Vaccinurile sunt neputincioase împotriva unor mutații ale coronavirusului

Biroul European al OMS primește cu regularitate rapoarte despre mutații ale virusului SARS-CoV-2 care continuă să se răspândească în toată Europa, provocând îngrijorare.

Rezultatele cercetărilor științifice denotă că unele dintre mutațiile covid-19 pot fi semnificative și s-ar putea ca vaccinurile să nu poată acționa asupra lor, a declarat anterior biroul OMS din Rusia, cu referire la Biroul European al OMS.

Vaccinarea este un mijloc important care ajută la reducerea transmiterii virusului și cu cât mai mult timp durează vaccinarea persoanelor mai expuse riscului din întreaga lume, cu atât mai multe posibilități oferim virusului pentru schimbări și mutații. Datele științifice denotă că unele dintre aceste mutații pot fi semnificative și pot provoca evaziune de la acțiunea vaccinurilor”, a menționat anterior instituția.

OMS îndeamnă la o reducere maximă a transmiterii virusului „deoarece transmiterea nu se va diminua de la sine, fără aplicarea unor măsuri active”.

Transmiterea infecției la nivel local rămâne foarte ridicată în majoritatea țărilor. Biroul European al OMS primește rapoarte despre faptul că variantele virusului care provoacă o mare îngrijorare continuă să se răspândească în toată Europa și noi continuăm să studiem și să acumulăm date despre posibilul impact al acestora. Deși datele curente arată că unele variante se răspândesc mai repede, este necesar să nu uităm că deja covid-19 în sine este o boală foarte gravă și este nevoie să fie întreprinse toate măsurile necesare pentru a controla răspândirea acesteia”, a îndemnat OMS.

OMS promovează agresiv vaccinarea pe scară largă a populaţiei, „într-un timp cât mai scurt”, cu serurile experimentale anti-covid, interpretând datele astfel încât să-şi argumenteze demersul. Realitatea contrazice categoric teoriile organizaţiei. Numărul de cazuri de covid a scăzut foarte mult, deşi procentul de vaccinaţi nu este nici pe departe la cotele la care se presupune că ar limita transmiterea virusului. O cauză de bun-simţ ar fi că a trecut sezonul gripelor. Pentru cei care şi-au păstrat capacitatea de judecată, rezistând hipnozei colective exercitate prin intermediul mass-media, este evident că politicile promovate de Organizaţia Mondială a Sănătăţii sunt în mod curios „paralele” cu situaţia. Neavând nimic în comun cu logica medicală, acestea se demască a fi, nici mai mult, nici mai puţin decât strategii de implementare a unei agende oculte.

Citiţi şi:
Vaccinarea în masă creează tulpini virale noi?
Cum se fabrică o pandemie: Testarea oamenilor pentru detectarea oricărei tulpini de coronavirus, nu special pentru covid-19

 

yogaesoteric
8 iunie 2021

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More