Vă oferim în premieră interviul ce a fost acordat de profesor yoga Gregorian Bivolaru în data de 26 mai 2012

Vă oferim în cele ce urmează conținutul integral al declarațiilor ce au fost făcute de Gregorian Bivolaru pentru postul TV Antena 1, deoarece respectivul post TV nu și-a ținut promisiunile și a folosit doar un colaj infim și nesemnificativ din tot acest interviu

 

Download fisier audio
(click dreapta şi selectaţi „Save target as” sau „Save file as” în funcţie de browser)

 
În data de 26 mai 2012, profesorul de yoga Gregorian Bivolaru a acordat prin telefon un interviu în exclusivitate postului TV Antena 1, solicitând dezminţirea ştirii false răspândite de presă în zilele anterioare, conform căreia, chipurile, el ar fi „dispărut” din Suedia. Astfel, în zilele de 23-25 mai ne-am confruntat cu o virulentă campanie de presă care a vehiculat tot felul de minciuni aberante pornind de la nişte declaraţii bizare ale şefului IGP, Petre Tobă, referitoare la acţiunile întreprinse de Poliţia Română pentru prinderea şi aducerea în ţară a urmăriţilor internaţional. În acest context, în mod straniu, chestorul Tobă face referire la cazul Bivolaru, omiţând să precizeze că este vorba de o persoană care a primit azil politic şi lansând în mod tendenţios ideea eronată că acesta s-ar afla într-o altă ţară. În interviul pe care l-a acordat în data de 26 mai, Gregorian Bivolaru explică faptul că el trăieşte de câţiva ani în oraşul suedez Karlskrona şi că statutul său de azilant politic şi prudenţa îi impun un mod de viaţă mai retras, dar acesta nu a exclus diferite intervenţii publice, prin intermediul cursurilor de yoga, al articolelor, conferinţelor şi cărţilor publicate.

În mod remarcabil, Antena 1 a dat pe post dezminţirea solicitată de profesorul de yoga, valorificând astfel exclusivitatea primului interviu cu Gregorian Bivolaru, după mai bine de şapte ani în care acesta nu a dat personal declaraţii presei. Totuşi, după ce s-a anunţat în data de 27 mai că s-a realizat acest interviu de 40 de minute şi că interviul va fi difuzat integral pe 28 mai, în ziua următoare – surpriză! – ştirea de la Antena 1 a avut mai puţin de 3 minute, iar din întreg interviul au fost selectate doar câteva replici ale lui Gregorian Bivolaru. Ulterior, după procesul din 7 iunie, Antena 3 a mai folosit un fragment de câteva secunde din înregistrare în cadrul ştirii despre proces.

Datorită calităţii proaste a transmisiei, este impropriu spus că interviul respectiv durează 40 de minute – pentru că aproape jumătate din acest timp cei doi interlocutori făceau eforturi să înţeleagă, fiecare, ce spune celălalt. Totuşi, interviul conţine o serie de informaţii deosebit de interesante care nu au fost difuzate de Antena 1. Vă oferim câteva fragmente semnificative din înregistrarea audio a acestui interviu – mai precis, declaraţiile lui Gregorian Bivolaru – precum şi transcrierea acestor fragmente. Facem aceasta atât pentru a-i lămuri pe scepticii care au afirmat că de fapt nu ar fi fost însuşi Gregorian Bivolaru la telefon, căci nu i-au recunoscut vocea, cât şi pentru a face publice alte elemente ale interviului, care nu au fost date pe post la momentul respectiv.

Montajul difuzat de Antena 1 este relativ corect ca şi redare a ideilor enunţate, cu o foarte mare şi importantă excepţie. Mai precis, datorită comentariului prezentatoarei şi a modului în care au fost selectate replicile, se dă impresia la un moment dat că Gregorian Bivolaru ar fi afirmat că guvernul României este un guvern satanic. Afirmaţiile sale au fost de fapt scoase din context, căci de fapt în conversaţie se făcea referire la Noua Ordine Mondială şi guvernul satanic planetar.Transcrierea declaraţiilor făcute de Gregorian Bivolaru pentru presă în data de 26 mai 2012

Gregorian Bivolaru: Am aflat de la nişte persoane care m-au sunat că s-au făcut nişte afirmaţii tendenţioase şi cât se poate de false cum că aş fi dispărut din Suedia, ori acest lucru nu este adevărat, pe mine nu m-a căutat nicio autoritate, nici poliţia română, nici poliţia suedeză aici unde locuiesc, este o minciună flagrantă şi vă rog să faceţi o rectificare şi să anunţaţi această gravă minciună. Eventual, evident, după ce o să verificaţi că este vocea mea, pentru că am înţeles…

Nu m-a contactat nimeni din poliţia română şi nici poliţia suedeză. Deci eu locuiesc în oraşul Karlskrona şi nu a venit nimeni să mă întrebe dacă sunt sau nu acolo. Dar în realitate eu în permanență sunt în Karlskrona. Locuiesc în oraşul Karlskrona în Suedia şi am primit azil politic.

