Vaccinare sau fraudă prin injecție? (II)

Conform istoriei jurisprudenței, vaccinurile, în termeni legali, sunt medicamente. Intoxicația intenționată cu metale grele nu este un medicament. Componentele de supraveghere injectabile nu sunt medicamente. Cardurile de credit injectabile nu sunt medicamente. O interfață injectabilă creier-mașină nu este un medicament. Imunitatea juridică și financiară pentru companiile de asigurări nu creează imunitatea umană împotriva bolilor. De ce numim aceste produse „vaccinuri”?

Citiţi prima parte a articolului

Ce este, exact, un vaccin?

În 2017, cercetătorii italieni au analizat ingredientele a 44 de tipuri de așa-numite „vaccinuri”. Au descoperit resturi de metale grele și contaminare biologică în fiecare vaccin uman testat. Cercetătorii au declarat: „Cantitatea de corpuri străine detectate și, în unele cazuri, compozițiile lor chimice neobișnuite ne-au nedumerit”. Apoi au tras concluzia evidentă, și anume că, deoarece micro- și nanocontaminanții nu erau „nici biocompatibili, nici biodegradabili”, erau „biopersistenți” și puteau provoca efecte inflamatorii imediat – sau mai târziu.

Țesut fetal abandonat, țesut animal, aluminiu, mercur, materiale modificate genetic și ce altceva?

Oricare ar fi fost ingredientele vaccinurilor până în prezent, nimic nu este mai bizar și deranjant decât propunerile a ceea ce ar putea fi inclus în ele în viitor. Strategiile – deja bine finanțate și în curs de desfășurare – includ nanotehnologia interfeței creier-mașină, dispozitive digitale de urmărire a identității și tehnologie cu o dată de expirare care poate fi gestionată și oprită de la distanță. Un raport indică faptul că guvernul danez și Marina SUA plătiseră o companie de tehnologie din Danemarca pentru a produce un cip injectabil care să fie compatibil cu una dintre criptomonedele de top.

Am citit recent recenzia excelentă a lui Mary Holland din 2012 asupra deciziilor instanțelor americane privind vaccinul („Vaccinarea obligatorie, Constituția și obligativitatea vaccinului hepatitei B pentru sugari și copii mici”, Jurnalul Yale de politici, drept și etică în domeniul sănătății) și am înghețat și m-am gândit „De ce numim produsele injectabile pe care Bill Gates și colegii săi le promovează «vaccinuri»? Chiar sunt vaccinuri?

Capitalismul de supraveghere este în curs

Majoritatea oamenilor sunt familiarizați cu modul în care Bill Gates și-a făcut și și-a păstrat averea. El a achiziționat un sistem de operare care a fost încărcat în computer. Se zvonea că agențiile de informații americane aveau o „ușă din spate” (backdoor). Explozia simultană și bruscă a virușilor informatici a făcut atunci necesară actualizarea regulată a sistemului de operare, permițându-i lui Gates și asociaților săi să adauge în mod regulat ceea ce doreau în software-ul dvs. Unul dintre cei mai cunoscuți dezvoltatori de software ai mei mi-a spus odată în anii ’90 – când Microsoft a decolat cu adevărat – „Microsoft face cu adevărat un software foarte prost”. Dar, desigur, software-ul nu era chiar afacerea lor. Compania lor a fost accesarea și agregarea tuturor datelor dvs. Capitalismul de supraveghere era în curs.

Departamentul de Justiție a lansat un proces antitrust împotriva Microsoft în 1998, exact când cele 21 de miliarde de dolari au început să dispară din guvernul SUA – fără îndoială, cu ajutorul unor software și sisteme IT special concepute. În timpul negocierilor de soluționare care i-au permis lui Gates să-și păstreze averea, a început Fundația Gates și noua sa carieră de filantropie. Am râs recent, când tweet-ul meu despre unul dintre articolele lui Robert Kennedy Jr. din Children’s Health Defense – care descrie tehnologia groaznică pe care Gates speră să o lanseze prin „injectabile” – a inspirat un răspuns: „Ei bine, cred că în sfârșit îşi îndeplineşte partea de reglementare antitrust”.

Dacă te uiți la ceea ce se creează și se propune cu privire la injectabile, mi se pare că aceste evoluții tehnologice sunt organizate în jurul mai multor obiective potențiale.

Primul și cel mai important obiectiv este înlocuirea sistemului monetar existent (bazat pe dolari SUA) utilizat de populația generală cu un sistem de tranzacții digitale care poate fi combinat cu identificarea și urmărirea digitală. Scopul este de a elimina monedele așa cum le cunoaștem și de a le înlocui cu un sistem de card de credit încorporat care poate fi integrat cu diferite forme de control, inclusiv cu controlul în sfera conştiinţei. „De-dolarizarea” amenință sistemul global de rezerve în dolari. Oferta de bani M1 și M2 a crescut cu două cifre în ultimul an, ca urmare a unei noi runde de relaxare cantitativă a Fed. Motivul pentru care nu am intrat în hiperinflație se datorează scăderii dramatice a vitezei banilor ocazionată de transformarea covid-19 într-o închidere tehnică a activității economice semnificative și falimentul a milioane de întreprinderi mici și mijlocii. Managerii sistemului dolarului se află sub presiune urgentă pentru a utiliza noi tehnologii pentru a centraliza fluxurile economice și a-și păstra controlul asupra sistemului financiar.

