Unii evrei au ideile lor stranii

Loxismul 

Opusul antisemitismului, loxismul este ura, discriminarea sau prejudecata împotriva celor care nu sunt evrei. Cuvântul „goy” (pluralul „goyim”) este adesea folosit de loxiști pentru a se referi în mod disprețuitor la cei care nu sunt evrei, la fel cum „nigger” („negrotei”) este folosit pentru a se referi în mod disprețuitor la persoanele de culoare. Cuvântul „loxism” este folosit uneori pentru a se referi în mod specific la rasismul împotriva albilor.

Așadar loxismul este o ideologie evreiască care evidențiază un sentiment de ură profundă față de ne-evreii albi (goyimi), în special față de europeni. Loxiștii cred în supremația evreiască și speră că până în 2060 goyimii vor deveni o minoritate în SUA, Canada și Australia, iar în Europa vor fi eradicați până în 2100.

Albii ne-evrei cred că toți evreii sunt loxiști.

Exemple:

Susan Sontag: „Rasa albă este cancerul lumii.

Născută Susan Rosenblatt, a fost un critic literar, scenarist și un gânditor american, decedată în 2004 de cancer. A scris scenariul filmului „Duet pentru canibali”. Timp de peste 40 de ani i s-a spus „femeia întunecată”. Ura heterosexualii, adora fascismul, o fascina moartea și considera că cea mai frumoasă culoare este negrul.

Tim Wise: „În 40-50 de ani nu va mai fi rasa albă.

Timothy Jacob Wise, născut în 1968, este un activist și scriitor American de origine evreiască, focalizat pe tema rasei albe. Din 1995, a susținut discursuri împotriva rasei albe în peste 600 de campusuri universitare din SUA.

Noel Ignatiev: „Dacă ești bărbat alb, nu meriți  trăiești. Cheia rezolvării acestei probleme sociale pentru generația noastră este  abolim rasa albă.

Noel Ignatiev a fost un autor și istoric american de origine evreiască. El a fost cunoscut mai ales pentru munca sa referitoare la rasă și clasa socială și pentru chemarea sa la abolirea „rasei albe”. A murit la 9 noiembrie 2019, înainte de a i se împlini visul.

Citiţi şi:
Condiția omului alb în societatea neorasistă este similară cu cea a evreilor din Germania nazistă, susține eseistul Drieu Godefridi
Un grup de intelectuali evrei contestă definiția antisemitismului – „Blochează libertatea de exprimare

 

yogaesoteric
24
februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More