„Vakseenul este eficient. La fel și dineele cu proști”

Cum era de așteptat după atât de multele și minuțioasele teste făcute de nu se știe cine, vakseenul este eficient. La fel și dineele cu proști. La fel și festivalurile strict verificate, ca să nu cumva să pătrundă niște nenorociți de oameni sănătoși, dar periculoși pentru că nu s-au vakseenat încă.

Uite, la Utrecht, de exemplu, din 20 de mii de participanți, vakseenați și testați corespunzător, cu QR și restul, doar 1000 de inși au fost testați pozitiv.

Onestele și necoruptele autorități olandeze nu își iesplică ce s-o fi petrecut. Sau își iesplică, da e de bine – nu e pentru că vakseenul sau codurile QR ar fi fost ineficiente sau falsificate, ci pentru că adolescenții și tinerii ies cam des din casă și intră în contact cu prea multă lume, creând focare în jurul lor.
Nțț, nțț.

Vedeți de ce e nevoie de restricții chiar și după inocularea cu vakseen? Și vedeți cine va fi țapul ispășitor după valul IV?

(Bine, or să fie făcuți vinovați by default și nevaccinații, dar ăia sunt suspecții deja desemnați, răul pe care îl știm, deci nicio surpriză în ceea ce îi privește).

Și, totuși, parcă e ceva în neregulă aici. Parcă vakseenul conținea libertate, normalitate, concerte, iarbă de bună calitate, din Olanda. Sau era altfel? Că nu mai știu …
Nțțț, nțțț.

Autor: Gheorghe Piperea

Citiți și:
Gheorghe Piperea spune: „Fraţilor, cum este posibil să renunţaţi la libertate atât de uşor, pentru nişte motive atât de minore?”
Avocatul Gheorghe Piperea vorbește despre planurile grotești ale premierului Cîțu și ale ministrului Câmpeanu prin care vor să îi constrângă pe români să se vaccineze. Cum se poate reacționa?

yogaesoteric
25 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More