Un rău imens este perpetuat în România chiar sub nasul nostru – veţi deveni dvs. următoarea lui victimă?


De ceva vreme am devenit interesat de mărturiile oamenilor care se plâng că sunt iradiaţi de la distanţă prin pereţii casei sau apartamentului lor. Prima tendinţă a necunoscătorilor fenomenului este de a bagateliza alegaţiile, punându-şi semne de întrebare asupra sănătăţii mentale a celor care se plâng. Prea e bizară activitatea asta susţinută asupra unor oameni care nu au omorât o muscă, ba nici politică n-au făcut, dar totuşi, să analizăm un pic înainte de a le răspunde „dar cine eşti tu ca să ţi se facă aşa ceva?”.

Dacă ce spun ei e adevărat, nu-i aşa că merită să conştientizăm măcar că un pericol de moarte ne paşte pe noi toţi, la bunul plac al unor ofiţeri corupţi ai serviciilor secrete, aflaţi în goană după o proprietate dezirabilă, sau pentru a preveni un adevăr incomod de a ieşi la lumină? Sau poate chiar mai rău, pentru controlul total al populaţiei…

Oricât de credibile sunt mărturiile victimelor, e bine să avem şi un fundament tehnic în sprijinul celor afirmate. E uimitor să aflăm cât de veche e cercetarea şi rezultatele practice ale iradierii cu microunde. Spre şi mai marea noastră surpriză, ca ţară UE/NATO, România este şi ea inclusă într-un program de control al minţii cetăţenilor, prin tehnicile descrise concret mai jos.

Aveţi zile în care vă simţiţi letargici, ne-în stare de a duce la îndeplinire până şi lucruri simple? Dar dureri de cap frecvente pe care nu vi le puteţi explica şi de care nu vă amintiţi să fi suferit în trecut? Vă este somnul bun şi odihnitor, sau o întoarcere prelungită de pe o parte pe alta, urmată de vise neplăcute şi o trezire în stare de buimăceală?
Există explicaţii concrete pentru toate astea, să le aflăm.

Nu este necesar să fiţi vizaţi la modul particular ca şi cei care mi-au scris, ci doar aşa, la modul general, pentru a vă ţine placizi şi bolnăvicioşi, deci incapabili de acţiune susţinută pentru o schimbare reală în bine a ţării. De asemenea, atenţie la vecini – cine ştie cărui mahăr de prin serviciile secrete i s-a pus pata pe proprietatea sau de ce nu, pe soţia dvs.!


Control mental prin „sunete tăcute”

Mecanismul de modificare a minţii umane se bazează pe tehnologia purtătorului subliminal: Spectrul de Difuzare a Sunetelor Tăcute (SDST) – în engleză SSSS, uneori numit „S-quad” sau „Squad”. El a fost dezvoltat de dr. Oliver Lowery din Norcross, Georgia (SUA) şi este descris în Patentul SUA nr. 5159703, numit „Sistem de Prezentare Subliminală Tăcută”, din 27 octombrie 1992. În introducerea scrisă pentru acest patent, găsim:

„Un sistem de comunicare silenţios în care purtători non-aurali (care nu se pot auzi – n.n.) din spectrul foarte jos sau foarte înalt al frecvenţelor audio sau din spectrul ultrasonor adiacent (ultrasunete) sunt modulaţi în amplitudine sau în frecvenţă cu informaţiile dorite şi propagaţi acustic sau vibratoriu, pentru a ajunge la creier, în mod tradiţional prin folosirea difuzoarelor, căştilor audio sau traductorilor piezoelectrici. Purtătorii modulaţi pot fi transmişi direct, în timp real, sau pot fi înregistraţi şi depozitaţi pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru transmisii programate și repetate către ascultător.”

Conform celor susţinute de Silent Sounds Inc., acum este posibil, folosind calculatoare, să se analizeze modelul emoţional regăsit în electro-encefalograma umană (EEG) şi să se replice (să se „cloneze”) aceste modele, adevărate „semnături emoţionale”, pe alt calculator şi, la voinţă, „să se inducă sau să se modifice starea emoţională a fiinţei umane, în mod silenţios”.
Compania Silent Sounds Inc. declară că este interesată numai în emoţii pozitive, dar cartelul militar american nu este atât de limitat în scopuri. Este deci evident că acesta este un proiect al Departamentului Apărării al SUA.