[…] Şi pe mine nu m-a căutat nimeni din poliţia română să mă întrebe ceva. Şi cu atât mai mult m-a surprins această afirmaţie tendenţioasă cum că am dispărut din Suedia. Acum eu vă sun din Suedia din oraşul Karlskrona … O să puteţi verifica, de altfel, probabil. Şi la fel şi vocea, eu am sute de conferinţe în România şi puteţi să verificaţi cu uşurinţă.

Deci aş dori, dacă se poate, să faceţi o emisiune şi să faceţi această rectificare: că am sunat, aţi verificat vocea mea, aţi verificat de unde sun.

[…] Numai să fie adevărat şi chiar să-l transmiteţi … pentru că în permanență … mijloacele mass-media… mă refer la televiziunea şi presa din România, mă calomniază şi mă defăimează fără încetare. Aşa că ar fi uimitor pentru mine să se facă această rectificare. Dar o să vedem dacă într-adevăr ea o să se facă. Eu îndrăznesc să sper că veţi face aceasta.

Fiind întrebat de ce nu a mai dat declaraţii presei în ultimii ani şi de ce nu a mai avut apariţii publice, Gregorian Bivolaru a explicat:

Pentru că în permanenţă eu sunt doar calomniat şi în permanență mi se răstălmăcesc cuvintele.
[…] Nu este adevărat ce spuneţi, să ştiţi, nu este adevărat ce spuneţi. Eu am apariţii publice în zeci de conferinţe pe care le ţin, e adevărat, prin intermediul casetelor pe care le trimit, şi am apariţii de cărţi, am apariţii de articole pentru că eu în continuare am aceeaşi activitate. Mi-a apărut chiar o carte în limba engleză care s-a bucurat de o mare apreciere. A fost tradusă şi în limba daneză. Am cărţi care au fost tipărite în limba spaniolă, în Argentina, de exemplu, aşa că am apariţii, am apariţii aici în Suedia, am cursuri, scot cărţi. Deci, am o mulţime de activităţi, dar mass-media din România este pornită în permanenţă doar să calomnieze.

La întrebarea reporterului legată de scandalul mediatic referitor la şcoala de yoga din Argentina şi la informaţiile false răspândite atunci, cum că Gregorian Bivolaru ar fi călătorit incognito plecând din Suedia, răspunsul a fost:

Gregorian Bivolaru: Dar acel scandal să ştiţi că a fost inventat de către serviciile secrete în colaborare cu serviciile secrete din Argentina şi a fost o chestiune care a fost, cum s-ar spune, artificială, ca dovadă că s-a stins fără să aibă niciun fel de urmări. S-au făcut nişte afirmaţii foarte grave, care nu aveau niciun fel de bază faptică şi în final totul s-a stins exact aşa cum se face aici în România, unde în permanenţă se aduc noi acuzaţii şi apoi totul „moare” fără ca să se dea vreodată vreo dezminţire sau fără să ni se ofere posibilitatea să dăm drept la replică. Cred că aţi observat că în mass-media din România niciodată nu apar drepturi la replică, nici la televiziune, nici la radio, nici în presă, pentru că nu se primesc, pur şi simplu. Deci este un fel de conspiraţie a tăcerii, care a fost lansată împotriva acestei Școli de yoga de peste 15 ani şi ea este provocată din umbră de anumite grupări, care au dat ordin presei să acţioneze în acest mod şi noi ştim foarte bine cine se află în spatele acestor lucuri. Sunt aspecte senzaţionale, dar presa de la noi nu este interesată să le divulge, pentru că cei care ar îndrăzni să facă aceasta şi-ar pierde după aceea slujba în două-trei zile. Aşa că sunt convins că nici dumneavoastră nu veţi face excepţie şi o să vă fie frică să dezvăluiţi anumite dedesubturi pe care noi le cunoaştem…

