Fostul vicepreședinte Pfizer, dr. Michael Yeadon: Guvernul vă minte în așa hal încât v-ar putea duce la moarte, pe voi și pe copiii voștri…

Cel mai rău scenariu: o dictatură digitală ce l-ar face pe Hitler să pară mic copil. Scăparea, numai la Dumnezeu!

Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și om de știință specializat în alergii și boli respiratorii, avertizează că guvernele vor continua să înșele populațiile și să mintă oamenii cu privire la diagnosticul, transmiterea și riscul bolilor infecțioase.

Dr. Michael Yeadon

Omul de știință care a lucrat la Pfizer avertizează că guvernele și companiile farmaceutice vor continua să înșele și să înrobească oamenii.

Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Guvernele mint într-un mod care ar putea duce la moarte”. „Gândește-te și întreabă-te: de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental? Cred că răspunsul este: ei te vor ucide folosind această metodă. Or să te omoare pe tine și pe familia ta”, afirmă omul de știință.

„Minciuna variantelor periculoase și pașapoartele de vaccinare”

Dr. Michael Yeadon, care a petrecut 32 de ani în industrie conducând cercetarea medicamentelor noi, s-a retras din gigantul farmaceutic Pfizer cu „cea mai înaltă funcție de cercetare” în domeniul său.

Într-un interviu acordat în exclusivitate LifeSiteNews, dr. Yeadon spune că atât Pfizer, cât și alte companii de medicamente manipulează, constrâng și controlează mass-media și guvernele pentru a manipula oamenii în scopul profitului.

El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” din partea guvernelor ca răspuns la pandemia de coronavirus, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar al „pașapoartelor de vaccinare” și probabilitatea ridicată de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva cu mult mai amplu decât masacrul experimentat în războaiele din secolul XX.

Principalele idei expuse de fostul vicepreședinte al Pfizer:

 • Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale covid-19 să scape de imunitate. Este „doar o minciună”.
 • Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, indicând că asistăm nu doar la „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. În același timp, mass-media și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande și cenzurării adevărului.
 • Companiile farmaceutice dezvoltă vaccinuri „de completare” inutile pentru „variantele” coronavirusului. Companiile intenționează să fabrice miliarde de flacoane, în plus față de cele din actuala campanie experimentală de „vaccinare” împotriva covid-19.
 • Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) și Agenția Europeană pentru Medicamente (EMA), au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au primit aprobare pentru autorizația utilizării de urgență, companiile medicamentoase nu vor mai fi obligate să „efectueze studii clinice de siguranță”.
 • Astfel, aceasta înseamnă practic că prin proiectarea și implementarea forțată a vaccinurilor ARNm repetate, acestea „trec de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în mușchii brațelor a sute de milioane de oameni, (injectând) o secvență genetică superfluă pentru care nu există absolut nicio nevoie sau justificare”.
 • De ce fac asta? De vreme ce nu pare a exista niciun motiv benign, utilizarea pașapoartelor de vaccinare la pachet cu o „resetare bancară” ar putea duce la un totalitarism cum nu s-a mai pomenit vreodată pe lume. Amintindu-ne de răul provocat de Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă” rămâne o consecință logică.
 • Simplul fapt că acest aspect ar putea fi adevărat presupune că fiecare este necesar să „lupte pe viață și pe moarte pentru a se asigura că acel sistem nu se va materializa niciodată”.

Continuând, el a spus: „În ultimul an mi-am dat seama că guvernul și consilierii acestuia mint în față poporul în legătură cu tot ce ține de coronavirus. Cu absolut tot! Este o aberație această idee a transmiterii asimptomatice astfel încât chiar dacă nu aveți simptome, totuși sunteți o sursă de transmitere a virusului.

Precum și faptul că lockdown-urile ar funcționa, că măștile ar avea un rol protector evident pentru dvs. sau pentru cei din jur și că variantele virusului ar fi ceva de temut, deci va fi nevoie chiar să închidem granițele internaționale în caz că pătrund unele dintre aceste variante străine urâte.

Or, că veni vorba, pe lângă lista actuală de «vaccinuri» pe bază de terapie genică pe care le-am creat ca prin farmec, vor fi niște «vaccinuri de completare» pentru a combate variantele care scapă sistemului imunitar.

Tot ce v-am spus, fiecare aspect în parte este demonstrabil fals. Dar întreaga noastră politică națională pornește de la premisa că toate acestea sunt universal valabile, deși toate sunt greșite.

Un posibil joc final: „Pașapoartele de vaccinare”, legate de bani de cheltuială și control total

Cred că jocul final va fi că «toată lumea primește un vaccin»… Tot omul se va vedea convins, ademenit, nu tocmai obligat, dar constrâns să facă o injecție.