Edward Tilton, preşedintele companiei Silent Sounds, declara chiar el aceste lucruri despre S-quad într-o scrisoare din 13 decembrie 1996: „Toate semnăturile şi schemele (referitoare la stările emoţionale – n.n.) au fost declarate secrete de stat de către Guvernul SUA şi nu avem permisiunea de a revela detaliile exacte… Facem casete înregistrate şi CD-uri pentru Guvernul German şi chiar pentru ţările fostei Uniuni Sovietice! Totul se face, evident, cu permisiunea Departamentului de Stat al SUA… Sistemul a fost folosit pe tot parcursul operaţiunii Furtună în Deşert (Iraq) cu un deplin succes.”

Se pare că aceasta este noua formă de sclavie a zilelor noastre, cu operatori cu nimic mai presus decât asasinii comunişti. Ilustraţia grafică ce apare în patent, numită Evoluţia semnăturii emoţionale prin inducerea undelor alfa – theta este identificată cu AB 116-394-95 UNCLASSIFIED şi este obţinută de la „cel mai sensibil şi versatil electro-encefalograf din lume”. Are un raport de amplificare de 200.000, faţă de celelalte EEG-uri obişnuite care au numai 50.000. Este controlat prin program de „cele mai rapide calculatoare” folosind o tehnologie de anulare a zgomotului similară celei folosite de submarinele nucleare la detecţia obiectelor foarte mici din apă, la distanţe foarte mari.

Scopul acestei întregi „creme” de tehnologii avansate este obţinerea unei „hărţi” a semnăturilor emoţionale umane şi modificarea lor prin semnale către creier. Ilustraţia arată ecranul EEG-ului de la un subiect uman, atât emisfera stângă cât şi cea dreaptă, simultan.
 
Clonarea emoţiilor

Folosind aceste EEG-uri asistate de calculator, oamenii de ştiinţă pot identifica şi izola „semnăturile emoţionale” electrice de foarte mică amplitudine ale creierului, le pot sintetiza şi stoca pe alt calculator. Cu alte cuvinte, studiind modelele subtile ale undelor cerebrale care apar atunci când un subiect uman experimentează o anumită emoţie, oamenii de ştiinţă au identificat aceste modele ale undelor cerebrale şi acum le pot duplica, oricând, la voinţă. „Aceste semnături sunt apoi transmise folosind frecvenţe purtătoare de tip Silent Sound şi ele vor determina exact acelaşi tip de emoţie în orice alt subiect uman care le primeşte!”

Sistemul şi aplicaţiile

Aici este vorba de mai mult decât un simplu sistem de control prin semnale subliminale. Există extrem de multe tehnologii patentate care se pot adăuga în acest sistem de frecvenţe purtătoare, în scopul de a obţine toate tipurile de efecte.

Există două metode de transmisie cu acest sistem. Una este inducţia directă de microunde în creierul subiectului, fiind limitată la operaţiuni în imediata apropiere. Cealaltă, aşa cum a fost descrisă mai sus, foloseşte frecvenţele purtătoare ale radioului şi televiziunii, care sunt prezente peste tot.

Sistemul este folosit pentru a controla fie o singură persoană, fie mai multe. Faptul că informaţiile sunt transmise subliminal, le face virtual imposibil de detectat şi, deci, periculoase pentru public.

Într-o utilizare convenţională, S-quad poate folosi comenzi vocale, ca ajutor în sistemele de siguranţă. Dar, în spatele plăcutei melodii pe care o auziţi în magazine şi în supermarket-uri poate fi un mesaj secret, absolut nedetectabil în mod obişnuit, care vă interzice să furaţi de pe rafturi, sau vă îndeamnă să cumpăraţi cât mai multă marfă. Şi chiar dacă simpla comandă vocală este destul de eficientă, atunci când sistemul de prezentare subliminal transmite semnături emoţionale, rezultatul este cu mult mai puternic.

Pe piaţa liberă se foloseşte acestă tehnologie pentru casetele audio de auto-educare prin afirmaţii pozitive, relaxare şi meditaţie, precum şi metode de creştere a disponibilităţilor de învăţare (mai ales pentru studenţi şi elevi).

În context medical, aceste sisteme pot fi folosite pentru a rezolva multe probleme grave de natură psihiatrică şi psihosomatică. Se spune că este cel mai eficient mod de a trata surzenia. Dar acestea sunt numai promisiuni, pentru că surzii rămân tot surzi, deşi metoda se foloseşte de 30 ani. În schimb, cartelul militar şi elita mondială au acum o armă pe care o folosesc împotriva omului obişnuit care aude normal.
 
Arma cu microunde portabilă. Oficialii nu recunosc nimic

De fapt, Guvernul SUA nu recunoaşte nimic şi a refuzat să comenteze pe marginea existenţei armelor de control mental, de ani de zile. Numai anul trecut, revista US News & World Report a publicat un articol intitulat Arme miraculoase, care este doar o simplă trecere în revistă a aşa-numitelor „arme care nu ucid”. Niciun cuvânt însă despre S-quad, deşi tehnologia era folosită de şase ani.

