Un secret nedezvăluit de Wikileaks: CIA şi Pentagonul au primit de la Vatican tehnologia ce permite călătoria în timp

 

Un comunicat Wikileaks arăta anul trecut că CIA foloseşte televizoarele și telefoanele smart pentru a asculta conversațiile oamenilor. Se pare însă că agenția americană de informații și Pentagonul sunt în posesia unei tehnologii mult mai spectaculoase, ce le permite să manipuleze timpul.

Alfred Lambremont Webre, autor al mai multor cărți despre călătoria în timp, a declarat pentru Daily Star Online că informaţiile dezvăluite de Wikileaks sunt parțiale, ele nefăcând referire la programele secrete care permit oamenilor să călătorească înapoi și înainte în timp. Însă Webre consideră că acum este momentul potrivit pentru a vorbi despre aceste tehnologii.

Webre afirmă că Vaticanul ar deţine o maşină a timpului, denumită „Cronovizor”, ce a fost construită în 1950 de către un călugăr benedictin pe nume Pellegrino Ernetti. Maşina timpului permite utilizatorului să acceseze „urmele” lăsate de evenimentele din trecut, şi constă dintr-un ecran pe care este afişată o imagine şi sunt auzite sunete, astfel încât utilizatorul poate să vadă anumite fragmente din trecut.

Ca centru istoric al puterii, Vaticanul menține un control strict asupra tehnologiei călătoriei în timp, acordând numai statelor loiale acces la secretele lor. Agenția Centrală de Informații (CIA) din Statele Unite, care a contribuit la fondarea Vaticanului modern este, de fapt, „serviciul secret iezuit”, susține Webre, iar Vaticanul a oferit tehnologia pentru călătoria în timp Pentagonului şi CIA-ului la finalul anilor ʼ60.

CIA a văzut imediat că această tehnologie ar putea fi folosită în scopuri politice, spune Webre. Aşa că a stabilit un program la sfârșitul anilor ʼ60, pentru a obține informații despre viitorul politic al SUA. Cu ajutorul Cronovizorului, viitorul preşedinte al SUA era dezvăluit înainte.

Vaticanul ar fi oferit tehnologia Cronovizorului şi Marii Britanii.
„MI5, MI6 și CIA sunt cu adevărat creații ale serviciului secret al Vaticanului, privind înapoi de-a lungul secolelor.”

Pentru cei care pot avea tendința să considere că Alfred Lambremont Webre este un personaj neserios, cu prea multă imaginație, care nu merită să fie luat în seamă, oferim câteva date biografice. Webre a făcut Dreptul la Universitatea Yale, este avocat şi editor al site-ului exopolitics.blogs.com. Împreună cu Stephen Bassett, este co-autor al proiectului Citizen Hearing, un forum public ce are ca scop examinarea faptelor în legătură cu fenomenele extraterestre și presupusa suprimare publică a unor astfel de fapte de către autorități. El este, de asemenea, membru al grupului de consilieri cu privire la energia liberă din cadrul Mișcării Energiei Noi și coordonator congresional pentru Proiectul Dezvăluirea (Disclosure Project).


Citiţi şi:

Tehnologia extraterestră şi secretele guvernamentale

O călătorie în timp împreună cu George Wells şi cu genialul inginer francez Emile Drouet

Interviu cu Alfred Lambremont Webre, directorul Institutului pentru Cooperare în Spaţiu (ICS)

 

yogaesoteric
18 martie 2018

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More