Scurtă informare despre acțiunile Alianței forțelor benefice ce acționează pentru salvarea planetei Pământ

În vara anului 2017, Trump a început să „dreneze mlaștina” și i-a luat șase luni pentru a aduce puterile mondiale sub controlul său. Planul era atunci să-i demaşte pe cei mai malefici oameni de pe Pământ, CEO de mari corporații, bancheri, politicieni, care ,,se mișcau” în cercuri închise de crime, corupție și pedofilie.

În cadrul NSA (Agenția de Securitate Națională a SUA) a apărut Q, o structură secretă ai cărei membri au fost principalele persoane din spatele Planului. Aceștia au acționat totodată ca forțe speciale de poliție, efectuând investigații asupra celor care până atunci fuseseră „de neatins” de oamenii legii. Astfel, familia Biden a fost compromisă după ce au ieșit la iveală crimele pe care le-a comis. Șobolanii „mlaștinii” au fost demascați, iar adevărul despre rețelele lor internaționale de trafic sexual de copii a fost expus, în special după scandalul PizzaGate în care au fost implicați Hillary Clinton și frații Podesta, și după arestarea milionarului Jeffrey Epstein.

Vom fi la egalitate cu monedele lumii. Acesta este singurul mod în care comerțul internațional ar fi corect”, a afirmat Donald Trump în 2017. Vorbea despre distrugerea sistemului bancar Rothschild.

Mass-media este condusă de aceiași oameni care conduc Banca Federală Americană (Fed). Trump a naționalizat Fed și a adus-o în Departamentul Trezoreriei SUA. A fost un război la vedere de peste 20 de ani (și secret de peste 70 de ani) al Alianței cu „șobolanii” Deep State ai Cabalei. Aceștia ar deveni extrem de periculoși dacă ar ajunge să fie deținătorii „Sistemului Financiar Cuantic transparent și de încredere”. Până la 70% dintre liderii federali, de stat și locali, au fost compromiși și de spionii Partidului Comunist Chinez (PCC) infiltrați în SUA (așa cum a expus și parlamentarul american Eric Swalwell).

Există, de asemenea, și mulți alții în „mlaștina” ce este necesar să fie drenată, cum ar fi Soros, Rockefeller și Rothschild, alături de „șobolani” de pe Wall Steet care s-au folosit de extorsiuni și amenințări. Printre criminalii de la vârf se numără și familiile Biden, Pelosi, Schumer, McConnell, Pompeo, Wray, precum și Bill Barr, John G. Roberts (Șeful Curții Supreme de Justiție a Statelor Unite ale Americii încă din 2005, și neînlăturat de atunci), Stephen Breyer (judecător în cadrul Curții Supreme a SUA din 1994, care are 82 de ani și refuză să se pensioneze), consilierii prezidențiali Cipollone, Lyon, Ueland, Meadows, și vice-președintele Mike Pence din mandatul lui Trump, care alături de mulți alții din jurul fostului președinte SUA l-au dezinformat și l-au indus în eroare pe acesta.

Donald Trump continuă să acționeze pe căi legale pentru a se întoarce la Casa Albă și a ajuta la apărarea națiunii împotriva unei preluări comuniste chineze (pusă la cale de PCC) a Americii prin intermediul lui Joe Biden, care este o marionetă coruptă a Chinei. În caz de urgență, printr-un simplu apel la ajutor, Trump ar putea aduna cu ușurință între 500.000 și un milion de membri ai forțelor armate și susținători, care mergând spre Washington D.C. ar aduna un formidabil grup pro-America de cetățeni înarmați care ar fi dispuși să lupte pentru a apăra această națiune.

Ideea unei astfel de convergențe provoacă panică la cele mai înalte niveluri ale armatei SUA, unde generalii trădători au decis deja să vândă America și să permită cucerirea națiunii de către China comunistă. (Aceasta nu este valabil însă și în rândul personalului armatei de nivel inferior și mediu, majoritatea disprețuind liderii corupți ai armatei, care sunt trădători.)

Este puțin probabil ca soldații armatei SUA să ajungă să ucidă proprii conaționali patrioți, ceea ce înseamnă că generalii trădători ai armatei nu vor reuși în complotul lor de a răsturna națiunea și de a preda America chinezilor comuniști.

Miles Guo de la Gnews afirmă că agențiile de informații din întreaga lume sunt pe deplin conștiente că Trump va reuși până la urmă să devină președinte pentru un al doilea mandat, după ce se va demasca pe deplin frauda electorală. Guo avertizează de asemenea că economia internă a Chinei se va prăbuși rapid pe măsură ce se vor desfășura anumite evenimente.

Andrew Knaggs, fost oficial înalt din cadrul Departamentului Apărării, a prezentat spectrul de acțiune pe care fostul președinte Trump îl poate folosi pentru a reveni la Casa Albă, de la cea mai puțin controversată (instanțele) la cea mai controversată (mișcări populare).

Într-o altă notă, este de menționat că explozia din Nashville (la 25 decembrie 2020, Anthony Quinn Warner a detonat o bombă într-un vehicul în centrul orașului Nashville, Tennesse; el a murit, opt persoane au fost rănite și zeci de clădiri au fost avariate) ar fi putut fi un test pilot pentru a se afla cât de ușor poate fi eliminată infrastructura de telecomunicații cu explozibilii convenționali. (Ulterior a apărut un videoclip dezvăluind că acest atac pare a fi provocat de o rachetă trimisă dintr-o aeronavă, și nu de o bombă dintr-un vehicul RV.) Această explozie a vizat clădirea companiei AT&T, care are legături cu sistemul de vot Dominion. Oare a fost doar o coincidență, sau s-a urmărit eliminarea unor dovezi de necontestat ale fraudei electorale?

Jurnalistul Alex Newman a afirmat „Biden va legaliza zeci de milioane de imigranți ilegali și le va da cetățenia SUA. Aproape toți vor vota la următoarele alegeri cu democrații. Vor umple Curtea Supremă cu noi judecători marxisti anti-americani. America va deveni complet de nerecunoscut. Acesta este un moment foarte periculos pentru America.”

Așteptați-vă la evenimente decisive în perioada următoare. Au spus-o Rudy Giuliani, avocatul lui Trump, și mulți foști agenți CIA (precum Robert David Stele) sau din Trupele Speciale. Acestea sunt zilele Apocalipsei. Fie vom învinge răul instalat de secole pe această planetă, sau vom deveni sclavi biocipați. Este timpul să ne trezim urgent cu toții, având încredere deplină că Dumnezeu este cu noi!

Citiți și:
Adevăratul Donald Trump
Informații revelatoare privind confruntarea lui Donald Trump cu Deep State

 

yogaesoteric
12 iunie 2021

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More