Extrase din articol:
„Charles Bernard, fost director de proiecte pentru cercetarea armelor din Marina americană: Nu am văzut încă o astfel de armă care să şi funcţioneze.”
„DARPA (Agenţia pentru Proiecte de Cercetare Avansată pentru Apărare) a venit la noi anual pentru a vedea dacă sunt căi de a suspenda funcţionarea sistemului nervos central de la distanţă, spune dr. F. Terry Hambrecht, şeful Programului de Proteze Neurale, dar nu a apărut nimic până acum. Totul pare prea Science-Fiction.”

Poate părea că este de domeniu SF, dar nu este deloc aşa. Oricum, asta nu este decât ceea ce ei vor să credem, ca să-i lăsăm în pace să-şi urmeze planul…

Ideea care stă la baza acestor arme „care nu ucid” este de a determina ca inamicii să-şi piardă capacitatea de a raţiona fără a-i ucide, pentru a-i lua ostatici, pentru a zădărnici orice formă de rezistenţă fără a-i răni (fizic), de preferat chiar fără să-şi dea seama. Toate tehnologiile de modificare a stărilor mentale pe cale electromagnetică sunt toate în această categorie, dar din moment ce nu sunt recunoscute oficial, ele pot fi folosite oriunde şi oricând, după bunul plac al celor care hotărăsc acest lucru.

Şi de ce anumite companii din industria divertismentului au recunoscut că au acces la aceste tehnologii când chiar existenţa acestora este negată faţă de marele public? Chiar în februarie 1998, abordarea de tip „monolit” în negarea existenţei acestor tehnologii şi totală tăcere în ce priveşte acest subiect s-a menţinut chiar şi în faţa comitetelor Congresului american!

Comitetul Economic Unit, condus de Jim Saxton, s-a reunit pe 25 februarie pe tema Audierea despre Armele de Radio Frecvenţă şi proliferarea lor: impactul asupra economiei. Ca martori au fost invitaţi numeroase personalităţi militare:
dr. Alan Kehs, de la Laboratoarele Militare SUA, a vorbit despre ameninţarea radiofrecvenţelor, în general; James O’Bryon, director de Testări Operaţionale şi director de Testări Incendii de la Biroul Secretarului Apărării la Pentagon, a discutat rolul testelor la incendiu şi implicaţiile acestor teste în cazul armelor de radiofrecvenţă (se pot creea incendii de la distanţă cu ajutorul laserelor).

Dr. Ira Meritt, şeful Diviziei de Identificare a Conceptelor şi Analiză a Aplicaţiilor, al Directoratului de Tehnologie Avansată, de la Centrul de Rachete Defensive şi Tehnologie Spaţială din Huntsville, Alabama (SUA), a vorbit despre proliferarea armelor de radio-frecvenţă venind mai ales dinspre fosta Uniune Sovietică.

Deşi aceste informaţii de interes tehnic sunt importante, mult mai importantă este lipsa oricăror informaţii despre existenţa armelor de radio-frecvenţă care afectează în mod direct creierul şi sistemul nervos uman.

Psihotronica de la KGB. Arma psihotronică a lui Putin

Aceste tehnologii nu au apărut peste noapte. Există o lungă istorie de dezvoltare şi ascundere a acestora de către Guvernul SUA şi probabil că încă jumătate din celelalte guverne ale lumii.

Noi ştim că fosta Uniune Sovietică era activ angajată în acest tip de cercetări. În timpul anilor 1970, KGB-ul sovietic a dezvoltat un Sistem de Influenţă Psihotronic care era folosit pentru a transforma soldaţii în adevăraţi „roboţi umani” programabili. Sistemul se baza pe o combinaţie de hipnoză şi radio-frecvenţă. „Proiectul a fost început ca răspuns la o schemă de antrenament similară lansată în SUA de preşedintele Jimmy Carter”, a afirmat Iuri Malin, fost consilier de securitate al preşedintelui URSS, Mihail Gorbaciov.

