Un studiu publicat de celebra revistă Lancet confirmă tratamentul doctoriței Flavia Groșan

Administrarea de corticosteroizi pe cale inhalatorie, tratament recomandat de dr. Flavia Groşan în vindecarea bolnavilor de covid a fost confirmat de un studiu publicat în revista Lancet.

Studiul a fost făcut în perioada 16 iulie – 9 decembrie 2020, de oamenii de ştiinţă din Marea Britanie. Voluntarii au fost împărţiţi în două grupe. O parte dintre ei au urmat un tratament cu inhalarea corticosteroizilor, iar restul au urmat tratamentele clasice.

Potrivit rezultatelor studiului, bolnavii de covid care au inhalat corticosteroizi s-au vindecat cu o zi mai devreme faţă de cei care au urmat tratamentul clasic. De asemenea, numărul persoanelor care au făcut febră în primele 14 zile a fost mai mic la cei care au urmat tratamentul recomandat de doctoriţa Flavia Groşan, faţă de numărul persoanelor care au urmat tratamentul clasic.

Doar 7% dintre participanţii la studiu au raportat reacţii adverse.

Administrarea din timp a tratamentului cu inhalarea corticosteroizilor a redus probabilitatea de a avea nevoie de îngrijiri medicale urgente și a redus timpul de recuperare după covid-19.

Flavia Groşan: „Luat, neluat dreptul la liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața covid! Vă pupă mama!”

Reamintim că Flavia Groșan, medicul care susţine că a vindecat peste 2.000 de pacienți infectați cu noul coronavirus după o schemă proprie de tratament, s-a declarat fericită că din ce în ce mai mulți doctori au început să prescrie Ventolin și Flixotide ca tratament împotriva covid-19.

Luat, neluat dreptul de liberă practică, dar am impus Ventolinul și Flixotide pe piața covid. Se scrie în neștire. Va pupă mama. În fond, despre asta este vorba”, a scris Flavia Groșan.

La doar câteva ore, medicul a mai postat un mesaj: „Observ că, după o negare vehementă a corticoterapiei la începutul pandemiei, acum se prescrie într-o veselie, dar, foarte important, se administrează corticoterapia orală din ce în ce mai corect. Adică așa cum am învățat în anul III la farmacologie în facultate. Bravo. Amin.

Citiți și:
Protocolul de oxigen pentru bolnavii covid confirmă criticile aduse de dr. Flavia Groșan
Protocolul morţii ,,fabrică” morţi pe bandă rulantă

yogaesoteric
22 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More