Uneltirile viclene și adeseori diabolice ale grupării satanice mondiale a așa-zișilor «iluminați»… (II)


… care de fapt manipulează în mare parte din umbră societatea actuală

Citiţi prima parte a articolului

Alte modalități insidioase de control și de îndobitocire a populației

În decembrie 2002, Agenția pentru Alimente și Medicamente din SUA (FDA) a aprobat începerea injectării cipurilor în trupul uman. Compania care a lansat Verichip-ul (de mărimea unui bob de orez) este Applied Digital Solutions. Acesta emite unde electromagnetice pe frecvența de 125 KHz, semnalul putând fi recepționat de rețeaua de antene locale și apoi transmis prin satelit pentru a fi monitorizat în timp real, din orice zonă a lumii. Cipul se injectează în organism cu ajutorul unui dispozitiv asemănător unei seringi, iar tehnologia care se implementează astfel poartă denumirea RFID (prescurtarea de la Radio Frequency Identification).

Vericip-ul este inscripționat cu informații despre identitatea purtătorului – numele, fotografia, amprentele, adresa, ocupația, eventualul dosar penal, dosarul fiscal și alte informații personale ale deținătorului. În viitor se urmărește chiar ca tranzacțiile financiare să fie realizate integral prin scanarea cipului implementat, astfel încât orice capacitate sau incapacitate de plată să poată fi accesibilă și electronic, putând fi observată de la un centru special de comandă și control. Însă microcipul este proiectat și pentru a induce la comandă șocuri, comportament perturbat, emoții nefaste puternice sau alte efecte distructive.

Primul pas plănuit în implementarea acestei tehnologii satanice, pe scară largă, îl reprezintă emiterea unor cărți de identitate, pașapoarte sau permise auto cu cipul RFID deja încorporat, astfel încât identificarea locației persoanelor să se poată face în orice moment prin scanarea discretă și spontană a cipului, din orice punct în care se găsește un dispozitiv de scanare.

Pentru ca sataniștii planetei să reușească la scară mondială un astfel de proiect diabolic, este necesar să implementeze un motiv foarte plauzibil în conștiința colectivă. Cum s-au gândit elitele întunecate să facă aceasta? Creând un climat general de război la nivel global, menit să genereze o stare pronunțată de agresivitate în rândul populației, dublată de o necesitate accentuată de securitate. Devastarea economică a țărilor prin intermediul guvernelor corupte și împânzite de francmasoni este pârghia pe care se mizează cel mai mult pentru generarea de anarhie socială, de blocaj economic, de neputință și disperare în general. Războiul economic poate fi uneori mai distrugător decât războiul fizic și chiar un precursor de nădejde al acestuia.

Concomitent cu prăbușirea economiei, atentatele puse pe seama sectelor islamice, din toate marile orașe ale Europei, denotă tendința instituțiilor masonice care orchestrează aceste atentate de a ne convinge în mod fals cu privire la legitimitatea decimării țărilor arabe din Orientul Mijlociu de către guvernele masonice din Anglia, SUA, Franța, Germania, Israel și Rusia, care fac deja aceasta generând o criză a migrației populațiilor arabe înspre continentul european. Această migrație este o explicație oficială foarte bună, folosită pentru așa-zisele infiltrări în Europa ale militanților arabi dornici de Jihad (război sfânt) contra europenilor. Masoneria internațională își are propriile sale unități militarizate, acționând sub acoperământul a tot felul de organizații extremiste a căror menire este să provoace teroare și haos, instigând la ură și la acceptarea de către populațiile europene a intrării în război cu arabii. Ororile atribuite grupărilor radicale islamice sunt consecința jocurilor de culise orchestrate în această direcție chiar din interiorul piramidei de interese masonice.