În cartea Istoria Armelor Electromagnetice s-a arătat că timp de peste 60 de ani s-au realizat numeroase cercetări în acest domeniu, iar în articolul despre telepatia sintetică am arătat că primele cercetări în cadrul programului „vocea din creier” s-au realizat în 1961, folosind referinţe din literatura ştiinţifică publică. „Ar fi, de asemenea, posibil să creăm convorbiri transmise cu înaltă fidelitate în trupul uman, mărind posibilitatea sugestiilor ascunse şi a manipulării psihologice… Astfel ar fi posibil să vorbim unor adversari selectaţi, într-o manieră cât se poate de deranjantă pentru ei”. Secretarul Apărării al USA, William S. Cohen, Defense Viewpoint, December 1, 1998


Puterea complexului militar-industrial (sau elita mondială)

Jan Wiesemann a scris o notabilă descriere a situaţiei care există acum în SUA, despre „forţele de drept” şi cum s-a ajuns la această situaţie: „În timpul războiului rece, Statele Unite nu numai că s-au angajat într-o cursă deschisă de înarmare cu tehnică nucleară împotriva Uniunii Sovietice, dar şi într-o cursă secretă de dezvoltare de arme neconvenţionale. Pe măsură ce agenţiile de spionaj au continuat să-şi mărească puterea de influenţă şi control – de unde până la al doilea război mondial au avut doar un rol de susţinere şi de servire a guvernelor – la fel au fost suplimentate şi fondurile cheltuite pentru dezvoltarea tehnicilor proiectate pentru surclasarea celorlalţi competitori”.

„Şi pe măsură ce grupul american de spionaj avea să crească, o cultură secretă s-a răspândit, ceea ce a permis celor din spionaj să aplice numeroasele tehnici dezvoltate de ei pentru a ocoli în mod perfid procesele şi instituţiile democratice…”

„Ca multe alte democraţii, Guvernul SUA este compus din două mari părţi: cei care au fost votaţi, adică guvernatorii, judecătorii, cei din Congres şi Preşedintele şi, a doua parte – birocraţia perpetuată de-a lungul timpului, cei care sunt în numeroasele agenţii federale.”

„Într-o democraţie bine echilibrată şi care funcţionează corect, partea votată de public controlează partea birocratică, asigurând poporului o reprezentare reală în cadrul planului guvernamental.”

„În timp ce o parte semnificativă din guvernul SUA urmează fără îndoială acest principiu, o altă parte operează într-un deplin secret şi urmează propriul plan ascuns, fără ştirea celor mulţi, plan care este de cele mai multe ori complet diferit de cel public.”

În mesajul său de adio adresat naţiunii americane în 1961, preşedintele Eisenhower a spus: „…am fost obligaţi să construim o industrie de armament permanentă, care a atins proporţii vaste. În plus, trei milioane şi jumătate de oameni sunt direct implicaţi în stabilimentul apărării. Anual cheltuim pe securitate militară mai mult decât profitul net al tuturor corporaţiilor americane”.

„Această reunire a imensului stabiliment militar cu marea industrie de armament este nouă pentru americani. Influenţa totală (economică, politică, chiar spirituală) este simţită în fiecare oraş, în fiecare casă, în fiecare birou al guvernului federal. Recunoaştem nevoia imperativă pentru această dezvoltare. Totuşi nu trebuie să trecem cu vederea gravele sale implicaţii. Munca, resursele şi chiar viaţa noastră sunt deplin implicate; la fel şi chiar structura societăţii noastre.”

„În cadrul consiliilor guvernamentale, trebuie să veghem împotriva influenţelor nedorite, voite sau nu, ale complexului militar-industrial. Potenţialul unei creşteri dezastruoase a puterii acestuia deja există şi va persista. Nu trebuie să lăsăm ca presiunile acestuia să pună în pericol libertăţile sau procesele noastre democratice.”

Nelinişti internaţionale în legătură cu noile arme

Naţiunile Unite a fost înfiinţată în 1945 cu scopul de a „salva generaţiile viitoare de la pericolul războiului”. În 1975, Adunarea generală a ONU a luat în considerare o primă propunere de proiect a Uniunii Sovietice: „Interzicerea dezvoltării şi producerii de noi tipuri de arme de distrugere în masă şi de noi sisteme de acest fel”. În 1979, URSS a adăugat la lista acestor sisteme de distrugere în masă:
1. Armele radiologice (cu materiale radioactive) care ar putea produce efecte similare cu cele ale unei explozii nucleare;
2. Armele cu raze de particule subatomice (neutrino, pozitroni etc.) ce afectează ţinte biologice;
3. Arme cu radiaţie acustică infrasonoră;
4. Arme electromagnetice care operează prin anumite radiaţii de radio-frecvenţă care au efecte negative asupra funcţionării organelor din trupul uman.

Ca răspuns, SUA şi celelalte guverne occidentale au ignorat demersul!