La fel cum Gates a instalat un sistem de operare în computerele noastre, acum viziunea este de a instala un sistem de operare în trupurile noastre și de a folosi „viruși” pentru a solicita o instalare inițială urmată de actualizări regulate.

Un atac legal furtunos

Acum înţeleg de ce Gates și colegii săi vor să numească aceste tehnologii „vaccinuri”. Dacă pot convinge autorităţile că cardurile de credit injectabile sau dispozitivele de supraveghere injectabile sau nanotehnologiile de interfață creier-mașină injectabile sunt „vaccinuri”, atunci se pot bucura de protecția a un secol sau mai mult de decizii legale și legi care susțin eforturile lor de a mandata ce vor să facă. De asemenea, pot insista ca toţi contribuabilii americani să finanțeze, prin intermediul Programului Național de Compensare a Vătămărilor, daunele pentru care altfel ar fi răspunzători ca urmare a experimentelor lor – și a încălcărilor Codului de la Nürnberg și a numeroaselor legi civile și penale – cu privire la populaţia generală.

Schema este destul de inteligentă. Convingeți populația generală să definească noile preparate injectabile de înaltă tehnologie drept „vaccinuri,” şi apoi le pot strecura direct în conducta de vaccinare. Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la boala și moartea care vor rezulta din ceva ce această situaţie nefirească a dat atât de repede.

Libertatea de răspundere garantată prin legea PREP prin declararea unei situații de urgență – și capacitatea de a menține situația de urgență prin urmărirea contactelor – îi poate proteja de răspunderea pentru mii, dacă nu chiar pentru milioane de decese și dizabilități care ar putea urma într-o astfel de experimentare umană. În mod ideal, ei pot da vina pentru moarte asupra unui virus.

Un coleg mi-a spus odată cum a apărut Dicționarul Webster. Webster a spus că modul în care răufăcătorii ar schimba Constituția nu ar fi modificând-o, ci schimbând definițiile – un atac legal furtunos.

Cred că Gates și industriile farmaceutice și biotehnologice ajung literalmente la crearea unei rețele globale de control prin instalarea componentelor interfeței digitale și conectarea noului cloud JEDI de 10 miliarde de dolari al Microsoft la Departamentul Apărării, precum și la contractul cloud Amazon de mai multe miliarde pentru CIA care este împărtășit cu toate agențiile de informații americane. De ce credeți că armata este pregătită pentru a stoca seringi pentru vaccinuri? Probabil pentru că armata instalează sistemul de operare în roaming pentru integrare în cloud-ul lor. Amintiți-vă – câștigătorul în cursa superputerii AI este sistemul AI cu acces la cele mai multe date. Accesarea trupului tău și a trupului meu 24/7 generează o mulțime de date. Dacă chinezii o fac, americanii vor dori să o facă și ei. De fapt, lansarea „sistemelor de operare” umane poate fi unul dintre motivele pentru care concurența în jurul telecomunicațiilor Huawei și 5G a devenit atât de frământată. După cum ne-a avertizat Frank Clegg, fostul președinte al Microsoft Canada, 5G a fost dezvoltat de israelieni pentru controlul mulțimii.

În fața „de-dolarizării” la nivel mondial, acesta este modul în care sindicatul dolarului poate afirma controlul central de care are nevoie pentru a-și menține și extinde puterea financiară în moneda globală de rezervă. Aceasta include protejarea conducerii sale de răspunderea civilă și penală legată de nivelurile explozive de fraudă financiară și medicală din ultimele decenii.

Ceea ce mă aduce înapoi la tine și la mine. De ce numim aceste formulări „vaccinuri”? Conform istoriei jurisprudenței, vaccinurile, în termeni legali, sunt medicamente. Intoxicația intenționată cu metale grele nu este un medicament. Componentele de supraveghere injectabile nu sunt medicamente. Cardurile de credit injectabile nu sunt medicamente. O interfață injectabilă creier-mașină nu este un medicament. Imunitatea juridică și financiară pentru companiile de asigurări nu creează imunitatea umană împotriva bolilor.

Este necesar să nu mai permitem ca aceste preparate să fie numite printr-un cuvânt pe care instanțele și populația generală îl definesc și îl tratează ca medicament, ceea ce le protejează de răspunderea juridică și financiară.

Autorii acestei fraude încearcă un truc foarte elegant – unul care îi va ajuta să meargă mult mai repede și să anuleze mult risc – pe cheltuiala noastră. Înțeleg de ce o fac.

Ceea ce nu înțeleg este de ce îi ajutăm. De ce acceptăm să numim aceste vaccinări bizare și profund periculoase „vaccinuri”? Niciunul dintre ele nu este medicament.

Deci, care va fi convenția noastră cu privire la nume? Ce nume le vom da otrăvurilor relevante, metalelor dăunătoare neurologic și cătușelor digitale?

Oricum le-am numi, știu foarte clar un aspect: acestea NU SUNT MEDICAMENTE, ceea ce înseamnă că este sigur că nu sunt vaccinuri.

Autor: Catherine Austin Fitts, Raportul Solari

Citiţi şi:
Nouă întrebări de etică și de bioetică legate de vaccinurile anti covid-19
Deputată italiană, discurs despre vaccinuri, amenzi, deportări, recunoaștere facială, Big Tech, microcipuri și Bill Gates

yogaesoteric
29 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More