Urmașul lui Hitler: „Când le redai libertăţile celor nevaccinaţi, pierzi ocazia de a ajunge la toată lumea cu vaccinarea”

Persoanelor care nu s-au vaccinat anticovid nu ar fi cazul să li se permită să călătorească sau să participe la o serie întreagă de activităţi, întrucât răspândesc virusul şi sunt un pericol pentru cei din jur, chiar dacă prezintă teste negative, a declarat un medic german, potrivit agenţiei DPA.

Nevaccinaţilor nu ar fi indicat să li se permită să-şi scoată măştile. Nu ar fi cazul să meargă pe stadioane, la bazine de înot sau în supermarketuri fără măşti”, a declarat unui ziar local Peter Heinz, şeful unei asociaţii a medicilor din landul german Renania-Palatinat.

Cei care încă nu s-au vaccinat, ori au primit doar prima doză de vaccin, nu ar fi indicat să plece în vacanţe, chiar dacă au un test care arată că nu sunt infectaţi, a insistat el conform publicaţiei Rhein-Zeitung.

Testarea nu protejează. Oricine călătoreşte undeva cu un test PCR negativ se poate infecta acolo şi apoi să se întoarcă cu virusul”, explică medicul german.

Când le redai libertăţile celor nevaccinaţi, pierzi ocazia de a ajunge la toată lumea cu vaccinarea”, aşadar oamenilor  să li se spună că „fără vaccinare, nu există libertăţi”, întrucât persoanele nevaccinate anticovid sunt un pericol pentru societate şi nu ar fi cazul să beneficieze de aceleaşi libertăţi ca persoanele vaccinate, susține Peter Heinz.

Avem și noi câțiva medici din aceștia „importanți” sau  „celebri” apăruți ca ciupercile după ploaie, odată cu campania de vaccinare, dar nu dorim să le facem reclamă gratuită. Îi știți și voi. Medicul acesta german citat de ziar ca fiind o somitate este așa de important, încât nici Goagăl nu-l știe. Dacă vociferează careva împotriva lui, peste câteva zile o să apară la gugălit cu un dosar impresionant de studii, doctorate și lucrări. Așa merge treaba acum. Carevasăzică, al patrulea Reich să trăiască!

Citiți și:
Pașaportul sanitar, vaccinarea obligatorie. Cetățenii patriei Libertății se vor vedea deposedați de libertăți? Ce legi au oamenii de partea lor
Suntem în pragul unui război civil în Europa din cauza divizării oamenilor în pro-vaccinare și anti-vaccinare?
Combaterea gangsterilor științei poate avea loc doar atunci când comunitatea științifică se împotrivește

 

yogaesoteric
18 noiembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More