Și în direcţia aceasta, dacă doriţi, eu vă pot trimite o carte despre dârele morţii, se numesc chemtrails-uri, probabil aţi auzit. Este o carte senzaţională în felul ei, bazată pe o serie întreagă de dovezi. Deci spuneam că am publicat o carte în România care se numeşte Dârele morţii – Misterul chemtrailsurilor şi, dacă doriţi, v-o pot pune la dispoziţie. Puteţi să faceţi emisiuni despre ea sau din ea, are şi un DVD cu imagini, dar sunt convins că nu veţi îndrăzni să abordaţi un asemenea subiect înfricoşător pentru că vă veţi pierde apoi la scurt timp după aceea funcţia, veţi fi dat afară imediat dacă veţi îndrăzni să abordaţi un astfel de subiect. Este vorba despre un genocid planetar instrumentat din umbră de către aşa-zişii Iluminatti și care vizează reducerea populației acestei planete la un singur miliard de ființe umane. Deci lucrarea este documentată, urmează chiar să fie publicată și în engleză. Dacă doriţi, v-o pun la dispoziție, dar eu ştiu de pe acuma că dumneavoastră nu veţi îndrăzni să scoateţi o asemenea emisiune. Și sunt multe dedesubturi pe care le cunosc şi care sunt bazate pe dovezi. Deci, dacă doriţi, vă pun la dispoziţie mai multe cărţi ale mele, vi le pun la dispoziţie chiar cu autorizare…

[…] Să ştiţi, în direcţia aceasta, trebuie să vă spun că sunt multe minciuni, enorm de multe minciuni, şi una dintre ele v-o pot relata: s-a afirmat despre mine în 2005 că am murit, cu altă ocazie s-a afirmat că sunt pe moarte pentru că am făcut nu ştiu ce operaţii, care mi-au afectat grav sănătatea, operaţii chirurgicale. Toate acestea erau evident nişte minciuni flagrante şi în permanenţă se spun astfel de măgării, că altfel nu le pot spune, aşa că chestiunea aceasta cu călătoria incognito este la fel de aberantă cum sunt alte minciuni care se spun; şi în direcţia aceasta ar fi fost elementar ca dumneavoastră întâi să vă interesaţi în Suedia dacă cu adevărat am dispărut şi apoi să daţi acea ştire cum că am dispărut şi nu ştie nimeni unde sunt. După cum observaţi, acum eu vorbesc cu dumneavoastră din Suedia şi deci n-am dispărut.

În plus, Gregorian Bivolaru a semnalat faptul că Antena 1 a difuzat ştirea falsă legată de pretinsa sa „dispariţie” fără a o verifica, deoarece nu a contactat Biroul de Presă MISA.

Mai mult decât atât, puteaţi să daţi telefon la Biroul de Presă MISA (telefonul e pe site) şi aţi fi putut să spuneţi: uite, domnule, avem această ştire. E adevărat? Nu e adevărat? Poate să ne sune cumva domnul Bivolaru să confirme dacă a dispărut sau nu? Pentru că vedeţi că până una alta am făcut-o eu, nu s-a făcut nimic altceva în direcţia aceasta, adică dumneavoastră n-aţi verificat dacă într-adevăr este real, dacă am dispărut sau nu. Şi am citit şi această afirmaţie aberantă care se face de către şeful Poliţiei Române, că am fugit şi că sunt în altă ţară. Dar este o minciună, o minciună gogonată. Și vă veţi putea convinge, deoarece veţi putea verifica telefonul.

Privitor la procesul aflat pe rol la ÎCCJ:

Gregorian Bivolaru: Aceste procese să ştiţi că în ultima vreme sunt pur şi simplu nişte farse judiciare, pentru că, de exemplu, am fost declarat nevinovat de două instanţe şi acum când s-a ajuns la Curtea Supremă, pentru că sunt anumite ordine date de procuratură, aceştia au decis să revoce acele decizii care m-au declarat nevinovat şi vor acum cu orice preţ, încălcând toate legile, să refacă, cum s-ar spune, „cercetarea”, numai ca să-mi dea închisoare. La origine această acţiune a poliţiei române a fost declarată cea mai mare din ţară şi acum li se pare jenant ca după atâţia ani eu să fiu declarat nevinovat şi, în felul acesta, să apară că de fapt toată acea acţiune a poliţiei române a fost de fapt un bluf ordinar pentru că nu au dovedit nimic concret. Şi, din această cauză, se luptă acum cu orice preţ să mă scoată, cum s-ar spune, vinovat, când de fapt sunt nevinovat şi asta se va şi face.

