Suntem în pragul unui război civil în Europa din cauza divizării oamenilor în pro-vaccinare și anti-vaccinare?

Francezii (și nu numai) au înființat o comisie internațională de anchetă cetățenească

EFVV (Forumul european pentru vigilența vaccinurilor) este o alianță de organizații membre și membri individuali din 25 de țări europene. Organizațiile noastre membre sunt formate din grupuri de consumatori și grupuri pro-alegere, ai căror membri, la rândul lor, includ cadre medicale și oameni de știință. Numărul total de membri ai acestora depășește 100.000. Facem apel la toți europenii să se alăture într-o cerere pentru o politică unitară de vaccinare bazată pe libertatea de alegere și consimțământul informat. Considerăm că vaccinarea obligatorie nu este doar un risc grav, ci și o încălcare a drepturilor omului și a demnității. Prin urmare, cerem transparență și prudență, precum și recunoaștere și preocupare pentru numeroșii răniți prin vaccinare din Europa și nu numai. (https://efvv.eu/about-us)

„COMUNICAT DE PRESĂ 4 iulie 2021

APEL CĂTRE LUMEA FRANCOFONĂ ȘI INTERNAȚIONALĂ:

OPRIREA IMEDIATĂ A CAMPANIEI EXPERIMENTALE ȘI CRIMINALE DE VACCINARE

ȘI CREAREA UNEI COMISII INTERNAȚIONALE DE ANCHETĂ CETĂȚENEASCĂ

Sub egida Forumului European pentru Vigilența Vaccinurilor, oameni de știință, avocați, intelectuali, profesioniști din domeniul sănătății, funcționari și cetățeni au adoptat în unanimitate crearea unei comisii internaționale de anchetă cetățenească, în cadrul primei reuniuni a Consiliului Științific Internațional și Francez pentru evaluarea politicii covid-19, reuniune care a avut loc la Paris, cu participare și de la distanță, prin teleconferință.

Una dintre principalele vocații este aceea de a aduna expertiză, experiență, know-how și cunoștințe despre diversele mișcări existente care au apărut în timpul acestei crize sanitare și de a aduce soluții concrete de sănătate și strategice, atât științifice, juridice, de securitate (militare?), cât și politice; pe teren cu și pentru populație.

Experți din diverse domenii și vorbitori din public, prezenți la fața locului sau prin teleconferință, au luat cuvântul pentru a stabili concluziile evenimentelor din jurul covid-19 și pentru a evidenția circumstanțele și consecințele evenimentelor observate în 2020 și 2021 până în prezent. Astfel, această comisie internațională a stabilit propuneri concrete. Ca urmare a constatărilor științifice, socio-economice, politice și juridice și a nejustificării legii de urgență și a campaniei forțate de vaccinare experimentală periculoasă și fără îndoială criminală pentru numeroase ființe umane, adunarea cere încetarea imediată a tuturor campaniilor de vaccinare în Franța și în lume. Comisia internațională de anchetă cetățenească, înființată în unanimitate, va aduna elementele care vor permite incriminarea responsabililor și complicilor acestui masacru organizat, care este deja cuantificabil și demonstrabil.

Reuniunea s-a desfășurat sub președinția lui Jean-Pierre Eudier (chirurg stomatolog pensionar, Luxemburg), Gregory-Paul Martin (autor, Marea Britanie), Astrid Stuckelberger (cercetător internațional, Elveția), cu participarea lui Virginie de Araujo-Recchia (avocat, Franța), a reprezentanților Franței, Israelului, Quebecului, Canadei, Statelor Unite, Luxemburgului, Belgiei, Elveției, Savoiei, lumii anglo-saxone etc.

Această reuniune a urmat mult așteptatei Adunări Generale a Ligii Naționale pentru Libertatea Vaccinării din Franța, prezidată de dr. Jean-Pierre Eudier. Adunarea Generală a arătat o participare ridicată a membrilor săi și a validat constituirea acestei comisii, oferindu-și participarea activă la acest proiect.

În discursul său introductiv la prima reuniune a Consiliului științific pentru evaluarea politicii covid-19, dr. Jean-Pierre Eudier a reamintit urgența consolidării stadiului actual al constatărilor și consecințelor deja disponibile și a mobilizării. Întrucât situația este gravă și urgentă, nu mai este timpul să tergiversăm, ci să luăm măsuri ferme și voluntare pentru a proteja populația înainte de a fi prea târziu. Comparând situația actuală cu cea a genocidului din Rwanda, dr. Eudier a reamintit adunării rapiditatea evenimentelor, nesperată în ajunul unui masacru îngrozitor, citându-l pe generalul Roméo Dallaire, comandantul forțelor de menținere a păcii ale ONU, care a fost martor la rapiditatea evenimentelor. După ce a remarcat genocidul fulgerător și neputința sa în fața forței distructive a urii dintre tutsi și hutu, generalul Dallaire a declarat: „Schimbarea seismică evoluează într-o viață sau se poate petrece într-o clipă!

