Vaccinul anti-covid devine cel mai sexy accesoriu pe aplicațiile de dating. Cei vaccinați își găsesc parteneri mai ușor

În numai câteva săptămâni, vaccinul anti-covid a devenit subiect de dezbatere pe site-urile de dating: unii îl folosesc pentru a atrage parteneri, alții îl folosesc pentru a-și arăta credința în știință și pentru a ține departe anti-vacciniștii.

Samantha Yammine, care face multe postări legate de sănătate pe Twitter, spune că a primit mai multe mesaje de la bărbați vaccinați descriindu-se ca „total sigur pentru un contact strâns”.

Cel mai de dorit aspect pe un site de întâlniri este să fi făcut vaccinul”, susţine Michael Kaye, manager de comunicații pentru platforma OkCupid. Deşi există în mod evident o preocupare în acest sens, afirmaţia lui este exagerată – şi nu poate fi înţeleasă decât ca o întărire a versiunii oficiale – din moment ce doar 43% din cei 1.500 de utilizatori ai platformei de întâlniri „Coffee Meets Bagel”, care au fost chestionați, afirmă că sunt mai atrași de o persoană care este vaccinată.

Jurnalista Sarah Kelly, care nu a făcut injecția, a declarat pe Twitter că a suferit recent „cea mai mare respingere din 2021”, când un bărbat vaccinat de pe un site de întâlniri i-a spus: „Ești cool, dar am găsit pe cineva care este și vaccinată!”.

Mulți utilizatori ai rețelelor de comunicare virtuală își imaginează o aplicație de dating care să fie rezervată celor care şi-au injectat serurile Pfizer/BioNTech sau Moderna. Reciproca este probabil la fel de adevărată, mai ales odată cu apariţia relatărilor despre efectele nefaste care au apărut la persoanele care au intrat în contact cu cei vaccinaţi.

Pro și contra

Brittany Biggerstaff spune pe Twitter că cei vaccinați nu atrag atât datorită imunității lor față de virus, cât datorită credinței lor în știință. „Oferă o idee despre opiniile și cunoștințele științifice ale unui potențial partener”. „Arată că respectivul acordă atenție bolii covid-19, fapt care probabil îl va liniști puțin pe celălalt”, crede Dawoon Kang, cofondator al platformei Coffee Meets Bagel.

Pe site-ul forumului de discuții Reddit, unii utilizatori de Internet au luat în râs „toate aceste femei” care se declară vaccinate în aplicațiile de dating, dar „care sunt cobai pentru giganții farmaceutici”. Dacă îi atrage pe unii, vaccinul îi sperie pe alții, mai ales pe cei care sunt mult mai informaţi şi care nu înghit pe nemestecate propaganda servită pe post de ştiinţă.

Oamenii își doresc pe cineva lângă ei, chiar și virtual”, spune Michael Kaye de la OkCupid. Astfel, în rândul femeilor, „like-urile” au crescut cu aproape 10% (8,8%) comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut, spune el.

De la începutul pandemiei, site-urile de întâlniri și-au dezvoltat oferta, cu un boost al conversației video, marginală până acum, și o creștere a cafenelelor virtuale și a altor tipuri de întâlniri online.

Citiți și:
Halucinant! O organizație britanică dă sfaturi despre cum să interacţionezi intim după lockdown: „Cel mai bun partener ești tu sau cel cu care locuiești”
Avertisment teribil: „Vaccinații îi pot îmbolnăvi pe cei nevaccinați… Părinții și profesorii vaccinați pot îmbolnăvi copiii!”

 

yogaesoteric
12 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More