După ce o vor face, fiecare ființă umană din lume va avea un nume sau o identitate digitală unică și un statut sanitar, acela de vaccinat sau nevaccinat… iar oricine deține asta, un fel de bază de date unică, operabilă centralizat, aplicabilă pretutindeni pentru a controla, pentru a oferi, ca să spunem așa, un privilegiu, poți să treci acest prag anume sau să efectuezi această tranzacție anume sau nu, în funcție de [ceea ce] decid controlorii acelei baze de date unice a populației umane.

Și cred că despre asta este vorba în toată această poveste, pentru că odată intrați în sistem, devenim niște marionete, iar lumea poate deveni așa cum își doresc cei care controlează acea bază de date.”

De exemplu, puteți descoperi că, după o actualizare bancară, veți putea face cheltuieli doar prin intermediul unei aplicații care, de fapt, alimentează această bază de date cu ID-ul, numele și statutul dvoastră sanitar.

Și, da, bineînțeles că trecerea frontierelor internaționale este cea mai evidentă întrebuințare a așa-numitelor pașapoarte de vaccinare, însă am auzit deja vorbindu-se despre ele că v-ar putea fi necesare și pentru a avea acces la spații publice, mai ales la cele interioare. Mă aștept ca, pe viitor, să nu puteți nici măcar ieși din casă dacă nu aveți un privilegiu specific acordat prin intermediul aplicației.

Îmi este foarte clar că oamenii nu pot face față unei asemenea ascensiuni a răului, însă regimurile totalitare din secolul trecut ne-au demonstrat cât de real este pericolul.”

Mi-a devenit foarte clar, chiar și când vorbesc cu oameni inteligenți, prieteni, cunoștințe ș.a., că ei realizează că le spun ceva foarte important, dar când ajung în punctul în care le arăt că guvernul îi minte într-un fel care ar putea duce la moartea lor și a copiilor lor, ei nu pot să conceapă așa ceva.

Și cred că poate 10% dintre ei înțeleg ce le-am spus, iar 90% dintre ei se blochează, deoarece e prea greu de priceput. Îngrijorarea mea este că vom pierde această bătălie, pentru că oamenii nu pot concepe posibilitatea ca cineva să fie într-atât de malefic”…

Soluția: „Avem nevoie de Dumnezeu”, mai mult decât oricând

Sunt om de știință și vă pot spune că, pentru a-i aborda pe oamenii obișnuiți, nu pot folosi știința ca instrument. Va eșua. Deci, avem nevoie de filosofi, de oameni care înțeleg logica, religia.

Este necesar ca ei să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească pe limba oamenilor. Pentru că, dacă o lăsăm în sarcina oamenilor de știință, ca mine, deși sunt bine intenționat, aș fi un extraterestru care delirează în ochii majorității oamenilor de rând.

Nu vor crede că guvernul îi minte, nu cred că guvernul ar face vreodată ceva care să le dăuneze, dar este exact ceea ce se petrece.

În ultimul timp, am început să îmi închei comunicările cu formularea «Dumnezeu să ne izbăvească!», pentru că eu cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât oricând, de la al Doilea Război Mondial încoace”, a concluzionat în cele din urmă dr. Yeadon într-un e-mail trimis redacției LifeSiteNews, ulterior interviului.

Citiți și:
Ex-vicepreședintele Pfizer, dr. Michael Yeadon și peste 160 de medici din întreaga lume, au avertizat Europa asupra pericolelor vaccinurilor covid
Dr. Vladimir Zelenko avertizează împotriva unui genocid planetar
Fostul vicepreședinte al Pfizer răspunde „verificatorului de fapte” al Reuters, numindu-l „un pachet de minciuni”

 

yogaesoteric
7 ianuarie 2022

 

3 Comentarii
 1. Jiva Ilia spune

  În mare parte cred în cele scrise. Eu nu mă voi vaccina chiar dacă sînt pedepsit cu executare prin orice mijloace. Amin !
  Eu mă încred în Domnul Isus Hristos și noi ascultăm mai mult de Dumnezeu, decît de om. Oamenii au fost, sînt și vor rămîne neascultători de Dumnezeu, avari după averi, mincinoși și plini de mîndrie. Vînzători, trufași, iubitori mai mult de sine, fără evlavie, corupți și plini de nemernicie.
  Eu zic : „Iartă-i Doamne, căci ei nu știu ce fac pentru că nu Te cunosc, dar cînd vor ajunge la judecată toți, dar toți Te vor cunoaște fie buni fie răi. Amin !

 2. Miron spune

  Fara vaccin la oameni sa traim cum nea creat DUMNEZEU

 3. Constantin Ilie spune

  EXISTĂ O JUSTIȚIE DIVINĂ ȘI FIECARE ENTITATE PLĂTEȘTE PENTRU TOT CEEA CE FACE CU VORBA CU GÂNDUL SAU CU FAPTA. NIMENI NU SCĂPA

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More