Unii dintre capsați au cam intrat în panică, așa că umblă după soluții și remedii, ca să-și scoată „superbul” din organism. Deci, ce e de făcut?

Unii dintre capsați au cam intrat în panică, așa că umblă după soluții și remedii, ca să-și scoată „superbul” din organism.

E cam aiurea, este cam târziu, dar nu le putem întoarce spatele, fiindcă ei chiar au nevoie de ajutor.

Din păcate, există riscul ca unele așa-zise tratamente, oricât ar părea de benefice, să facă mai mult rău decât bine. Dacă ni s-a spus în gura mare că „minunea” conține vacanțe, îmbrățișări, ieșiri la terasă și plăcintele bunicii, este clar că la mijloc s-a strecurat ceva necurat, care nu poate fi gestionat cu medicamentele obișnuite. Ni s-a spus clar că este „sigur și eficient”, adică nu poate fi contracarat cu ușurință.

Deci, ce e de făcut?

După ce am citit multe, am auzit multe și am cântărit situația atât cât m-am priceput, am ajuns la concluzia că singura variantă mai rezonabilă care poate da rezultate coerente e postul.

Postul pe bază de nemâncare, doar cu apă. De minimum 16 ore, 24 de ore, trei-patru zile sau cât poate duce fiecare, periodic.

Postul reprezintă o cale naturală de eliminare a toxinelor din organism, și, dacă se ține asumat, cu urmărirea constantă a stării generale de sănătate, are șanse să funcționeze (am găsit și la Gh. Piperea o postare în acest sens, pe care o atașez mai jos).

În plus, rugăciune și mers la biserică, pentru că, onest vorbind, e greu să rezolvi o problemă de asemenea gravitate fără ajutor, mai ales dacă te gândești la toată desfășurarea de forțe din spatele experimentului planetar.

Cu hotărâre și credință, orice transformare devine posibilă.

Doamne ajută!

Postarea avocatului Gh. Piperea:

Postul intermitent nu doar că ajută la slăbit și la detoxifierea organismului. Postul intermitent activează procesul de autofagie.

Întrerupând din când în când mesele regulate (e suficient să punem o pauză de la mâncare între ora 17 și ora 10, a doua zi) și, mai ales, renunțând la alcool câteva săptămâni (până când ajungem la o petrecere rară, care nu poate fi evitată), nu doar că obligăm trupul să „consume” grăsimea în exces, ca la urșii care hibernează, dar reușim și să lăsăm trupul să își desfășoare armata de anticorpi, dezvoltată natural (și inconștient), în milioane de ani, de strămoșii noștri umani, în scopul neutralizării și eliminării fizice a elementelor străine, ostile organismului, cum ar fi microbii sau proteinele spike.

Cercetătorii serioși (nu cei britanici din bancuri) au ajuns la concluzia că proteinele spike create de trup ca urmare a serurilor experimentale de „imunizare” introduse în trup sub numele fals de vaccinuri sunt tot atât de toxice ca și cianura, cu diferența că cianura, o otravă, ucide pe loc, în timp ce proteina spike ucide progresiv, pe tăcute, fără urme vizibile de crimă sau accident.

Proteina spike, printre altele, reduce/neutralizează imunitatea naturală, și dezactivează unele gene care au ca scop să evite, să reducă sau să neutralizeze celulele canceroase.

Potrivit afirmației doctorului care a publicat studiul din linkul din primul comentariu, proteina spike creată de serurile experimentale de „imunizare” poate duce la „turbo-cancer”.

Cu cât mai multe doze de astfel de seruri, cu atât mai multe „șanse” de turbo-cancer.

Cu cât mai tânăr „pacientul”, cu atât mai slabe șanse sunt de activare a autofagiei.

Iată în ce constă caracterul esențialmente criminal al politicii sanitare din plandemie.

Vestea bună este că renunțarea totală la aceste vaccinuri și trecerea pe post intermitent poate, totuși, reduce sau neutraliza prezența în trup a excesului cancerigen de proteină spike.

Vestea proastă este că main-stream media, rețelele de comunicare virtuală, autoritățile sanitare și idioții utili ai plandemiei mint în continuare relativ la minunile făcute de vaccin și de „știință” și încă interzic adevăruri științifice și simple, ca cele de mai sus.

Iată în ce constă caracterul criminal al cenzurii și al minciunilor oficiale, dar corecte politic și progresiste.

Evident, această postare va fi sever șadoubannată, dacă nu interzisă rapid.

Așa că salvați-o, dați mai departe și comentați, ca să rămână spusă și știută.

Autor: Alis Popa

Citiți și:
Halucinant! Proteina spike indusă de vaccin este terifiant de toxică
Beneficiile postului: cum poate ajuta în leziunile cauzate de proteina spike, în combaterea bolii Alzheimer și a cancerului – studii

 

yogaesoteric
13 septembrie 2023

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More