Referitor la războaiele din Orientul Mijlociu, strategiile folosite urmează tiparul de zeci de ani al războiului rece: niște „capitaliști“ și niște „comuniști“ (titulatura este irelevantă, unii preferă „teroriști“) își dispută ceva (orice) pe teritoriul acestor țări, săvârșind din ce în ce mai multe abuzuri fără precedent și atrocități abominabile. Astfel, populațiile sunt prinse între mai multe tabere bine organizate și echipate din punct de vedere militar de către guvernele și serviciile secrete ale statelor occidentale, fiecare tabără oferind populațiilor promisiuni de protecție, pace și prosperitate, în cazul alăturării la una dintre facțiunile combatante, în scopul anihilării celeilalte. Rezultă astfel diverse războaie civile de dimensiuni mai mici sau mai mari, precum și motive așa-zis întemeiate pentru marile puteri de a intra oficial într-un război militar extins. Conducătorii principalelor carteluri comunist și capitalist care împart harta lumii vor spune apoi că au așa-zise rațiuni de securitate, progresiste sau umanitare, pentru care doresc să se implice și îi invită și pe alții să se alăture ulterior în conflagrație. Iar pentru pregătirea terenului de luptă au fost și sunt intens mediatizate numeroase, provocatoare și false clipuri video, poze și evenimente cu arabi săvârșind abuzuri și crime, tocmai pentru instigare la ură, criminalitate și război împotriva musulmanilor, ce reprezintă un sfert din populația planetei.

În cazul îngurgitării unei astfel de propagande ordinare, măcelul global este inevitabil iar efectele lui reverberează peste tot: criza migrațională, înarmarea generală, restrângerea tot mai acută a drepturilor și libertăților cetățenești, militarizarea guvernelor, un război generalizat, devastarea zonelor intens populate și, în final, soluția „salvatoareˮ: o unificare a tuturor statelor – pentru „preîntâmpinareaˮ oricăror incidente viitoare – într-o super structură dirijată dictatorial și discreționar de la un unic centru de comandă și control, folosind tehnologii avansate pentru deservirea scopurilor.

Una dintre strategiile adoptate pe linie masonică – cu scopul de a convinge populațiile să tolereze abuzurile, minciuna și sabotajele de la cel mai înalt nivel, ce sunt chiar contra drepturilor și demnităților umane – este practica prefăcută (devenită obicei) a unor politicieni sau formatori de opinie de a poza în mod artificial în contestatari convingători ai Noii Ordini Mondiale, mai exact în persoane declarate fățiș a fi din afara sistemului (așa-ziși outside-ri) care, chipurile, nu agreează și nu alimentează jocurile Masoneriei (despre care societatea începe să afle tot mai multe aspecte neplăcute).

Ultima găselniță de acest gen este inițiativa mass-media de propagandă din Statele Unite de a ni-l prezenta pe Donald Trump ca pe un om din afara grupurilor de interese masonice. Un alt demers – remarcat mai ales pe zona de știri online – este acela de a ni-l înfățișa pe Vladimir Putin drept un mare apărător al păcii și luptător activ contra Noii Ordini Mondiale. Realitatea este însă următoarea: pe scena politico-economico-militară a lumii activează în prezent două mari grupări francmasonice care își dispută supremația sub aceeași umbrelă a conspirației planetare unice: capitaliștii neoliberali și comuniștii neo-bolșevici (ocazional și neonaziștii, sub forma partidelor de extremă dreaptă). În America, în gruparea cu o pronunțată orientare capitalistă se află democrații Bill Clinton și Barack Obama cu finanțare masivă de la faimosul mason George Soros, fals om de caritate și membru de bază al lojii masonice B’nai B’rith, în timp ce gruparea de orientare comunistă este reprezentată de republicanii George Bush și Donald Trump, având ca finanțator principal pe bancherul Steven Terner Mnuchin, membru al lojii Skull and Bones. Însă cele două grupări se sprijină reciproc atunci când întreprind acțiuni și demersuri împotriva elementelor nemasonice din societate.

 
Steven Terner Mnuchin

În România, masonii comuniști sunt reprezentați în zona de vârf a politicului de social-democrații declarați sau mascați (Ion Iliescu, Adrian Năstase, Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ponta, Liviu Dragnea, Gabriela Firea), în timp ce masonii capitaliști au ca reprezentanți pe liberalii sau democrat-liberalii Traian Băsescu, Klaus Iohannis, Alina Gorghiu, Nicușor Dan, Clotilde Armand. Statul român este o societate masonică locală ce activează ca parte a societății masonice internaționale. Grupările noastre de orientare comunistă și capitalistă (similare cu grupările republicană și democrată din SUA) fac parte deopotrivă din piramida masonică mondială și sunt extrem de colaborative atunci când vine vorba de obiectivele urmărite de conspirația supra-statală, coordonată la vârf și unitară.

