Un nou sistem de raportare a reacțiilor adverse a fost creat pentru toți cei care au suferit din cauza tratamentului genetic covid, indiferent de naționalitate

Valabil și pentru România

Fundația Adevărul pentru Sănătate – Truth for Health, printre ai cărui colaboratori se numără renumitul cardiolog american Peter McCullough și cercetătorul Michael Yeadon, își propune să arate proporțiile dezastrului „vaccinării” și în același timp să ofere sprijin medical celor aflați în suferință.

Exemplul american ar putea și ar fi cazul să fie preluat și la noi. Dar și românii își pot raporta vătămările și problemele rezultate în urma procesului de „vaccinare” pe platforma americană.

Un nou sistem de raportare a vătămărilor provocate de vaccinul covid-19 al cărui scop este de a documenta daunele pe care aceste seruri le produc asupra sănătății oamenilor la nivel global a fost lansat la 13 aprilie în cadrul unei conferințe de presă.

Dr. Elizabeth Lee Vliet, președintă și CEO a Fundației Adevărul pentru Sănătate, afirmă că orice schimbare a stării sănătății unei persoane sau agravarea afecțiunilor medicale de la momentul primirii vaccinului covid poate și este important să fie raportată. Sistemul Cetățenesc de Raportare a Reacțiilor Adverse (CVIRS) este disponibil în engleză, spaniolă și chineză și își dorește să devină „cel mai precis, accesibil și complet sistem de raportare a vătămărilor provocate de vaccin din lume.” Pentru prima oară de la începutul acestei așa-zisei pandemii, „publicul va putea […] să-și raporteze ușor și confidențial vătămările și efectele secundare fără a se teme de represalii, precum și să primească resurse pentru elaborarea unui plan de tratament pentru a-și recupera sănătatea”, se arată în comunicat.

În prezent, cel mai cunoscut sistem de raportare în privința vaccinurilor covid este Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinurilor (VAERS) al Centrelor pentru Controlul Bolilor din SUA. Între 14 decembrie 2020 și 1 aprilie 2022, VAERS a înregistrat 1.217.333 de rapoarte de evenimente adverse, inclusiv un total de 26.699 de rapoarte de decese și 217.301 de vătămări grave. Cu toate acestea, după cum notează Children’s Health Defense, „din punct de vedere istoric, s-a demonstrat că VAERS raportează doar 1% dintre adversele reale ale vaccinului”.

Conferința de lansare a inclus mărturii despre leziunile cauzate de vaccin, date de la companiile de asigurări care înregistrează cereri de deces mult mai mari de la începutul administrării vaccinurilor covid, precum și informații despre cum pot fi tratate cu succes efectele secundare și vătămările cauzate de așa-numitele vaccinuri covid.

CVIRS este conceput pentru a fi ușor de utilizat. Oricine deține un telefon mobil poate completa un raport în mai puțin de 20 de minute la această adresă: https://www.truthforhealth.org/vaccine-injury-report/

În plus, site-ul Fundației Adevărul pentru Sănătate oferă resurse pentru tratamentul leziunilor provocate de vaccin și dezvoltarea unui plan de recuperare a sănătății pe termen lung.

Citiți și:
Dr. Peter McCullough reduce la ruine politica fascistă a lui Macron în materie de vaccinuri
Fostul vicepreședinte Pfizer, dr. Michael Yeadon: Guvernul vă minte în așa hal încât v-ar putea duce la moarte, pe voi și pe copiii voștri…
Vaccinurile covid sunt produsele farmaceutice cele mai CRIMINALE din istorie: Iată dovada

 

yogaesoteric
16 iunie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More