În articolul Armele non-letale nu respectă tratatele, autorul notează că aşa-numita Convenţie a Armelor Convenţionale acoperă multe din armele ne-convenţionale: „cele care folosesc infrasunete sau energie electromagnetică, inclusiv lasere, microunde, sau radio-frecvenţă, sau lumină vizibilă pulsând la frecvenţe proprii creierului – unde cerebrale”.


Raza dureroasă – Arma pe bază de microunde

Harlan Girard, Director executiv al Comitetului Internaţional Împotriva Armelor cu Microunde, mi-a spus că strategia guvernului care stă în spatele promovării armelor non-letale este un subterfugiu. Acum se încearcă un scrutin pentru aprobarea publică a acestor arme. Tehnologiile de control mental nu sunt deloc menţionate, dar ele vor fi aduse „la lumină” mai târziu, şi integrate sub generoasa umbrelă a „armelor non-letale”.

Aceste arme au fost recent transferate de la Departamentul Apărării la Departamentul de Justiţie. De ce? Pentru că există numeroase tratate internaţionale care limitează în mod specific sau chiar exclud folosirea armelor de acestă natură în război. Cu alte cuvinte, arme care sunt interzise într-un război împotriva inamicilor naţiunii americane (deşi ele au fost folosite în războiul din Iraq!) acum pot fi folosite împotriva propriilor cetăţeni de către poliţia locală, împotriva unor grupuri de protestanţi paşnici la adresa politicii nucleare americane. Merită să amintim că Jace Beleren spunea într-un mod semnificativ „De ce să combați trupul când poți să domini mintea care îl ghidează?”

Spre un control mental la scară planetară

Secretul în dezvoltarea tehnologiei de control mental reflectă uriaşa putere care stă în ea. Ca să o spunem direct, cine controlează această tehnologie, controlează populaţia. Toată populaţia.

Există dovezi că Guvernul SUA are planuri de a extinde aplicaţiile acestei tehnologii de control mental, pentru a îngloba pe toţi oamenii, din toate ţările. Aceasta este posibil şi chiar se realizează în aceste momente folosind celebrul proiect HAARP pentru zonele externe şi reţeaua GWEN pentru zonele interne ale SUA. Guvernul SUA nu recunoaşte nimic. (Mai ştim noi şi alţii care nu recunoşteau nimic… – n.n.)

Nu mai spun de un aparat psihotronic cu tehnologia total schimbată ce poate induce şi menţine orice comportament cu ştiinţa omului sau fără ştiinţa lui, sau alternativ, subiectul constatând personal că nu poate face nimic. Fie că e conştient sau nu, subiectul face şi spune lucruri absolut necunoscute, total razna… Zi de zi constată că sunt înregistrate în creier adevărate şabloane digitale şi drivere de programe ca la calculator.

Dr. Michael Persinger este profesor de psihologie şi Ştiinţe Neuronale la Universitatea Laurentiana din Ontario, Canada. El a mai vorbit despre efectele profund nocive ale radiaţiilor electromagnetice asupra creierului uman.
„Stimularea lobului temporal al creierului poate evoca în pacient sentimentul unei prezenţe stranii, dezorientare şi dereglări de percepţie. Poate activa imagini din memoria subiectului, inclusiv coşmaruri şi monştri, care în mod normal sunt ascunşi în subconştient.”

Dr. Persinger a scris un articol în urmă cu câţiva ani, intitulat Despre posibilitatea accesului direct la creierul fiecărui om prin inducţia electromagnetică a algoritmilor fundamentali. Cităm din articol:
„Ştiinţa neuronală contemporană sugerează existenţa unor algoritmi fundamentali prin care toate semnalele senzoriale sunt traduse într-un fel de cod specific creierului. Stimularea (sinteză) directă a acestor coduri în lobii temporali sau corticali prin aplicarea modelelor electromagnetice necesită nivele energetice care sunt deja prezente în mediul înconjurător: activitatea geomagnetică naturală a planetei şi reţelele de comunicaţie contemporană (radio, televiziune, telefonie mobilă etc).”

„În ultimile două decenii s-au realizat multe care în trecut erau doar la stadiul de posibilitate. Este vorba despre posibilitatea tehnică de a influenţa direct cele aprox. şase miliarde de creiere umane, fără intermediere, prin generarea informaţiei neuronale în mediul fizic atotcuprinzător (planeta Pământ – n.n.)”.

Sursa: eufrosin.wordpress.com

Citiți și:
Românii, atacaţi sistematic cu arme psihotronice! Gen. Chelaru sugerează că astfel de dispozitive ar fi amplasate şi în marile pieţe ale oraşelor
Controlul minții umane: tehnologii folosite pentru subjugarea maselor
 

yogaesoteric
2 august 2015

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More