Ultima carte pe care masonii sunt gata să o joace este planul înscăunării liderului antihristic suprem prin cea mai mare diversiune tehnologică a tuturor timpurilor: simularea unei invazii extraterestre (cunoscută ca Proiectul Blue Beam), urmată de apariția la orizonturile noii „realitățiˮ a unui personaj misterios înzestrat cu puteri paranormale, ce deține soluțiile așa-zis salvatoare, dictate de către masoni, aferente încetării tuturor războaielor, invaziilor, dezastrelor și neînțelegerilor. În spatele credibilității publice a unui astfel de „salvatorˮ se va afla însă un întreg arsenal de aparate și dispozitive capabile să creeze iluzie, în primul rând prin diseminarea în creierul oamenilor – cu ajutorul undelor electromagnetice (prin intermediul telefoanelor mobile, antenelor de telefonie mobilă, tabletelor etc.) – a unor mesaje aflate în acord cu ceea ce fiecare sector de populație ar fi necesar să perceapă la nivel senzorial/emoțional/și chiar în sfera psiho-mentală, pentru a valida scenariul (conform profilelor persoanelor, stocate deja în computerele performante ale serviciilor secrete din majoritatea țărilor). În condițiile în care totul s-ar petrece ca parte a unui spectacol celest impunător și înfricoșător în același timp (cu extratereștri, nave, semne dumnezeiești și proiecții pe cer ale unor personaje considerate sfinte), încredințarea propriului destin în mâinile noului Mesia (reunind sub o Nouă Ordine Mondială întreaga umanitate) ar fi, cred masonii, capcana supremă prin care toate ființele umane, cu mic cu mare, s-ar alinia ducerii la îndeplinire a planului de tiranizare globală.

Ce ne mai rămâne de făcut?

Este esențial să ne împotrivim răului! Toți cei care sunt nemulțumiți de răul provocat de Francmasoneria mondială în întreaga lume pot (și ar fi urgent necesar) să contribuie la răspândirea informațiilor și a faptelor benefice! În cadrul societății actuale construite de francmasoni, o ființă umană ce este trezită din punct de vedere spiritual – capabilă să manifeste binele, să-l apere și să muncească pentru aducerea lui în manifestare, chiar și în mediile ostile – este considerată ca fiind „deviatăˮ. Aceasta ne arată faptul că societatea însăși este pervertită. Dezvoltarea pe o paradigmă a benevolenței, armoniei și progresului accesibil tuturor ființelor umane este favorizată doar într-un mediu spiritual, nu într-unul materialist, conspirativ, rece și necruțător.

Realitatea este însă că și noi suntem parțial responsabili, deoarece nu am reușit să construim un sistem de principii, de concepții și de comportament sănătos, alternativ infernului masonic, datorită ignoranței, lenei și delăsării în care ne-am complăcut. Majoritatea oamenilor au fost complet prostiți și au ales să ignore semnalele de alarmă, fie ele și dintre cele mai subtile.

În acest sens, savantul german Robert Eberthardt a spus la un moment dat: „Nu vă temeți de cei care ucid! În cel mai rău caz vă pot ucide. Nu vă temeți de cei care trădează! În cel mai rău caz vă pot trăda. Temeți-vă de cei apatici, pentru că ei nu vor ucide și nu vor trăda în mod direct, însă în apatia și blazarea lor vor încuraja răspândirea trădării și a crimei la cote nemaiîntâlnite!” Îndemnul la acțiune și la o atitudine plină de demnitate, ce rezultă de aici, este următorul: „Fă tot ce ține de tine din ceea ce este necesar și posibil, iar la un moment dat te vei trezi că poți realiza ceea ce înainte ți se părea imposibil!”

