Una dintre cauzele-cheie ale apariției trans-sexualității este intoxicarea cu Bisfenol A…


… un compus chimic toxic ce duce la apariția unor monștri cumpliți ce se aseamănă cu Baphomet, o reprezentare satanică masculină ce are proeminenți sâni femeiești


O cauză majoră a apariției trans-sexualității este intoxicarea cu Bisfenol A (BPA), un compus chimic toxic ce duce la crearea unor ciudați monștri asemănători lui Baphomet, o figură satanică masculină ce are sâni femeiești. Conform unei statistici ce a fost realizată de asociația americană Ecological Working Group (EWG) (Grupul pentru activism ecologic), această toxină este deja prezentă în aproximativ 16.000 de produse din industria alimentară americană. BPA este un puternic perturbator endocrin ce are multe efecte nefaste asupra sistemului reproducător uman și ea se găsește mai ales în masele plastice (sticle, recipiente etc.), în interiorul conservelor, în bonurile de casă pe care le primim în urma realizării cumpărăturilor și chiar în ambalajele din aluminiu. Mai mult decât atât, în urma testelor pe care le-au realizat cei de la EWG s-a descoperit că acest compus chimic toxic există deja în sângele a 90% dintre americani! Tocmai de aceea este foarte important să ne curățăm imediat organismul de eventualele urme ale acestei cumplite toxine, iar în acest articol vom prezenta câteva modalități rapide și eficiente care ne pot ajuta foarte mult în acest sens.

Poate că există și ființe umane „în mod autentic” trans-sexuale, însă, într-o foarte mare măsură, trans-sexualitatea are drept cauză o perturbare chimică ce a fost indusă într-un mod insidios, și tocmai de aceea ea poate fi anulată prompt prin detoxifiere!

Trans-sexualitatea este asociată cu Baphomet, o figură satanică masculină ce are sâni femeiești și care este totodată un simbol sinistru a ceea ce se petrece atunci când oamenii se îndepărtează de Dumnezeu

Imaginea de mai jos este reprezentarea lui Baphomet, care este adeseori asociat cu o perioadă de haos în istoria umanității, în care apare o inversare aproape generalizată a tuturor valorilor. Finalul erei Peștilor și începutul erei Vărsătorului ne-au adus mult haos. În societatea actuală, josul infect este adeseori sus, susul dumnezeiesc este adeseori jos, dreapta înseamnă adeseori stânga, ceea ce este „drept” este, de fapt, nedrept, bărbatul e actualmente mai mult femeie și invers. Toate aceste anomalii au apărut tocmai din cauza faptului că au existat unele manevre insidioase ale unor grupuri oculte malefice ce au urmărit să întoarcă gradat totul cu susul în jos.

O altă dovadă că majoritatea tendințelor trans-sexuale se bazează pe perturbări chimice este descoperirea ce a fost făcută de cercetătorii din cadrul Universității Berkeley, California, conform căreia răspânditul pesticid numit atrazină duce la apariția homosexualității. Iată mai jos un extras dintr-un articol referitor la aceasta:

 

„O broască mascul ce a devenit femelă în urma administrării de atrazină copulează cu o altă broască mascul (ce nu a fost tratat cu atrazină). Această uniune a produs ouă viabile și larve care au supraviețuit metamorfozei și au ajuns la stadiul adult. Pentru că ambele animale erau, la origini, masculi, puii rezultați au fost cu toții masculi.

Pesticidul numit atrazină face din broaștele masculi femele

De Robert Sanders, Media Relations, 1 martie 2010

Berkeley – Atrazina, unul dintre cele mai răspândite pesticide, face ravagii din punct de vedere sexual printre broaștele masculi, 3 sferturi dintre aceștia devenind efeminați, iar 1 din 10 devenind femele, potrivit unui studiu ce a fost realizat de biologii din cadrul Universității Berkeley, California.”

