Cancerul: să nu faceţi parte dintre cei care mor din politeţe!

Ceea ce se spune de obicei despre cancer este foarte obscur. Prevenţie falsă, tratamente false, piste false, cercetări false care protejează afacerea gigantică din jurul acestei boli, ştiind că fiecare bolnav „docil” de cancer aduce aproximativ 150.000 de euro sistemului, bani rambursaţi de sistemul de asigurări de sănătate, deci de colectivitatea contribuabililor… În acest timp, niciun progres notabil nu a fost înregistrat de jumătate de secol, iar numărul deceselor creşte fără întrerupere în ciuda speranţelor pe care ni le facem şi, în unele țări, sub strălucirea emisiunilor TV maraton de colectare de fonduri.

Oameni de geniu au găsit de mult timp şi au pus în aplicare modalităţi foarte eficace, netoxice şi fără efecte secundare pentru a îngriji această dramatică boală. Dar sistemul veghează cu strășnicie şi nu îi agreează pe cei care îl deranjează, de aceea mare parte din ei au fost opriţi, izolaţi, ridiculizaţi, chiar eliminaţi…

Așadar, modalităţi alternative nonagresive eficiente de tratament, pentru a ieşi din trinomul infernal ablaţie (îndepărtarea chirurgicală a tumorii) – chimioterapie – radioterapie, nu lipsesc şi în acest domeniu apar fără încetare noutăţi. Problema este că aceste informaţii sunt blocate de dictatura medico-farmaceutică. Se poate spune că, actualmente, prima „datorie civică” a fiecărui om bolnav de cancer (sau care este suspect de cancer) este să facă să intre 150.000 de euro în portofelul sistemului medico-farmaceutic. După statisticile OMS, nivelul de vindecare cu supravieţuire la 5 ani după chimioterapie este de 2,2%… ceea ce înseamnă 97,8% eşec! Este departe ideea de a promite 100% reuşită, dar cifrele metodelor considerate „incorecte din punct de vedere medical” nu au nimic de a face cu această mediocritate absolută.

Recomandări de bază

• Nu vă lăsaţi incluşi cu ochii închişi, prin diagnostice neconfirmate, în rândul bolnavilor de cancer în urma campaniilor de depistare, unde cursoarele sunt în mod deliberat reglate pentru a vă clasifica drept bolnav cu mult înainte de a se atinge pragul critic real pentru stabilirea diagnosticului respectiv. Mult prea des, testele aşa-zis de depistare sunt de fapt teste de racolare deghizată (racolare pentru tratare). În acest scop chiar s-a inventat termenul „precancer”, aşa cum există termenul „pre menopauză”.

• O formaţiune chistică nu este în mod necesar malignă, canceroasă, mai ales când nu are aderenţe (de ex: la sân). Dar începând de la o anumită mărime a formațiunii chistice, medicii au convenit ca aceasta să fie îndepărtată chirurgical, înainte ca operația să nu se mai poată face, fără să trebuiască să se accepte chimioterapia sistematică consecutivă sau radioterapia. În altă ordine de idei, markerii prostatici nu sunt fiabili; ei nu fac decât să semnaleze o stare de apărare activă a ţesutului prostatic şi nu neapărat un cancer. Observaţie: şaua de la bicicletă face să crească markerii prostatici, deci dacă vreţi să mergeţi să vă testaţi aceşti markeri… nu mergeţi înainte cu bicicleta!

• În mod obişnuit, când doriţi să faceţi anumite lucrări cu ajutorul unor terţi, întâi cereţi mai multe oferte pentru a compara preţurile şi calitatea serviciilor. De ce în medicină, unde este vorba de viaţa dumneavoastră şi de preţioasa dumneavoastră integritate, nu se face aceasta?