Dar să ştiţi că au fost anunţaţi la Bruxelles mai mulţi parlamentari care au fost atenţi asupra acestui caz şi chiar au atenţionat atât justiţia, cât şi pe ministrul justiţiei. Şi, cu toate acestea, presa nu a vorbit nimic, nu a spus un cuvânt despre toate aceste intervenţii care au fost 43 la număr şi nimeni, nici presa, nici televiziunea, nici radioul nu a spus absolut nimic despre aceasta. Ori acesta este un lucru bizar, pentru că unde este libertatea presei? Numai ca să spună rele, dar când e să spună ceva, care trebuie de asemeni să fie consemnat, ea se fofilează şi se face că nu observă. Asta nu e corect şi principiile deontologiei sunt grav încălcate. Asta consider eu şi este evident şi am multe probe în direcţia asta.

Şi dacă vreţi vă pot trimite şi acele intervenţii pentru că ele au fost, să ştiţi, publicate pe site-ul şcolii şi există şi acum. Dacă accesaţi yogaesoteric.net, veţi vedea multe astfel de dovezi pe care nimeni nu le-a luat niciodată în considerare din mijloacele mass-media, ori este foarte grav că aceste lucruri nu se iau în considerare. Ne punem întrebarea retoric, pentru că noi, în realitate, ştim de ce nu se face nimic în direcţia aceasta.

Şi vă spun că am citit sute de cărţi despre aceste aspecte, sunt foarte la curent pentru că am o bibliotecă vastă. Bibliotecă pe care, de altfel, a vrut domnul Năstase să o fure, să şi-o însuşească. Dacă doriţi, vă pot pune la dispoziţie un film făcut în cadrul şcolii de yoga şi care se numeşte Biblioteca divină. Vi-l pot da să-l puteţi da pe post gratuit, dar nu cred că o s-o faceţi. Dacă doriţi, vi-l trimit.

Întrebarea reporterului: Şi cum a încercat domnul Năstase să intre în posesia bibliotecii?

Gregorian Bivolaru: Păi a trimis, când au fost perchezițiile în 2004, un trailer ca să ridice toate cărţile de la locaţia unde le aveam şi noroc că a fost un avocat acolo care s-a împotrivit. Şi a zis: „Nu pleacă cărţile de aici, domnule, pentru că aceste cărţi… De ce… de ce vreţi să le luaţi?” „Păi, le luăm să le verificăm.” „Dacă vreţi le verificaţi aici, dar nu le luaţi cu dumneavoastră.” Și astfel, pentru că s-a opus, n-au putut să le ia, dar au trimis chiar o maşină ce este filmată pe înregistrarea video după care, după aceea am făcut filmul noi. Dacă doriţi, vă dau filmul şi îl puteţi folosi şi vă dau şi autorizare să îl puteţi difuza pe post. O să fie interesant, dar eu nu cred că o să-l difuzaţi. Sau chiar dacă o să vreţi dumneavoastră, o să vedeţi că nu o să vi se permită.
Şi să ştiţi că eu am în direcţia aceasta zeci de dovezi şi am o documentaţie bogată, să ştiţi, pentru că am scris cărţi care sunt documentate academic, vă veţi convinge în direcţia aceasta, o să le puteţi aprecia. Eu vă promit că o să vă trimit toate acestea şi rămâne la latitudinea dumneavoastră dacă o să le folosiţi cu bună credinţă, nu într-un mod tendenţios, pentru că ştiţi că, atunci când vrei să faci rău, este uşor să găseşti fel şi fel de tertipuri pentru ca să poţi să deturnezi un mesaj sau să poţi să prezinţi într-un mod abject nu contează ce, oricât ar fi de frumos.

Fiind întrebat dacă va reveni în România în caz că câştigă procesul, Gregorian Bivolaru a răspuns:

