Uleiul natural de cocos ucide 93% dintre celulele cancerului de colon în 48 de ore

 de Cristian Iacov

Un recent studiu de laborator a arătat că acidul lauric poate ucide mai mult de 93% dintre celulele cancerului de colon, în maxim 48 de ore după tratament. Trebuie avut în vedere faptul că acidul lauric are o concentraţie de 50 % în uleiul de cocos.

Ceea ce este mai interesant este faptul ca acidul lauric este de fapt „otrava celulelor canceroase”. Acesta declanşează un stres oxidativ profund şi simultan, scade nivelul de glutation din celule – de care celulele canceroase au nevoie pentru a se proteja împotriva stresului oxidativ crescut.

Studii recente au confirmat potenţialul anti-cancer al uleiului din nucă de cocos, dar un număr mare de încercări medicale au stabilit beneficiile sale pentru sănătate cu mult timp în urmă.

Aplicarea de ulei din nucă de cocos este un mod natural de a ucide o varietate de viruşi, bacterii, ciuperci şi paraziţi. Uleiul din nucă de cocos îmbunătăţeşte digestia, stimulează metabolismul ficatului şi reduce inflamaţiile. Atunci când este aplicat pe piele, acesta contribuie la curăţarea pielii, accelerând procesul de vindecare a rănilor.
 
Astăzi, uleiul de cocos este folosit în tratamentele împotriva colesterolului mărit pentru pacienţii diagnosticaţi cu boli de inimă cronice. De asemenea, este benefic în tratamentul bolii Alzheimer, precum şi în reglarea tensiunii arteriale şi a nivelului de zahăr din sânge.

Aşa cum deja am menţionat, uleiul din nucă de cocos conține 50% acid lauric, o trigliceridă cu catenă medie, care nu este frecvent întâlnită în foarte multe produse naturale. Este util să ştim că uleiul din sâmburi de palmier are, de asemenea, în jur de 50% acid lauric. Cercetătorii au descoperit că acidul lauric reprezintă aproximativ 2% din conţinutul de grăsime din laptele de vacă şi 6% din grăsimea din laptele de mamă.

Aceste date implică faptul că oamenii pot avea, în mod natural, o nevoie mai mare pentru acest acid gras. Trebuie avut în vedere că aceste rezultate nu înseamnă neapărat că nuca de cocos este leacul pentru cancer. Acesta este doar unul dintre mai multe moduri naturale pentru a lupta împotriva lui.

Cel mai important lucru este să realizam că prin cercetarea si schimbul de informaţii utile cu alţii ne putem creşte posibilitatea de a găsi cure şi a lua măsuri preventive. Mai mult decât atât, trebuie să credem că Mama Natură este prietena noastră şi să începem să ne folosim de ajutorul ei în loc să ne dăm vieţile noastre în mâinile medicinii convenţionale.
 
Sursa: secretele.com

Citiți și:
Sânzienele – planta ce ne pune în legătură cu sânzienele și care alungă cancerul
Trei zile consecutive de post pot regenera întregul sistem imunitar

yogaesoteric
2 august 2015

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More