Vaccinată complet pe 25 mai, fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici a murit la aproape o lună distanță. Avea 34 de ani

Fosta handbalistă Ecaterina Mihaela Drăghici, în vârstă de doar 34 de ani, a murit subit la sfârșitul lunii iunie, lăsându-și în urmă soțul și copilul. Din păcate, „Katy” se vaccinase cu serul experimental covid, fiindu-i administrată a doua doză cu aproximativ o lună înaintea decesului.

Pe data de 25 mai 2021, Katy Mihaela Drăghici s-a fotografiat vaccinându-se într-un cort de campanie și a postat pe Facebook, alături de fotografie, mesajul „Gata și rapelul!”.

În noaptea de 28 și 29 iunie avea să fie gata și firul vieții ‒ potrivit medicilor, un stop cardio-respirator. Anunțul devastator a fost făcut pe social media de clubul sportiv din Giulești, la care a activat în perioada ei de apogeu:

Soarele vieții a apus pentru Ecaterina Mihaela Drăghici (Katy Niță), fostă jucătoare a echipei Rapid.

Interul dreapta, născut pe 6 noiembrie 1986 a făcut junioratul la CSS Nr. 5, perioadă în care a avut și selecții la lotul național al României.

După juniorat, înainte să ajungă la Rapid a jucat la Rulmentul Brașov. Rapidistă din tată în fiică, visul ei era să joace în culorile alb-vișinii. În 2009 visul a devenit realitate și publicul îi striga numele în sala din Giulești. Chiar dacă și-a încheiat cariera la Zalău, Rapid a rămas echipa ei de suflet.

În noaptea de 28-29 iunie, după eforturi îndelungate de resuscitare, Katy s-a stins.

A lăsat în urmă un copil, un soț, o soră, o mamă și numeroși prieteni. […]

Gândurile noastre sunt alături de familia îndurerată. Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, a transmis pe Facebook Clubul de Handbal „Rapid” București, la 1 iulie 2021.

Pe Facebook, fanii își pun întrebări

Numeroși comentatori au pus întrebarea despre cauza morții tinerei sportive pe pagina de Facebook a Clubului Rapid, dar n-au primit niciun răspuns:

De la vaccin ? Cauza morții ? Condoleanțe!”, a scris Daniela Lascu.

Cauza morții? S-a vaccinat cumva și s-a pus batista pe țambal? Plebea nu are dreptul să știe sau creierul a devenit un simplu ornament?”, se întreabă Mihaela Radu.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Dacă nu se vaccina, nu murea!”, a scris Florentina Durneanu.

De ce presa nu spune că era vaccinată? E suspectă moartea unei foste sportive de performanță, care nu a avut probleme de sănătate. Și doar 34 ani!

Rușine tuturor gunoaielor care s-au vândut pentru bani și ascund adevărul!”, a tunat Malea Nicu.

Dumnezeu să o odihnească! Dacă s-a vaccinat, ea a ales!”, a conchis Mioara Felicia Sincu.

Doamne, ne mor tinerii! Dumnezeu să o odihnească, veșnică pomenire!”, a exclamat Elena Rusu.

Citiți și:
Cum ascund guvernele sub preș morții vaccinării
Statistica hâdă a Vaccinării și a Morții: Un deces la 700 de vaccinați

 

yogaesoteric
2 octombrie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More