Iată, așadar, că ceea ce ne dă peste cap viețile sunt atacurile insidioase din partea unor grupări oculte malefice cum sunt cele ale așa-zișilor iluminați și ale francmasonilor, atacuri ce se realizează inclusiv prin tot felul de manevre viclene și aspecte ce sunt nenaturale. Odată cu introducerea plasticului în viața de zi cu zi a existat probabil o creștere a homosexualității, a pornografiei și a comportamentelor deviante. Acesta este, probabil, unul dintre motivele pentru care se ascund în mod sistematic statisticile despre homosexualitate – pentru că altfel s-ar vedea această creștere în istoria recentă.

Conform asociației americane Ecological Working Group (Grupul pentru activism ecologic), BPA se găsește în aproximativ 16.000 de produse din industria alimentară americană

BPA este prezent în obiectele de uz casnic ce sunt confecționate din plastic, în metalul conservelor și pe bonurile de casă pe care le primim în urma cumpărăturilor, acestea fiind trei dintre sursele principale de BPA.

În iunie 2016, EWG a alcătuit o bază de date ce conține 16.000 de produse despre care se crede că sunt surse ale compusului chimic perturbator al hormonilor numit BPA.
Despre sticlele de apă din policarbonat și despre majoritatea conservelor se știe că acestea conțin BPA, însă EWG a descoperit și alte surse până acum nebănuite de BPA. Dintre acestea amintim:
– Capacele borcanelor din sticlă;
– Spray-urile în care sunt ambalate frișca, sosurile pentru înghețată etc.;
– Sticlele și cutiile metalice în care este ambalat uleiul;
– Dozele de băuturi din aluminiu;
– Cănile din metal pentru cafea sau ceai;
– Butoaiele de bere.

În sinteză, BPA Bisfenol-A

Este conținut în:

– Chitanțele de casă
– Stratul chimic de pe hârtia termică pentru printat (40% din hârtia termică aflată pe piață utilizează BPA)
– Conserve, ca strat ce acoperă metalul respectiv pe interior
– Sticlele în care este comercializată mâncarea pentru bebeluși
– Multe alte sticle de plastic și recipiente pentru alimente

Probleme pe care le ridică:

– Este preluat foarte ușor prin piele și poate fi absorbit cu ușurință în sistemul circulator
– Se strecoară cu ușurință în conținutul recipientelor în alcătuirea cărora intră

A fost asociat cu:

– Problemele grave de fertilitate
– Cancerul
– Pubertatea precoce
– Anormalitățile genitale
– Creșterea anormală a sânilor în cazul bărbaților
– Bolile cardiovasculare
– Diabetul de tip 2
– Problemele ce apar la ficat

A fost interzis în:

Statele americane Maryland și New York, precum și în Canada

Cuvânt cheie de căutare: arme albe BPA

Există însă anumite măsuri simple pe care le putem lua pentru a ne curăța organismul de BPA. Practic, este necesar ca sângele nostru să fie complet curățat de urmele acestei toxine. Cel mai bine este însă să adoptăm un stil sănătos de viață care va duce, de la sine, la o astfel de purificare.

10 pași pentru curățarea organismului de BPA, în mai puțin de o săptămână

Bisfenol A (BPA) este un estrogen sintetic ce este utilizat pentru întărirea maselor plastice din policarbonați și din rășină epoxidică. Anual, se produc aproximativ 3 miliarde de kilograme de BPA, generând vânzări de aproximativ 6 miliarde de euro. BPA este adăugat la mii de produse făcute din plastic și din rășină epoxidică, cum ar fi echipamente de siguranță, ochelari de soare, diverse carcase pentru computer sau telefon mobil, sticle pentru apă sau diverse băuturi, plombe dentare, cât și vopsea epoxidică. În ciuda cercetărilor ce au fost întreprinse și care au demonstrat clar că acest compus chimic este foarte periculos, el încă este aprobat pentru utilizare într-un număr șocant de mare de produse. De ce este atât de periculos acest compus? Expunerea la BPA s-a arătat că perturbă sistemul endocrin, generând o gamă largă de afecțiuni, printre care se numără: anormalități cromozomiale și ale sistemului reproducător, perturbarea funcțiilor creierului, cancer, afecțiuni ale sistemului cardio-vascular, diabet ce se declanșează la vârstă adultă, pubertate precoce, obezitate și rezistență la chimioterapie. Cel mai șocant aspect este faptul că cele mai mari niveluri de BPA au fost găsite în sticlele în care se comercializează mâncare pentru copii și în unele rețete de hrană lichidă pentru bebeluși. În plus, s-a descoperit că femeile care au suferit mai multe pierderi de sarcină au în organismul lor niveluri crescute de BPA. 