Dr. Eudier a adăugat că astăzi ne aflăm în acest moment cu criza covid-19 și că înființarea Comisiei Internaționale de Anchetă a Cetățenilor este unul dintre răspunsurile imperative la această criză. Acest discurs este transcris integral mai jos.

DISCURS INTRODUCTIV AL DR. JEAN-PIERRE EUDIER

Înainte de a aborda subiectul întâlnirii noastre, aș dori să fac câteva remarci introductive cu privire la contextul actual, care este deosebit de grav și care, tocmai de aceea, ne determină să ne întâlnim astăzi.

Jean-Pierre Eudier

Un spirit de divizare emană în prezent din partea autorităților publice. Toată lumea a observat modul în care politica de sănătate, și în special dorința de vaccinare obligatorie, îi pune pe cetățeni unii împotriva altora, rupe legăturile sociale și dezbină chiar și familiile.

Divide et impera este o tehnică cunoscută pentru a obține sau a păstra puterea.

Am văzut această tehnică la lucru în Africa, o țară pe care o cunosc foarte bine, deoarece am trăit și am lucrat acolo timp de 40 de ani. Aș dori să dau ca exemplu drama din Rwanda. O divizie a fost organizată în mod deliberat pentru a provoca un război între hutu și tutsi. Aceste două popoare trăiau în pace de mult timp în aceeași țară, unul era păstor și celălalt fermier. Tensiunile au apărut în timpul perioadei coloniale belgiene, când interesele financiare ale celor care doreau să jefuiască țara au pus în mod deliberat aceste două popoare unul împotriva celuilalt, cu scopul de a le diviza pentru a le jefui mai bine.

Comunitatea internațională a fost avertizată în repetate rânduri cu privire la tensiunile crescânde dintre aceste două comunități, dar nu a făcut nimic. Atunci când ONU a sosit pentru a asigura pacea, au sosit de pe teren rapoarte alarmante care anunțau că se pregătea un război civil, în special din partea generalului canadian Romeo Dallaire, care conducea operațiunile. Dar generalul canadian nu a fost autorizat să intervină și a asistat neputincios la escaladarea tensiunilor în război civil.

La acea vreme, Radio-Télévision des Mille Collines (RTLM), care era un pic ca BFMTV în Franța de astăzi, a jucat un rol dezastruos care este acum bine identificat. Citez ca dovadă un extras din ziarul Le Monde (publicat în aprilie 2019): „Radio-Télévision des Mille Collines a răspândit ura, la început timid, apoi într-un mod total asumat. De exemplu, a divulgat numele persoanelor care urmau să fie împușcate, a oferit bonusuri în schimbul cadavrelor și i-a îndemnat pe milițieni să masacreze: «Veți da foc etnicilor tutsi și vor regreta că s-au născut… Faceți o treabă bună!», «Gropile sunt încă pe jumătate goale, trebuie să le umpleți!». RTLM a jucat un rol crucial în genocidul din 1994, în care și-au pierdut viața 800.000 de tutsi și hutu moderați, potrivit ONU”, conchide Le Monde.

Aș dori să subliniez faptul că marele nostru ziar național pare să fi devenit astăzi un organ de dezinformare a publicului larg. Participă, la fel ca multe alte mijloace de comunicare, la împărțirea între pro-vaccinare și anti (liber)-vaccinare.

Se repetă istoria? Ne aflăm în ajunul unui război civil în Franța sau în Europa? Din păcate, mă tem că da și nu sunt singurul care gândește astfel în cadrul asociațiilor noastre de apărare a libertății. Michel de Lorgeril, în cartea sa Les vaccins à l’ère du covid-19 (Vaccinurile în epoca covid-19), menționează această posibilitate de război civil în cazul vaccinării obligatorii împotriva coronavirusului. Potrivit acestuia, tensiunile dintre pro-vaccinare și anti (liber)-vaccinare au crescut de la introducerea celor 11 vaccinuri obligatorii pentru copii în 2018.

[Notă: și în România se alimentează o vrajbă față de anti-vacciniști prin intermediul mass-media.]

În cadrul asociației noastre, putem vedea suferința familiilor care se confruntă cu șantajul și presiunea la care sunt supuse. Părinții sunt supuși unor ordine ale judecătorilor care îi privează de drepturile lor părintești și le impun vaccinarea imediată a copiilor lor.

În contextul actualei crize din domeniul sănătății, putem vedea cum mass-media desfășoară o narațiune pro-vaccinare pentru a face vaccinarea obligatorie, universală și nediferențiată, indiferent de statutul biologic personal, ceea ce credem că este o aberație biologică, sociologică și medicală.

