Vaccidentele aeriene cu piloți militari experimentați, de care se miră toate televiziunile, elemente obișnuite în Noul Normal

Vaccident se cheamă când pilotul unui avion ori șoferul unei mașini produce un accident în urma unui leșin brusc care n-are absolut nicio legătură cu faptul că șoferul / pilotul se vaccinase anticovid.

În limba engleză s-a încetățenit sub forma „vaxxident” , iar la o căutare pe internet pentru „vaxxident” veți găsi o mulțime de rezultate. Pe simplewiki se precizează: „Înainte de isteria covid-19, vaccident însemna infectare accidentală cu pojar”. Iată deci cum covidul a schimbat și limba engleză, vechiul înțeles al cuvântului vaccident fiind înlocuit cu un înțeles nou, care să corespundă vremurilor nou-normale pe care le trăim.

Pe lângă fenomenul morților subite la adulți care a apărut recent, fiind doar o coincidență că această apariție a urmat campaniei de vaccinare cu serurile experimentale covid, apare și un alt fenomen: piloți de avioane care leșină brusc în timpul zborului și astfel provoacă accidente.

Bogdan Constantin Adomniței, fratele fostului ministru al educației Cristian Adomniței, era un om de afaceri priceput, proprietar de avion personal (spre deosebire de mine care, deși de câțiva ani am lansat pagina de donații pentru elicopterul meu personal, nu m-am dovedit capabil să strâng bani pentru aparat de zbor personal).

După cum ne anunță Libertatea și ActiveNews, avionul în care se aflau Bogdan Constantin Adomniței și instructorul său de zbor, Marcel Ilieșe, s-a prăbușit, iar cei doi pasageri au murit. Monitorul de Suceava a explicat că „Marcel Ilieșe este unul din cei mai cunoscuți instructori din zbor din România. Este fost pilot militar și de linie, pilot de elicopter, considerat unul din cei mai experimentați piloți din România”.

Ciudat cum s-a prăbușit un avion care-l avea la bord pe „unul din cei mai experimentați piloți din România”. Dar nu este singurul caz de avion care se prăbușește.

După cum anunța site-ul Realitatea.net pe 27 august 2022, un alt avion se prăbușise la Letca Nouă, județul Giurgiu. Au fost atunci 2 morți – Valentin Anghel, directorul aerodromului din Letca Nouă, „pilot experimentat”, și o tânără de 28 de ani.

Iar în mai puțin de o zi de la acel tragic incident, un alt avion mic se prăbușise în lacul Colibița, județul Bistrița-Năsăud. În acest caz doar unul dintre cei doi pasageri a murit.

Așadar, în doar 3 săptămâni am avut în România 3 avioane de mici dimensiuni care s-au prăbușit, accidente din care au rezultat morți. Îmi amintesc, din Epoca Înainte de covid, de cazul din 2014 cu un avion prăbușit în Apuseni. A vuit presa multă vreme despre el. La 7 ani distanță apăreau articole care aminteau despre acest incident de parcă ar fi fost ceva excepțional. Ei, acum că am ajuns în Noul Normal, asemenea cazuri devin banale.

Fenomenul nu este limitat doar la România. „The Covid Blog” relatează un caz recent de peste ocean în care 11 oameni au murit ca urmare a prăbușirii unui avion.

La avioane mari, pe lângă pilot există și un copilot. Dacă leșină pilotul, poate copilotul să salveze situația. Așa s-a petrecut la sfârșitul lui august cu un avion Boeing care plecase din Anglia către Turcia, dar a aterizat de urgență în Grecia.

Piloții de avioane trec regulat prin controale medicale. De când cu isteria covid, multe firme aeronautice au impus vaccinarea obligatorie a piloților. Destul de repede au apărut și cazuri de piloți morți brusc. În iunie 2021 deja se anunțase moartea a 4 piloți de la British Airways. Astea sunt coincidențe apărute la scurt timp după vaccinare, coincidențele pe răstimp îndelungat nu s-au cercetat.

Deja peste 8.000 de zboruri au fost anulate în lume, motivul oficial fiind „lipsa de personal pe fondul răspândirii variantei Omicron și a vremii nefavorabile”. Răspândirea „variantei omicron” este ea însăși dovadă a ineficienței vaccinurilor, și amintesc că din prima zi când a început vaccinarea în România (27 decembrie 2020) am atras atenția că se va urmări să se tăgăduiască ineficiența vaccinurilor, pretinzându-se că au apărut noi tulpini de covid, dar am vaga bănuială că „lipsa de personal” este datorată și rezultatelor controalelor medicale care au declarat inapți pentru zbor mulți piloți care se vaccinaseră anticovid (în multe cazuri, siliți chiar de angajatori).

Iată însă că în ciuda acestor controale medicale stricte, apar destule cazuri de piloți care leșină chiar în timpul zborului, punând în primejdie pasagerii. Mă văd nevoit să repet ceea ce am spus începând din ianuarie 2021: Să vă intre bine în cap: E doar o „coincidență”!

Autor: Marius Mioc

Citiți și:
Un pilot american, care a intrat în stop cardiac sever imediat după aterizare, acuză impunerea vaccinării anti-covid la locul de muncă
Un pilot, victimă a vaccinului anticovid: „Am fost naiv, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o vreodată. Voi plăti pentru ea tot restul vieții”
Un pilot în vârstă de 33 de ani nu mai poate tolera altitudinea, adică nu mai poate zbura, după vaccinarea împotriva covid

 

yogesoteric
17 decembrie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More