Din fericire, putem reduce nivelul de BPA prezent în organismul nostru în doar trei zile, potrivit unui raport promițător al publicației Environmental Health Perspectives (Perspective asupra sănătății mediului). În cadrul studiului ce a fost întreprins de această publicație, s-a înregistrat „o descreștere semnificativă și rapidă” a nivelului de BPA din urina participanților după adoptarea unor modificări simple referitoare la alimentație, ne spune co-autoarea studiului, Janet Gray, directoarea programului „Știință, tehnologie și societate” din cadrul Colegiului Vassar din New York.

Mâncând hrană proaspătă în locul celei la conservă, utilizând caserole din sticlă în locul celor din plastic și urmând protocolul referitor la detoxifierea de BPA, participanții au reușit să-și reducă nivelul de BPA prezent în urină cu 66% în numai 72 de ore.

Iată în continuare câteva modalități simple prin care putem reduce și noi cantitatea de BPA ce este eventual prezentă în organismul nostru:

1. Vom refuza chitanțele de casă
Știați că unele chitanțe sunt „învelite” într-un fin strat chimic ce conține niveluri de BPA între 250-1.000 de ori mai mari decât cele permise în mod oficial? BPA-ul trece foarte rapid de pe aceste chitanțe pe piele, urmele respective nedispărând chiar dacă ne spălăm pe mâini. Diferite tipuri de chitanțe conțin niveluri diverse de BPA. În cazul în care nu suntem siguri dacă un anumit comerciant utilizează BPA în chitanțe, putem întreba direct sau vom anunța că nu avem nevoie de chitanță. Mai ales despre chitanțele din benzinării se știe că acestea conțin niveluri uriașe de BPA.

2. Vom evita hrana ambalată
Aceasta ar putea însemna să renunțăm, de exemplu, la chipsuri. Există multe opțiuni sigure care pot înlocui hrana ambalată. Vom cumpăra pâine proaspătă în pungi din hârtie, vom cumpăra lapte în sticle din sticlă, putem avea la îndemână o caserolă din sticlă pentru brânză, putem cumpăra cereale en gros, pe care le vom pune în propriile noastre pungi din pânză sau hârtie. Vom renunța la salatele ce se comercializează în pungi din plastic, cumpărând salată neambalată pe care o vom pune în propriile noastre pungi din hârtie sau din pânză.

3. Ne putem achiziționa sticle ce nu conțin BPA
Uneori, dacă lăsăm o sticlă din plastic ce este plină cu apă la soare, vom observa că acea apă capătă un gust straniu. Acela este gustul substanțelor chimice care se infiltrează în apă. Există multe alternative de sticle din sticlă sau din oțel inoxidabil care pot înlocui sticlele din plastic. O opțiune bună sunt sticlele 100% din sticlă, care au capac de oțel inoxidabil, sau din silicon. Dacă alegem oțelul inoxidabil, ne vom asigura că nu există margini de plastic la capacul acestei sticle.

4. Vom depozita hrana în recipiente din sticlă
Unele studii au arătat că până și plasticul „sigur” poate conține compuși chimici toxici ce se pot infiltra în mâncare dacă respectivele recipiente sunt spălate fie la mașina de spălat vase, fie manual cu detergent și burete. Așadar, de ce să riscăm? Vom renunța la aceste recipiente din plastic și vom alege alternativele din sticlă. Vom renunța, de asemenea, să mai utilizăm învelitoare sau pungi din plastic pentru sandvișuri și ne vom achiziționa recipiente din sticlă, pungi din hârtie sau hârtie pergament.

