Va rescrie Elon Musk noua ordine mondială? Omul-cyborg bate la ușă

Miliardarul Elon Musk are o notorietate greu de egalat la nivel mondial, poziție din care influența sa poate deveni cu adevărat unică, în plină epocă a ideologiei globalismului.

Era omului-cyborg e din ce în ce mai aproape

La Summitul Mondial al Guvernelor din 2017, Musk declara că, pe măsură ce devin tot mai dependenți de tehnologie, oamenii ar fi nevoie să accelereze legătura cu mașinile. „Într-o anumită măsură, suntem deja niște cyborgi”, a declarat Musk. În opinia sa, preschimbarea oamenilor în cyborgi – un soi de supraoameni cu capacități atât biologice, cât și tehnologice – va fi realizabilă nu peste mult timp.

Comaroni: Musk promite nemurirea în spațiul virtual

Jurnalistul Bogdan Comaroni a atras atenția că Elon Musk este „un om de afaceri pur”, care a dat o mare lovitură în pandemie având ca instrument de comunicare rețeaua Twitter, unde are zeci de milioane de urmăritori. Însă interesele sale sunt pur pragmatice, consideră jurnalistul.

Nu a demonstrat apetență pentru altruism sau salvarea umanității. Musk se declară pentru libertatea cuvântului, dar nu știm încă dacă Twitter devine un spațiu al libertății. El este un promotor al cipului și al spațiilor virtuale, ale viitorului. Promite o nemurire în spațiul virtual. S-a văzut că nu putea de unul singur să se rupă de globalism”, a subliniat Comaroni.

Av. Piperea: Când un personaj cu atâta notorietate profețește ceva, profeția poate deveni realitate

Avocatul Gheorghe Piperea a adus în discuție influența uriașă pe care opiniile lui Musk le-ar putea juca în viitorul foarte apropiat odată cu preluarea gigantului Twitter, care îi sporește notorietatea globală.

Citiți și:
Jurnalişti din 146 de ţări condamnă preluarea Twitter de către Elon Musk: „Este o amenințare la adresa libertății presei”
Zuckerberg, Bill Gates sau Elon Musk se cred Supraoameni – Studiu științific

 

yogaesoteric
24 iulie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More