Restaurante pentru zombi – Toți angajații s-au vaccinat

Cinci restaurante din Constanța au primit abțibilduri din partea asociației RESTO în urma vaccinării tuturor angajaților unităților respective.

Este ca atunci când la școală, băieţii zurbagii lipeau o foaie pe spatele unui coleg, pe care scria „Dă-mi un șut”. Spre deosebire de școala generală, astăzi roboțeii vaccinați se mândresc cu foaia de pe spate și se apleacă să primească şuturi.

Iată știrea, via Replicaonline:

Asociația Patronală RESTO Constanța a lansat Campania „Membru RESTO – restaurant sigur – Noi ne-am vaccinat pentru siguranța voastră!“

Asociația invită, cu această ocazie, constănțenii, vizitatorii și turiștii litoralului românesc și ai destinației Dobrogea să aleagă restaurantele, cafenelele, barurile, beach barurile și locațiile care afișează pe ușa de acces stickerul „Membru RESTO – Restaurant SIGUR”. În cadrul zilei de miercuri, 5 mai, membrii Asociației Patronale RESTO au oferit primele cinci stickere locațiilor declarate safe.

,,În urma întâlnirilor cu reprezentanții Guvernului României ni s-a spus în permanență că dacă personalul din industria HoReCa s-ar vaccina într-o proporție mai mare și dacă ritmul de vaccinare va fi unul mai rapid, atunci ne îndreptăm mai ușor spre deschiderea aproape de normal a acestei industrii.

Am lansat această campanie și vom înmâna primele cinci stickere pe care publicul larg le va regăsi pe ușile de acces din acele locații tocmai pentru ca vizitatorii și consumatorii să poată să primească un semnal de încredere și siguranță. În rândul operatorilor de alimentație publică din Constanța s-a creat deja o campanie de accelerare a ritmului de vaccinare pentru că sunt multe locații care au început să-și dorească acel sticker. Asta dovedește că oamenii caută această încredere și siguranță.

«Vorbim despre cinci locații membre RESTO care îndeplinesc aceste condiții. Toate aceste locații vor primi acest sticker în cursul zilei de azi, mâine vom avea și o întâlnire cu premierul Florin Cîțu, la Constanța, așa cum am fost anunțați. Ne gândim ca prin campania noastră să stimulăm și noi acolo unde se dorește ritmul de vaccinare. În egală măsură ne dorim să atragem și vizitatori în cadrul locațiilor de pe litoral și să dăm un semnal de încredere. Asociația RESTO cuprinde tot sectorul HoReCa principal. Avem deja și hoteluri care sunt membre, avem baruri, beach baruri, avem restaurante, dar și săli de evenimente», a declarat Corina Martin, președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO Constanța.

RESTO susține și recomandă vaccinarea personalului din industria ospitalității

[…] Ne dorim să transmitem un semnal de siguranță și încredere clienților și turiștilor noștri și vom anunța, rând pe rând, locațiile care au personalul vaccinat, fără a ne obliga angajații, ci adoptând o politică de recomandare atent monitorizată”, a transmis președintele RESTO, Egevit Aslan.

Citiţi şi:
Antreprenorii spun „da“ vaccinului, atât pentru ei, cât și pentru angajați: „O să-i oblig până la urmă“
Decizie fără precedent: Vaccinaţii împotriva Covid sunt interzişi la donare de sânge. Despre ce ţară este vorba?

 

yogaesoteric
23 mai 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More