• Trebuie să ştiţi că medicii sunt prizonierii unui protocol (de rentabilitate) definit de marile laboratoare şi înalt supravegheat de colegiul medicilor. Cuvântul „cancer” aruncat fără precauții și menajamente în faţa unui pacient poate avea asupra acestuia efectul unei sentinţe fatale, care va face să apară un program mental parazit de autodistrugere. Prin asemenea gânduri nefaste puternice ne sabotăm vindecarea (efect nocebo) sau chiar ne putem îmbolnăvi. Mintea noastră și starea psihică pot influența decisiv starea noastră de sănătate. Dacă dumneavoastră înșivă aţi fost artizanul care a reuşit să creeze boala pe care o aveţi, puteţi la fel de bine să fiţi artizanul care reuşeşte şi vindecarea dumneavoastră.

• Nimeni nu vă poate obliga la nimic, niciun medic, niciun membru al familiei. Aceşti oameni care sunt ei înşişi cuprinşi de frică se „apleacă” asupra dumneavoastră pentru a vă împărtăşi acest sentiment, ceea ce vă va determina să faceţi alegeri precipitate, fără a reflecta în linişte, şi mai ales fără să vă documentaţi metodic… Pe internet puteți găsi informații extrem de valoroase. Chiar dacă anumite piste sunt de gen forum, tot avem posibilitatea alegerii. Dumneavoastră sunteţi cel care va juca cartea alegerii, cel care va face să apară în dumneavoastră un freamăt de speranţă, o satisfacţie intelectuală şi în final o bucurie interioară care vă va înlătura îngrijorarea. S-ar putea spune, într-o exprimare metaforică, că acolo este îngerul dumneavoastră păzitor care se exprimă…

• Există numeroase modalităţi de abordare a cauzelor implicate în apariția cancerului, cu scopul de a le eradica în măsura posibilului. În general, acestea se pot datora:
– poluării chimice (70% alimentare, medicamentoase, de mediu…);
– câmpurilor vibratorii (telurism, WiFi, antene, unde de formă, memorii toxice…);
– programelor psihice nefaste (de origine internă sau externă).

• Trebuie adoptat un regim alimetar cât mai sănătos, din care să fie în mod absolut suprimate toate produsele lactate – înclusiv din reţete şi alimente industriale (care sunt supraîncărcate de hormoni de creştere) –, carnea, soia, uleiurile, iar sarea să fie înlocuită de sare de potasiu (din farmacie) pe durata întregului tratament. Este necesar ca fiecare să își analizeze modul de a trăi, să reflecteze la rănile trecutului, la greşelile din viaţă, la umilințele inacceptabile, la obiceiurile de funcţionare, la intoleranţele față de aproape, pe scurt, la tot ce este îndoielnic şi negativ… Acum sau niciodată este momentul de a decide să puneţi totul „pe hârtie” şi să transformați tot ce se poate pentru a adopta un nou mod de a trăi.

Statistic, s-a dovedit că cei și cele care au trecut cel mai bine de această boală sunt dizidenţii gândirii unice, cei care refuză să delege responsabilitatea sănătăţii lor, şi care sunt decişi să elimine fără ezitare parametrii toxici din viaţa lor.

În finalul acestui articol vă propunem să reflectați profund asupra secretului funcţionării reale a gândirii programate, care poate fi la fel de bine salvatorul (efect placebo) sau călăul dumneavoastră (efect nocebo). Utilizarea conștientă a construcţiilor mentale pozitive merge în întâmpinarea reflexelor noastre de frică. Această tehnică este utilizată în sporturile de performanță, dar ea poate fi aplicată tuturor domeniilor vieţii.

Oamenii afectați de cancer, maladia secolului, nu trebuie să se lase copleșiți de panică, spunând „tocmai am aflat că am cancer; îmi este teamă de chimioterapie, dar nu am ce face!”. Informațiile succinte cuprinse în acest articol vor să sublinieze că așa-zisul tratament oferit de medicina clasică împotriva cancerului nu este nicidecum unica opțiune.


Citiți și:

Cancerul – oglindă a afectării psihice negative şi problemă de sănătate publică

CANCERUL continuă să ucidă din ce în ce mai mulţi oameni. Care este realitatea despre lupta împotriva cancerului?

75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi. Oare de ce?

 

yogaesoteric
14 octombrie 2015

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More