Vaccinarea obligatorie, staulul cu oameni

Avem o gripă cu un marketing ieşit din comun, care a creat o psihoză planetară. Am scris detaliat despre fenomen în cartea mea „Timpuri virale”.

Suntem într-o perioadă unică în istoria omenirii, când pentru o boală cu mortalitate scăzută a fost distrus modul nostru de viaţă, prin carantinări şi blocări ale activităţilor umane, un drum ineficient în combaterea bolii şi extrem de eficient spre sărăcirea populaţiei şi reducerea libertăţilor cetăţeneşti.

În ultima perioadă se petrece ceva ciudat, greu de înţeles. Atenţia publică s-a mutat pe vaccinările împotriva covid-19, rămânând pe o poziţie secundă căutarea medicamentelor eficiente pentru tratarea maladiei. Iar vaccinurile nu garantează obţinerea imunităţii, sunt experimentale, chiar un fel de ruletă rusească cu destui morţi la activ până în prezent.

Cu ce ne confruntăm, de fapt?

Cu o isterie perpetuată de un an de către politicieni, catastrofică, cu covido-prostia, cum am denumit-o în volum, pentru care va fi necesar să răspundă penal odată şi odată şi cu tentativa de a transforma în normalitate anormalitatea vaccinării obligatorii. Prin aceasta trupurile noastre o să fie la discreția statului. Cum a fost pe vremea naziştilor.

Libertatea asupra propriului trup este cea mai intimă formă a libertăţii. Fără ea are haltă animalitatea, dictatul forţei, arbitrariul. Impunerea cu forţa a unor manopere medicale este o demenţă. Nicio justificare nu stă în picioare. Dacă acceptăm, ne putem lua adio de la democraţie, înseamnă că suntem de acord cu dictatura. Societatea umană ia chipul staulului cu oameni.

Autor: Alexandru Petria

Citiți și:
Viralitatea vremurilor și cronicarul lor
Instaurarea fascismului sanitar

 

yogaesoteric
10 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More