Adrian NastaseDacă câştig – asta ar dovedi că în România se face dreptate. Dar aşa cum sunt semnele care apar, nu sunt semne care să arate că în România se face justiţie. Pentru că sunt o serie întreagă de abuzuri foarte grave care i-au uimit pe foarte mulţi, inclusiv pe parlamentarii de la Bruxelles, care se desfăşoară sub ochii noştri şi v-aş putea spune nişte lucruri care sunt cutremurătoare, dar asta implică să discutăm mult prea mult şi prin telefon e dificil, dar dacă vreţi vă pot trimite nişte materiale că să vedeţi la ce s-au pretat. Deci o să vă convingeţi, pentru că sunt dovezi. Știţi că această acţiune când o fost începută s-a numit acţiunea Christ. Şi ei au vrut să mă condamne exact în joia mare anul acesta, dacă asta vă spune ceva. Deci acţiunea Christ de atunci se încheia din nou cu acţiunea Christ acum în 2012. Tupeul lor era imens. Nu ştiu dacă vă spune ceva asta, exact în 12 aprilie, în joia mare, ei au vrut să dea soluţia finală pentru acest proces. Dar noroc că noi am scris un articol foarte virulent pe site şi pentru că ei l-au citit, au evitat şi au mai amânat. Deci, lucruri foarte evidente şi senzaţionale, şi mai am şi alte lucruri şi mai senzaţionale, dar nu cred că dumneavoastră o să le publicaţi, dar dacă vreţi o să vi le semnalez, deci vă trimit materialele.

Întrebare: Aţi reveni în România dacă situaţia dvs. se va rezolva din punct de vedere juridic?

Gregorian Bivolaru: Bineînţeles, pentru că să ştiţi un lucru, domnule: nu am vrut niciodată să părăsesc această ţară pentru că o iubesc. Eu am fost, cum s-ar spune, constrâns să ajung să fiu un exilat, pentru că dacă era să plec din ţară aş fi avut sute de posibilităţi. Au fost oameni care m-au invitat şi mi-ar fi asigurat venituri imense şi chiar locaţii, cum s-ar spune, la cheie, şi cu toate acestea, pentru că iubesc această ţară şi acest popor, am rămas în această ţară. Şi numai aceste abuzuri ale d-lui Năstase, pentru că dumnealui a fost la originea acestei acţiuni mârşave (Operaţiunea Christ), m-au făcut să plec aşa cum am plecat. Pentru că toată această acţiune împotriva acestei şcoli a fost declanşată la ordinul d-lui Năstase, la vremea respectivă, care era prim-ministru şi era totodată şi şeful partidului ştiţi dumneavoastră care. Avem toate dovezile în direcţia aceasta că dumnealui s-a implicat personal să mă arunce după gratii. Avem transcrierile din faimoasele discuţii, aşa că stenogramele respective vi le pot furniza oricând.

Să ştiţi că problemele sunt în România, în străinătate nu întâmpin niciun fel de probleme. În Suedia să ştiţi că justiţia funcţionează perfect şi am toată admiraţia pentru justiţia suedeză. M-au înţeles, şi-au dat seama de gravele abuzuri, chiar când au văzut dosarul s-au luat cu mâinile de cap şi au zis că aşa ceva nu este posibil. Le-am spus: „Ba este posibil, pentru că România este ţara tuturor posibilităţilor în rău, este o ţară bananieră.” Şi apoi m-au înţeles. Şi am fost chiar în faţa celui mai înalt for care după aceea a decis să mi se dea, după cum ştiţi şi dumneavoastră, azil politic şi puteţi fi sigur că n-o să fiu extrădat, chiar dacă mi se dă închisoare. Pentru că am vorbit cu cei de la Înalta Curte din Suedia, Înalta Curte Regală, şi au spus că cunosc bine cazul meu şi n-o să-mi dea extrădare. Aşa că asta este o ştire bombă pe care o puteţi lansa. Pentru că ei ştiu abuzurile din acest caz chiar foarte bine. Şi aceste dedesubturi niciodată nu au fost cunoscute. Dacă doriţi, o să vă trimitem şi mai multe informaţii despre cum s-a procedat, pentru că este o batjocură a justiţiei. Dar despre aceste lucruri presa nu a vrut să scrie şi nici nu o să vrea să scrie niciodată, le ştim doar noi, le ştiu să zicem 25-35 de mii de oameni câţi are această şcoală, dar presa nu a vrut să le ia în considerare.

Reporterul: Sunt lucruri, să ştiţi…, care nu au ajuns în presă, pentru că presa nu a avut ocazia să se informeze sau să fie informată.


Gregorian Bivolaru:
Nu-i adevărat, să ştiţi că ele sunt la dispoziţia oricui pe site-ul acestei şcoli de yoga, dar nimeni, repet nimeni nu vrea să le ia în consideraţie şi nu le citează, nu le foloseşte, ceea ce e cu totul altceva, adică se prefac că nu le observă.

