Vaccinismul a înlocuit Covidismul

Avocatul Dan Chitic a transmis pe contul său de telegram un mesaj dramatic despre felul în care s-a pus capăt libertății românilor.

Avocatul Dan Chitic a scris pe contul său de telegram despre înghețul drepturilor și libertăților, care prefigurează o iarnă ce pare să se instaleze definitiv.

Este cea mai lungă noapte a vechii lumi, este Marea Noapte a Marii Resetări! Începând de azi ziua abuzurilor și a dictaturii începe să crească, și va deveni tot mai lungă. Înfiorător de lungă”, scrie Dan Chitic.

El arată că solstițiul dictaturii vine cu declararea oficială în România a unei noi Religii de stat: Vaccinismul, și că religia anterioară, Covidismul, ca paleo-credință acceptată și încurajată de stat, a îmbrăcat noua sa forma ‒ Vaccinismul, noua religie oficială de stat, o religie obligatorie pentru toți cetățenii, indiferent de credințele lor de până mai ieri.

De mâine nu mai contează dacă ești creștin ortodox, catolic sau protestant, dacă ești musulman, evreu, budist sau dacă tu crezi în extratereștri, în tuneluri pe sub Carpați sau chiar dacă ești temător de covid.

De mâine contează doar dacă tu crezi, sau măcar spui că tu crezi în «sfântul» Vaccin salvator. Afirmarea acestui crez devine obligatorie, în caz contrar ești aruncat în oprobriul public. Dogma se cere crezută, nu cercetată! Asumată și implementată în viața cotidiană”, descrie Chitic dimensiunile noii dictaturi.

Astfel, atenționează Dan Chitic, trebuie să crezi în Vaccin (sau cel puțin să susții asta), să-ți mărturisești public „credința” și să te „împărtășești” periodic cu această nouă comuniune care te face membru în noua comunitate a Noii Lumi ‒ Vaccinul!

Cât despre cei care sunt „necredincioși”, ei nu mai au nici măcar dreptul să muncească. „Tu, necredinciosul și «neîmpărtășitul» cu Vaccin, nu mai ai dreptul sa trăiești printre «noii oameni»!”, își continuă Chitic descrierea.

Potrivit lui Chitic, problematizarea filozofului Giorgio Agamben devine superfluă atunci când spune „Oamenii de știință și medicii au spus că Green Pass nu are semnificație medicală în sine, ci servește pentru a forța oamenii să se vaccineze.”

În schimb, cred că e valabil de fapt contrariul: că vaccinul este un mijloc de a forța oamenii să aibă Green Pass. Adică un dispozitiv care permite monitorizarea și urmărirea persoanelor, o măsură fără precedent”.

Constatăm, mai scrie Chitic, că statul va ști, fără niciun mandat din partea justiției, unde ești, când ești și lângă cine ești. Dar e mult mai mult decât atât: este vorba despre însăși viața noastră, de la dreptul de a crede în ce vrem, cum vrem și dacă vrem, la dreptul nostru la viață, la muncă, la dreptul de a fi!

Chitic amintește că asta înseamnă să fii om, să ai libertatea de a alege, ba chiar să ai libertatea de a alege greșit, chiar să alegi să te îmbolnăvești sau să mori.

Cine este dumnezeul acestei «Noi Lumi» care ne răpește și dreptul de a alege, de a greși? Știu sigur că dumnezeul acestei «Noi Lumi» nu este Dumnezeul meu. Eu unul am ales. Am ales sa păstrez darul pe care mi l-a dat Dumnezeul meu: LIBERTATEA!”, își încheie Chitic postarea pe telegram.

Citiți și:
Manifest pentru libertate: Libertatea o ai sau nu, ea nu poate fi cumpărată pe un vaccin!
De ce este necesar să ne opunem pașapoartelor de vaccinare
Vor mai avea „nevaccinaţii” dreptul la viaţă?

 

yogaesoteric
13 februarie 2022

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More