După cum se cunoaște, legea cauzei și a efectului funcționează în funcție de merite sau non-merite. Pe baza ei, contrar credințelor populare, autoconservarea peste un anumit prag al decenței nu te protejează ci, dimpotrivă, te vulnerabilizează. Altfel spus, atunci când începem să acumulăm merite participând activ la consolidarea acțiunii binelui în această lume, beneficiem de o anumită protecție dumnezeiască infailibilă, ce se manifestă atât în cadrul evenimentelor de zi cu zi, cât și prin distanțarea de instrumentele de constrângere și represiune ale piramidei puterii.

Cei care acționează pentru a duce la îndeplinire planurile Ocultei Mondiale satanice caută în primul rând să manipuleze liberul arbitru al ființelor umane. În cazul celor angrenați pe o cale spirituală autentică, structura malefică nu îi poate abuza direct pentru a-i deturna de pe cale, ci poate, cel mult, să-l mimeze. Mai exact, atâta timp cât o persoană nu s-a oferit de bunăvoie, cu jurământ și contract, unei organizații sau entități (fizice sau subtile) care să o ia în posesie și care poate astfel să-i ceară orice, singura șansă a unei structuri demoniace sau satanice să uzeze și să abuzeze frontal și legitim de propria sa persoană este să profereze amenințări și să emită pretenții menite să o sperie și să o tenteze. În urma acestor demersuri diabolice, se urmărește cedarea suveranității ființei în cauză, fără nicio minimă împotrivire. În cazul în care totuși există împotrivire, următoarea variantă de racolare/deturnare frecvent întâlnită este oferirea unor diverse avantaje (financiare sau de orice altă natură), în schimbul renunțării la propriul său liber arbitru.

Pe de altă parte, neimplicarea în niciun fel a ființei umane în problemele acestei lumi (în sensul combaterii abuzurilor) legitimează în mod indirect sclavia, sau determină, în mod direct, distrugerea lumii prin intermediul sistemului abuziv ce se răspândește fără piedică. Astfel, o ființă umană care nu a făcut un pact efectiv cu diavolul dar nici nu este angrenată pe o cale spirituală autentică, va fi limitată, supusă inconștient sclaviei, decimată de către sistemul masonic în funcțiune pe care l-a validat fie prin vot, fie prin complacere, fie prin ambele.

Prin urmare, este important să sesizăm cât mai clar posibil toate tertipurile și abuzurile masonice și să ne implicăm în combaterea lor, știind pe cât posibil și cum să acționăm în această direcție. Pentru a avea succes, iată care sunt principalele calități pe care avem nevoie să ni le dezvoltăm ca locuitori liberi ce trăiesc pe această planetă, dar mai ales atunci când suntem angrenați pe o cale spirituală autentică, pentru a combate în mod infailibil angrenajele malefice satanice susținute și promovate de către Masonerie:
– disciplina benefică – înseamnă să știm să alegem între ce ne dorim pe moment și ce avem cu adevărat nevoie.
– creativitatea benefică – este puterea de a conecta și corela între noi, toți cei care alegem să luptăm la unison, ceea ce pentru marea majoritate a oamenilor obișnuiți pare ceva disparat și de neconectat.
– gândirea critică înțeleaptă – înseamnă să privim ceea ce au privit și alții, dar să înțelegem, să intuim și să gândim diferit de marea majoritate.
– flexibilitatea psiho-mentală benefică – flexibilitatea este calitatea care face orice construcție rezistentă la șocuri, iar manifestată de structura psiho-mentală a fiinţei umane, va face implicit rezistentă structura subtilă a ființei umane.
– disponibilitatea către efort benefic susținut – este cea care suplinește și completează talentul.
– motivația inteligentă, chiar plină de înțelepciune – despre aceasta se spune că este un raționament convingător care nu durează mai mult de o zi. Dar nici baia nu durează mai mult de o zi. De aceea se recomandă zilnic.
– entuziasmul stenic – este acea atitudine de care avem nevoie în momentele dificile și care provine din alegerea cu înțelepciune a motivațiilor vieții.
– generozitatea și noblețea față de ceilalți – este actul de binefacere ce constă nu atât în a oferi mult, cât mai ales în a oferi atunci când este necesar.
– empatia superioară – reprezintă ecoul și caracteristica specifică frecvenței de vibrație a altor persoane, pe care le percepem subtil și care reverberează considerabil în propriul nostru univers lăuntric.
– compasiunea – înseamnă să manifestăm o atitudine plină de bunătate, ajutor și înțelegere față de cei aflați în situații nefavorabile.
– integritatea și demnitatea morală – înseamnă a face totul cu simț de răspundere, chiar și atunci când nu ne vede cineva sau nu ne așteptăm la nu contează ce fel de recompense.
– responsabilitatea civică – a fi circumspect față de o autoritate socială și a lua atitudine plină de răspundere, asumată cu îndrăzneală și dusă până la încheierea țelului urmărit.
– naturalețea si spontaneitatea – este esența celor mai rafinate plăceri benefice.
– curiozitatea – atitudinea prin care ne punem tot timpul întrebări benefice, cu miez, expansionându-ne astfel cunoașterea despre lume și universul lăuntric.
– umorul stenic de calitate – este forța subtilă care doboară falșii zei de pe piedestaluri.
– curajul – nu înseamnă doar absența fricii, ci și a considera altceva ce este bun ca fiind mai important decât frica.
– smerenia – reprezintă sursa și fundamentul multor virtuți.
– răbdarea – este calendarul evenimentelor de pe agenda învingătorului.
– sinceritatea – este poate cea mai importantă monedă în relațiile și tranzacțiile de orice fel. A spune o minciună o dată face ca toate adevărurile tale să devină îndoielnice.
– libertatea – este acea stare de fapt care se instalează din momentul în care nu mai ai nimic de ascuns.