Dar, la fel ca generalul Dallaire în Rwanda, unii oameni de știință și juriști atrag atenția autorităților publice asupra riscurilor sanitare și sociologice ale acestei vaccinări obligatorii. Dar ei nu pot face nimic și privesc neputincioși cum societatea este din ce în ce mai divizată. Vocea lor este zdrobită de mass-media care, așa cum a făcut Radio Mille Collines, îi pune pe oameni unii împotriva altora. Potrivit presei și televiziunilor noastre, există

– pe de o parte, cetățenii de bună credință care respectă măsurile sanitare și se supun vaccinării din altruism

– iar pe de altă parte, cetățenii răi care pun la îndoială politica liberticidă și care, în cele din urmă, ar fi „criminali sanitari” pentru că refuză să se vaccineze. În realitate, „cetățenii răi” sunt, în principal, oameni care gândesc și se îndoiesc de argumentul sanitar pentru impunerea vaccinării obligatorii. Sunt oameni care se tem pentru sănătatea lor și a celor dragi lor.

În ciuda discursului politic inițial care tindea să liniștească și să garanteze libertatea de vaccinare, vaccinarea obligatorie împotriva coronavirusului este cu adevărat la orizont. Am ascultat France Inter, proiectul de lege devine tot mai clar. Și, încă o dată, cifre manipulate în mod rușinos sunt folosite pentru a încerca să justifice o astfel de obligație. Credem că acest fapt este criminal.

Pe teren, putem observa că există o îngrijorare tot mai mare în rândul populației în general în fața perspectivei introducerii vaccinării obligatorii. Indiferent de ceea ce spune presa, care ne face să credem că oamenii se grăbesc să se prezinte la centrele de vaccinare, noi credem că oamenii se tem de fapt de acest vaccin. Le este frică să nu-și piardă sănătatea, dar și locul de muncă.

Mulți oameni se confruntă cu tot mai multe efecte secundare în rândul rudelor, vecinilor… și uneori chiar direct. Niciodată în istoria vaccinării un vaccin nu a fost atât de periculos. Ieri dimineață, am aflat de la o firmă de avocatură specializată în despăgubiri pentru victimele accidentelor medicale, care îmi confirmă că este din ce în ce mai solicitată de familii: decese, tromboze, accidente cardiace.

În fața refuzului autorităților, a medicilor care prescriu și vaccinează, Liga este din ce în ce mai mult solicitată… Fie că este vorba de cele 11 vaccinuri pediatrice obligatorii, fie că este vorba de vaccinul împotriva covid-19, cele două fronturi pe care ne luptăm astăzi, nu avem nicio pârghie, niciun mesaj de speranță pe care să îl aducem… Această neputință pe care o avem este și cea a unei mari părți a populației. Este o neputință absolut dăunătoare, pentru că oamenii nu au niciun recurs asociativ sau juridic! Care este calea de ieșire pentru ei?

Multe familii se confruntă deja cu o adevărată tragedie în ceea ce privește vaccinurile pediatrice, altele descoperă acum cu groază pericolul vaccinării împotriva covid-19. Din ce în ce mai mulți oameni sunt acum conștienți. Devin conștienți de crima care este comisă împotriva integrității lor fizice, dar și împotriva valorilor lor. Vor lăsa să se petreacă aceasta?

Acest aspect mă face să mă gândesc la ce se va petrece în continuare în această criză dacă vom ajunge la vaccinarea obligatorie. Eu văd doar două opțiuni:

– fie vom asista la un război civil între pro-vaccinare și cei care militează pentru libertatea alegerii și cei anti-vaccinare, cu un rezultat, putem măcar spera, favorabil libertății vaccinale

– sau vom asista la un adevărat dezastru social și de sănătate.

Acesta este motivul pentru care facem apel la oamenii de știință, avocați, politicieni și mass-media să conștientizeze situația alarmantă în care ne aflăm și să scrie un mesaj puternic prin care să ceară oprirea imediată a acestei campanii criminale de vaccinare.

Solicităm, de asemenea, constituirea unei comisii de anchetă a cetățenilor și, în cele din urmă, constituirea unui tribunal care să îi judece pe cei responsabili de catastrofa actuală și viitoare.

Paris, 3 iulie 2021

Contact: cecif-cov@protonmail.com – chair@efvv.eu

Citiți și:
„Profetul” Gates şi „Scenariului viitorului”
Judecătoarea Mădălina Afrăsinie spune: „Nu te judec pentru că te-ai vaccinat. Foarte bine. Dar asta nu îți dă dreptul să mă culpabilizezi și să-mi restrângi drepturile pentru că eu am hotărât să nu mă vaccinez”
Dictatura covid transformă națiunile în gelatine ale istoriei

 

yogaesoteric
17 noiembrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More