mai grele.

Bill Gates a prezis pandemia de variola maimuțelor

Bill Gates este un strălucit vizionar. Are o abilitate uimitoare de a prevedea viitoarele pandemii. Pe lângă pregătirea pentru pandemia de covid-19 prin Evenimentul 201, el a efectuat și un „exercițiu de pregătire pentru variola maimuțelor” în 2021, care a prezis apariția variolei maimuțelor chiar în luna în care a apărut!

Momentul uimitor al investiției lui Bill Gates în BioNTech

Bill Gates este un investitor genial: a cumpărat acțiuni într-un startup abia cunoscut în domeniul biotehnologic, BioNTech, cu doar două luni înainte de începerea pandemiei de covid-19 și a câștigat cu mult peste un miliard de dolari. Să ne amintim că BioNTech furnizează vaccinul Pfizer anti-covid, în ciuda faptului că nu a lucrat niciodată în crearea de vaccinuri înainte de pandemie.

Momentul investiției sale arată capacitatea sa exemplară de vizionar! Ne întrebăm……. ce știa Bill?

Așadar, se cuvine să ascultați cu atenție atunci când Bill Gates prezice o viitoare pandemie. El știe ceva de care s-ar putea să nu fim conștienți.

În acest video de 19 secunde, Gates spune: „Vom fi atenți data viitoare”!

Să ne rugăm pentru tinerii amenințați în exercițiul „Contagiune catastrofală” și să sperăm că vor fi salvați cumva!

Voi credeți că „următoarea pandemie se află după colț”?

Citiți și:
Chiar că se-ngroașă gluma: Implanturi injectabile cu cip, în lupta împotriva covid-19 și a viitoarelor pandemii
Brățară electronică și alertă sonoră – luate în calcul pentru viitoarele pandemii
Planul merge înainte: Banca Mondială și G20 înființează un fond de 1 miliard de dolari pentru pașapoartele globale de vaccinare în timp ce OMS reia eforturile pentru adoptarea tratatului global privind pandemiile

 

yogaesoteric
15 ianuarie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More