Deci e un fel de conspiraţie a tăcerii şi în această direcţie ştiu chiar mai mult, pentru că am aflat de curând că este un ordin dat de către francmasoneria mondială ca în ceea ce mă priveşte să nu fie dată nicio ştire pozitivă, nimic bun. Şi veţi vedea că s-ar putea chiar când o să formulaţi această dezminţire s-ar putea să vi se spună: „nu vom publica aceasta pentru că este vorba de Bivolaru.” Şi să îi întrebaţi de ce şi o să spună: „Ăsta e ordinul nostru, nu discuţi, asta se va face.” Şi veţi vedea apoi că n-o să aveţi posibilitatea să daţi nicio dezminţire. Nu trebuie să vă surprindă dacă veţi avea această decizie, pentru că noi cunoaştem cum se face.

Pentru că ştiu jocurile de culise care se fac la vârf şi le ştiu cum se fac la nivel mondial, stimate domn, şi am mult mai multe informaţii în direcţia aceasta care, dacă vreţi, eu vi le furnizez, dar nu ştiu dacă o să le folosiţi pentru că sunt lucruri foarte grave şi este vorba de aşa-zisul nou guvern al „iluminaţilor”, care vor să controleze planeta şi care e adevărat că, în ultima vreme, se apropie de prăbuşire. Noi ştim foarte bine asta şi trebuie să ştiţi că au explodat două baze subterane în America unde au dispărut şaizeci şi ceva de mii de oameni ai lor şi am dovezi în direcţia asta, dacă vreţi, vi le pot furniza, dar nu cred că o să le puteţi publica.

Veţi vedea că, deşi sunt şocante şi deşi sunt dovezi, dumneavoastră nu le puteţi aduce la cunoştinţa publicului. Pentru că este o conspiraţie a tăcerii care este cumplită. Poate când se va prăbuşi această conspiraţie, acest guvern satanic, atunci veţi vedea că ipostaza mea de victimă şi de infractor se va transforma peste noapte într-un mare erou. Ţineţi minte aceste cuvinte, căci sunt profetice şi e posibil să mai auziţi de mine mai târziu. Şi atunci o să vă amintiţi ce am spus, pentru că ştiu foarte bine ce spun.

La întrebarea reporterului despre statutul lui Gregorian Bivolaru în Suedia, legat de faptul că ar trăi cu un alt nume acolo, că este total incognito acolo, acesta a răspuns:

Păi asta este o altă problemă, pe care nu am de ce s-o discut pentru că am ales această alternativă deoarece au fost semnale că vor să mă asasineze.

Şi a fost chiar şi ceva şi mai grav, că au vrut chiar… au trimis un comando să mă răpească din închisoare şi am dovezi, dacă vreţi vă pot arăta articolul din presa suedeză care a consemnat această ştire senzaţională.

Şi ce s-a întâmplat?

Deci au vrut să mă răpească din închisoare, din Malmö. Dacă vi se pare incredibil eu am articolul, îl puteţi traduce şi o să vedeţi, este real.

Dacă vreţi, pot face pariu cu dumneavoastră pe orice sumă. Eu nu o am, dar ştiu că câştig pentru că am probele, înţelegeţi, şi sunt dovezi incontestabile. Puteţi să vă interesaţi după aceea chiar la închisoare şi o să aflaţi că a fost un caz unic. Au vrut să spargă acoperişul ca să mă răpească din celulă. Şi este real ceea ce vă spun. Şi apoi, când m-au transportat la proces, m-au transportat cu un avion însoţit de o gardă impresionantă pentru că se temeau că o să fiu omorât. Sunt lucruri care sunt cunoscute, să ştiţi. Şi sunt un personaj foarte deranjant. Şi dacă o să fiţi atent chiar la ceea ce se face acum, în această tevatură cu infractorii, o să observaţi că eu sunt pe locul întâi. Deşi se vorbeşte despre 23 de persoane care sunt cele mai dorite, în permanenţă se vorbeşte doar despre Bivolaru, atât, în rest ceilalţi este ca şi cum n-ar exista. Şi asta ar trebui să vă dea de gândit. Şi mai am şi alte dovezi. Sunt de ordinul zecilor, dar, în sfârşit, eu zic să nu ne întindem prea mult la vorbă pentru că pot să vi le furnizez în scris.

Şi să ştiţi că tocmai de aceea sunt foarte atent cu integritatea mea, pentru că poliţia suedeză şi serviciile secrete mi-au spus: „Domnule, cum te aperi, aşa reuşeşti, noi nu putem să punem după dumneata în permanenţă agenţi să te păzească.”

Vă mulţumesc din suflet pentru atenţia pe care mi-aţi acordat-o, vă doresc toate cele bune şi mult succes!


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More