5. Vom evita mereu să consumăm alimente la conservă
92% din toată hrana la conservă conține BPA. Vom căuta ca alternativă alimente ambalate în borcane din sticlă. Cele mai multe au capace ce conțin BPA, însă, per ansamblu, contaminarea va fi mult mai mică. O altă posibilitate este să apelăm la unele mărci care nu utilizează BPA în produsele lor. 

6. Vom renunța la băuturile carbogazoase ce se comercializează în doze din aluminiu
Chiar și dozele de băuturi din aluminiu conțin BPA, de aceea este cel mai bine să renunțăm la acestea.

7. Vom alege să mâncăm acasă, și nu la restaurant
Mâncarea din multe restaurante provine din „surse ambalate” sau a fost depozitată în recipiente din plastic. Prin urmare, aproape toată hrana ce se servește în restaurante conține BPA. Preparându-ne propria mâncare și băutură, vom putea astfel reduce nivelurile de BPA din organismul nostru, evitând totodată să ne mai expunem la acesta.

8. Vom urmări ca, pe cât posibil, să utilizăm cât mai rar aparatele noastre electrocasnice care au componente din plastic
Destul de multe aparate electrocasnice au în compunerea lor elemente ce sunt confecționate din plastic și care conțin și ele BPA. Dacă nu suntem 100% siguri că aceste componente nu conțin BPA, este cel mai bine să utilizăm cât mai rar astfel de aparate.

9. Vom alege cu atenție produse cosmetice și de îngrijire personală care nu conțin BPA
BPA, anhidrida ftalică și alți compuși chimici toxici pot pătrunde în produsele de îngrijire personală (cosmetice etc.) ce sunt ambalate în plastic, fiind astfel absorbite ulterior prin piele în organismul nostru. Vom urmări să eliminăm gradat astfel de produse din rândul celor pe care le utilizăm frecvent, înlocuindu-le cu produse ale căror ambalaje nu conțin astfel de toxine. Dacă avem un buget redus, o opțiune viabilă este să ne preparăm produsele cosmetice chiar noi, din ingrediente naturale. 

10. Vom înlocui neîntârziat diversele produse din plastic cu altele care sunt foarte sigure, cum este sticla
Vom urmări, de asemenea, să înlocuim produsele din plastic din gospodărie cu unele din sticlă. Mai ales copiii sunt vulnerabili la expunerea la acești compuși chimici toxici. Tocmai de aceea, vom înlocui jucăriile copiilor și eventual tacâmurile acestora cu produse alternative, care nu sunt făcute din plastic. Chiar și alegerea fibrelor naturale în locul îmbrăcămintei sintetice (știați că spandex-ul este făcut din plastic?) ne va ajuta să reducem cantitatea de compuși chimici dăunători care ajung în organismul nostru.

Desigur, nu vom putea elimina complet plasticul din viețile noastre. Însă cu cât vom elimina mai mult, cu atât mai puțin BPA va exista în organismul nostru. Aceste modificări gradate vor duce la o reducere sigură și semnificativă a eventualelor urme de BPA din organism.

Este de asemenea binevenit să luăm zilnic câte o lingură de bicarbonat, o lingură de argilă bentonitică și o lingură de cărbune ca remedii sigure și rapide ce ajută la eliminarea multor afecțiuni ce sunt produse de BPA. De asemenea, este necesar să fim cât mai benefic activi, înlesnind astfel procesul eliminării energiilor subtile stagnante și dăunătoare din ființa noastră. Practica tehnicilor yoga ne poate fi de un imens folos. Făcând cât mai des astfel de alegeri benefice conștiente, vom putea în felul acesta să readucem sau să menținem în ființa noastră o stare excelentă de sănătate.


Citiți și:

Otrava din PET: cum ne poate îmbolnăvi de cancer un recipient de plastic refolosit

Consumăm datorită inconștienței în care ne complacem substanțe periculoase care ne perturbă sănătatea prin fiecare gură de apă îmbuteliată ce o bem
 

yogaesoteric
4 aprilie 2018


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More