Vaccinările în masă au fost dezastruoase

Într-un interviu acordat în luna iulie postului de radio France Bleu, Dr. Luc Montagnier, laureat al premiului Nobel pentru medicină în anul 2008, condamnă politica criminală a vaccinărilor în masă.

Iată câteva extrase semnificative din acest interviu:

„… Negarea! Ceea ce provoacă prejudicii este că instituţiile publice cu putere de decizie și instituțiile dependente de public sau de reprezentanţii lor preferă să nege problemele în loc să le rezolve. Există exemple de patente (pentru vaccinuri n.r.), al nostru spre exemplu, dar sunt şi altele. Există rapoartele cu efectele secundare ale vaccinării.”
„Nu negând aceste efecte secundare vom sprijini vaccinarea, ci dimpotrivă. În felul acesta vom ucide vaccinările care unele sunt, poate, foarte utile.”

„Trebuie să recunoaştem că există persoane, copii care nu trebuie vaccinaţi în anumite circumstanţe. De aceea nu trebuie ca vaccinarea să se facă în masă. Vaccinările în masă au fost dezastruoase. Să ne amintim, de exemplu, de vaccinarea anti-hepatită B la copii de vârstă şcolară, sau de vaccinările antipolio la copiii africani, făcute fără discriminare.”

„Aceasta cere mai multe eforturi medicale, dar este foarte important să nu existe niciun deces datorat vaccinării. Chiar şi un singur deces ar fi foarte mult, sau o boală gravă ori o boală gravă handicapantă pentru viaţa copilului.”

„Dacă negăm aceste evenimente, pur şi simplu pentru că vrem să evităm problemele, dăm înapoi în faţa recunoaşterii realităţii, şi aceasta este anti-ştiinţific, total anti-ştiinţific.”


Citiţi şi:

Efectele dezastruoase ale vaccinării asupra creierului uman

Mai multor copii din România li s-a făcut rău după vaccinare. Medicii spun că totul a fost doar o… halucinaţie!

Vaccinarea – o afacere bănoasă pentru companiile farmaceutice, dar păguboasă pentru sănătatea noastră

 

yogaesoteric
14 octombrie 2015

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More