Documentele FDA arată că Pfizer a adăugat în secret un medicament pentru atac de cord la vaccinurile covid pentru copii

Un document pregătit pentru reuniunea Comitetului consultativ al FDA, în cadrul căreia membrii au votat cu șaptesprezece la zero în favoarea acordării autorizației de utilizare de urgență pentru administrarea injecției anti-covid Pfizer la copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, confirmă faptul că Pfizer a modificat formula „vaccinului” pentru copii pentru a include un ingredient care reduce aciditatea sângelui și care este utilizat pentru a stabiliza persoanele care au suferit un atac de cord.

Acest pasaj în engleză este redat din documentul de informare al FDA intitulat „Cererea de modificare a EUA pentru vaccinul Pfizer-BioNTech covid-19 pentru utilizare la copiii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani”.

Potrivit citatului de mai sus, autorizația este solicitată pentru o formulă modificată a vaccinului Pfizer-BioNTech. Fiecare doză a acestei formule conține 10 μg de ARN mesager modificat cu nucleozide (ARNm) care codifică glicoproteina virală spike (S) a SARS-CoV-2, care este formulată în particule lipidice și furnizată sub formă de suspensie congelată în flacoane cu doză multiplă.

Pentru a oferi un vaccin cu un profil de stabilitate „îmbunătățit”, susțin producătorii, substanța experimentală Pfizer-BioNtech covid-19 destinată copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani utilizează tromethamina (Tris) în loc de soluție salină tamponată cu fosfat (PBS), așa cum se folosea în formularea anterioară, și a exclus clorura de sodiu și clorura de potasiu. Tromethamina este o substanță foarte periculoasă, utilizată numai în cazuri foarte grave, de medici specialiști.

Aprobare acordată pentru utilizare de urgență

Administrația pentru Alimente și Medicamente a SUA (FDA) a acordat autorizația de utilizare de urgență (EUA) pentru vaccinul covid-19 de la Pfizer pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani la data de 29 octombrie 2021. Autorizarea s-a bazat pe ceea ce FDA consideră că a fost „evaluarea completă și transparentă a datelor”, care a inclus contribuții din partea unor experți independenți din cadrul comitetului consultativ, iar votul a fost în mod covârșitor în favoarea punerii la dispoziție a vaccinului pentru toți copiii din această grupă de vârstă.

Cu toate acestea, având în vedere dovezile copleșitoare împotriva siguranței vaccinului și apoi modificarea formulei utilizate în studiile clinice, EUA nu ar fi fost cazul să fie acordată niciodată.

Studiile au fost de amploare mult prea mică

În plus, Pfizer admite că numărul de participanți la actualul program de dezvoltare clinică este prea mic pentru a detecta orice risc potențial de miocardită asociat cu vaccinarea sau siguranța pe termen lung a vaccinului covid-19 la participanții cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani.

FDA a abordat însă cu ochii închiși chiar și acest aspect, la începutul anului, și a cerut timid celor de la Pfizer să extindă totuși studiile clinice, însă aceasta nu s-a petrecut. Pfizer pur și simplu a ignorat recomandările FDA și, în schimb, „a măsluit rezultatele studiului efectelor vaccinului, importând date dintr-un alt studiu”, potrivit experimentatului analist de riscuri și beneficii Toby Rogers.

În articolul său, „Ten red flags in the FDA risk benefit” (Zece cartonașe roșii pentru studiul risc-beneficiu efectuat de FDA), Toby Rogers a argumentat: „dacă rata unui anumit rezultat advers la copii ca urmare a vaccinului este de 1 la 5.000, iar studiul înscrie doar 1.518 în grupul de tratament, atunci este puțin probabil să se detecteze acest efect advers în cadrul studiului clinic”.

Date măsluite

Studiul care a fost adăugat în raportul FDA „a măsluit datele, în loc să clarifice rezultatele”, deoarece participanții din grupa 1, care a reprezentat 95,1% din studiu, au avut monitorizări de siguranță până la 2 luni după doza 2, iar grupa 2 fusese monitorizată pentru evenimente adverse timp de numai 17 zile la momentul întreruperii înregistrării datelor, la 6 septembrie 2021.

Potrivit Dr. Robert Malone, inventatorul tehnologiei ARNm, efectele nocive ale miocarditei provocate de aceste vaccinuri se vor dezvolta pe parcursul anilor – riscurile „evenimentelor adverse, cum ar fi cardiomiopatia, vor fi cumulative”. În plus, vaccinurile va fi necesar probabil să fie repetate de două ori în fiecare an școlar, la intervale de aproximativ șase luni, pentru un „beneficiu” clinic direct minim, dacă nu chiar nul pentru copil și nu vor preveni infecția.

Prin urmare, studiile nu s-au extins pe o durată de timp cu adevărat adecvată pentru a se putea analiza efectele pe termen lung. În plus, faptul că 4,9% dintre participanți nu au avut o urmărire de siguranță înregistrată după doza 2, fără a se preciza dacă au făcut parte din grupul de control sau din grupul de tratament, distorsionează rezultatele.

Care sunt celelalte riscuri ale vaccinului?

Pfizer-BioNTech recunoaște totuși că miocardita și pericardita au apărut la unele persoane care au primit acest vaccin. O primă doză de vaccin Pfizer vine cu un risc de 3 până la 17% cazuri de miocardită indusă de vaccin, iar o a doua doză riscă alte 12 până la 34% de cazuri de miocardită.