Una dintre calitățile necesare în aceste vremuri este compasiunea. Însă a fi compasiv nu înseamnă a fi tâmpit. Compasiunea reclamă un anumit nivel de inteligență și de înțelepciune. Prin urmare, calitățile umane sunt interconectate!

Toate Constituțiile lumii afirmă în mod constant că „puterea vine de la voința poporuluiˮ. Cedarea voinței personale unor structuri de comandă și control înseamnă mandatarea acestora în folosirea puterii în cele mai abuzive și nefirești moduri. Iar de la cedarea puterii personale până la sărăcie, anarhie, boală, moarte, nu mai este decât un pas, deoarece oamenii se îmbolnăvesc trupește, psihic și sufletește atunci când acceptă habotnic ghidarea lor cu telecomanda, precum și lipsa răspunsurilor complete și coerente la problemele care îi macină cu adevărat.

La nivel mondial s-au scris până azi cel puțin 100.000 de cărți despre francmasonerie. Cu toate acestea, peste 90% dintre acestea sunt irelevante, mincinoase, contrafăcute, superficiale. Atunci când o anumită acțiune urmărește să evidențieze adevărul, decojind straturi după straturi de mituri false și propagandă, este bine ca ea sa fie folosită în cele mai practice moduri. Orice persoană care, în fața dovezilor bazate pe fapte, refuză să privească francmasoneria drept ceea ce este, adică o sinistră organizație conspirativă satanistă, înșirată actualmente precum o hidră peste o planetă întreagă, demonstrează totala indiferență față de istoria criminală a organizației, față de oameni și față de viață în general, inclusiv față de propria viață.

Deoarece liderii masoni nu acționează în acord cu legile naturii, activitatea lor nu ne îmbunătățește calitatea vieții, ci, dimpotrivă, o reduce la minimum posibil. Liderii masoni au mâinile murdare de sânge, inima împietrită iar gura lor rostește numai minciuni. Raportându-i la criteriile și valorile promovate de căile spirituale autentice, acești lideri lasă impresia unor persoane confuze și grav bolnave din punct de vedere spiritual. Iar atunci când astfel de persoane vor să construiască o lume mai bună pentru non-masoni, suntem în mare pericol dacă le dăm crezare și acceptăm ceea ce ne servesc drept adevăr.

Sursa: fortasigratie.ro 

Citiţi a treia parte a articolului

Citiţi şi:

Zece metode subversive, secrete prin care fiinţele umane de pe această planetă sunt cel mai adesea manipulate fără să-şi dea seama… (I)

Informaţia: Jocuri şi manevre cel mai adesea nebănuite

 

yogaesoteric
27 septembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More