Unul dintre scopurile plandemiei a fost izolarea și restricționarea celor care se opun globalismului, neo-marxismului, satanismului

Oponenții restricțiilor plandemice sunt în marea lor majoritate anti-globaliști, naționaliști, apropiați ai Bisericii. Adepții plandemiei sunt cu precădere neo-marxiști, gloata #rezist, sataniști și cei certați cu Biserica. Dintre cei din prima categorie foarte puțini se vor vaccina, pe când a doua categorie îmbrățișează cu frenezie orice vaccin, asumându-și orice risc, chiar și moartea, care în aceste condiții este egală cu sinuciderea.

Dar să vedem de ce vaccinarea nu mai are rolul pe care-l știam până acum. Așa cum s-a văzut, aceste vaccinuri nu-i imunizează pe cei care și le injectează, însă prin reacțiile lor adverse, fac o selecție chimică (nu naturală) și elimină persoanele în vârstă, cu boli foarte avansate etc., nedorite de sistem.

Deși inițial Comisia Europeană dădea asigurări că nu va adopta pașaportul de vaccinare, considerându-l discriminatoriu, la nici o lună după acest angajament s-a dat startul implementării unui certificat verde (cu rol de pașaport de vaccinare) la nivelul UE. S-a prefigurat astfel faptul că unul dintre rolurile plandemiei a fost segregarea socială, încât doar cei vaccinați să ducă o viață oarecum ca înainte. Totodată, cei care sunt în opoziție cu globaliștii, să fie izolați, lăsați fără drepturi de liberă circulație, de recreere, de educație etc.

Și uite așa o nouă ordine mondială se va institui, visul de sute de ani al ocultei, fără ca opozanților să le fie lăsat vreun drept, măcar acela de a protesta. Însă ei exclud cea mai importantă parte a ecuației, pe Dumnezeu. Rămâne ca noi să ținem cont de ea și să învingem!

Citiți și:
Covid-19, o armă menită să schimbe radical America și Lumea. Ne-am pierdut cu toții rațiunea?
Viitoarea configurație a lumii. Analiză cuprinzătoare a unui fost consilier parlamentar al Bundestagului german (I)
Paralele frapante între atentatele din 11 septembrie 2001 și criza Covid-19

 

yogaesoteric
31 ianuarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More