Cum poate fi considerat acest „vaccin” sigur? Cu toate acestea, prin înregistrarea evenimentelor adverse în urma vaccinării, am devenit conștienți de multe alte riscuri. Numai pe site-ul VAERS din SUA au fost înregistrate 837.593 de rapoarte până în prezent, și se cunoaște deja faptul că doar o mică parte dintre cei afectați fac reclamație pe acel website, deci în realitate numărul celor care au avut serios de suferit în urma vaccinării este cu mult mai mare.

Cu toate acestea, sfidând cu cinism realitatea, reprezentanții Pfizer-BioNTech continuă să susțină că, printre efectele adverse, există un risc foarte mic ca vaccinul să provoace o reacție alergică severă. O reacție alergică severă ar apărea, de obicei, la câteva minute până la o oră după administrarea unei doze de vaccin.

Semnele unei reacții alergice severe pot include:

 • Dificultăți de respirație,
 • Umflarea feței și a gâtului,
 • Bătăi foarte rapide ale inimii,
 • O erupție cutanată urâtă pe tot trupul,
 • Amețeli și slăbiciune.

Formula modificată

Dacă Pfizer consideră că vaccinul lor era deja „sigur”, de ce au modificat formula? Autorizația EUA solicitată nu se referă la formula care a fost testată în cadrul studiilor clinice, ci la „o formulă modificată a vaccinului Pfizer-BioNTech covid-19”.

Aceasta are scopul de a oferi un vaccin cu un profil de stabilitate „îmbunătățit”. Vaccinul Pfizer-BioNTech covid-19 destinat copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani utilizează soluție tampon de tromethamină (Tris) în loc de soluție salină tamponată cu fosfat (PBS), așa cum se folosea în formularea anterioară, și exclude clorura de sodiu și clorura de potasiu.

Această formulă este similară cu cea a vaccinului Moderna, însă, potrivit Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC), începând cu aprilie 2021, au fost raportate din ce în ce mai multe cazuri de miocardită și pericardită, în special la adolescenți și adulți tineri din Statele Unite, după vaccinarea cu ARNm atât de la Pfizer-BioNTech, cât și de la Moderna.

Ingredientele

După ce vaccinul Pfizer a primit autorizația de la FDA, lista ingredientelor a fost publicată online împreună cu alte date de siguranță. Lista includea clorura de sodiu și clorura de potasiu, acum excluse, cât și ingredientul suplimentar tromethamina.

Tromethamina (Tris) este un reductor al acidității sângelui care este utilizat pentru a stabiliza persoanele cu atacuri de cord. Iată care sunt efectele secundare cunoscute:

 • Depresie respiratorie,
 • Iritație locală,
 • Inflamație tisulară,
 • Infecție la locul injecției,
 • Răspuns febril,
 • Flebită chimică,
 • Venospasm (spasme venoase)
 • Hipervolemie,
 • Tromboză intravenoasă,
 • Extravazare (cu posibilă necroză și descuamare a țesuturilor),
 • Scăderi tranzitorii ale concentrației de glucoză în sânge,
 • Hipoglicemie,
 • Necroză hepatică cu perfuzie prin catetere venoase ombilicale joase.

Studii clinice nule și neavenite

În mod obișnuit, vaccinurile sunt testate între 10 și 15 ani înainte de a fi puse la dispoziția publicului. Până în prezent, vaccin dezvoltat cel mai rapid a fost cel pentru oreion – în patru ani, în 1960. Cu toate acestea, Administrația americană pentru Alimente și Medicamente (FDA) a acordat autorizații de urgență vaccinurilor Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson în mai puțin de un an de la fabricație.

Cu atât de multe dovezi împotriva vaccinării în general, FDA nu a făcut o „evaluare completă și transparentă a datelor”, așa cum afirmă, sau dacă a făcut-o, nu este potrivită pentru acest scop, deoarece nu ar fi fost cazul să autorizeze niciodată introducerea vaccinului Pfizer BioNTech și cu atât mai puțin la copii. În mod alarmant, cu formula modificată, testele clinice sunt de fapt pe punctul de a începe cu adevărat abia acum, pe copiii între 5 și 11 ani.

În documentul FDA se susține că tromethamina (Tris) este folosită pentru a tampona soluția salină. Tris se prepară industrial prin condensarea exhaustivă a nitrometanului cu formaldehidă în condiții bazice. În medicină, tromethamina este utilizată ocazional ca medicament, administrat în terapie intensivă pentru proprietățile sale de tampon pentru tratamentul acidozei metabolice severe în circumstanțe specifice.

Deşi oamenii de ştiinţă combat în multe articole documentate fraudele medicale și chiar crimele pe care compania Pfizer le-a comis și continuă să le comită intenționat și fără urmă de regret, o parte din oameni aleg să nu se gândească prea mult şi să execute orbeşte ceea ce li se trâmbițează la televizor. Este cutremurător cum aleg să rişte vieţile propriilor copii din spirit de turmă, ignoranţă şi delăsare.

Citiţi şi:
Maddie, în vârstă de 12 ani, s-a oferit voluntar pentru studiul clinic al vaccinului Pfizer… Acum, vătămările ei devastatoare sunt cenzurate și ignorate de FDA…
Aprobarea completă a FDA pentru vaccinul Pfizer Comirnaty conținea dovezi clinice că inocularea crește infecția covid cu peste 300 la sută!
Un cercetător acuză: vaccinul Pfizer atacă sângele uman creând cheaguri vizibile la microscop

 

yogaesoteric
7 aprilie 2022

 

Also available in: Français

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More