Nouă jucători de la New York Yankees și comediantul Bill Maher au fost testați pozitiv la covid după ce au fost vaccinați complet

Emisiunea săptămânală a comediantului Bill Maher de la HBO a fost anulată recent, după ce gazda a fost testată pozitiv pentru covid-19, deși primise două doze de vaccin împotriva covid cu câteva săptămâni înainte.

Episodul emisiunii „Real Time with Bill Maher”, care urma să aibă invitați, printre care astrofizicianul Neil deGrasse Tyson și gazda podcastului „Hardcore History”, Dan Carlin, a fost reprogramat.

De asemenea, cel puțin nouă membri ai echipei New York Yankees au fost testați pozitiv pentru virus după ce au fost complet vaccinați și, totodată, antrenorul Phil Nevin, Reggie Willits, Matt Blake și patru membri ai personalului de sprijin, precum și jucătorul de câmp Gleyber Torres.

Torres a fost „complet vaccinat și a avut anterior covid-19 în timpul celui mai recent intersezon de baseball”, se arată într-o declarație a celor de la Yankees. Toți cei care au fost testați pozitiv au primit vaccinul cu o singură doză de la Johnson & Johnson, potrivit CBS sports.

Încă din primăvară, CDC a declarat pentru CNN că a primit 5.800 de rapoarte de infecții cu covid la persoane care au fost vaccinate împotriva coronavirusului, inclusiv 396 de persoane care au necesitat spitalizare și 74 de persoane care au murit.

Agenția precizează că „niciun vaccin nu este 100% eficient în prevenirea îmbolnăvirilor la persoanele vaccinate”.

„Va exista un mic procent de persoane complet vaccinate care totuși se vor îmbolnăvi, vor fi spitalizate sau vor muri din cauza covid-19.”

Cazurile de descoperire apar „chiar dacă vaccinurile funcționează conform așteptărilor”, potrivit CDC. „Vor apărea, de asemenea, infecții asimptomatice în rândul persoanelor vaccinate.

Au fost ridicate întrebări cu privire la acuratețea și validitatea testului PCR pentru coronavirus, în special la persoanele asimptomatice. Testul pozitiv echivalează cu boala doar într-o minoritate de cazuri, însă chiar și medicii și autoritățile de sănătate publică, ca să nu mai vorbim de mass-media, tratează statutul pozitiv și statutul de boală ca fiind echivalente.

Cazurile de descoperire sunt totuși folosite pentru a justifica continuarea testelor și a mascării populației, deși directorul CDC, Rochelle Walensky, a revenit asupra declarației anterioare a agenției și a declarat că, dacă sunteți complet vaccinat, nu este nevoie să purtați măști la „activități de interior și exterior, mari sau mici”.

Reacțiile la anularea emisiunii lui Maher reflectă confuzia din rândul publicului larg cu privire la mesajele CDC și întrebările legate de eficacitatea declarată de 95% a vaccinului.

Deci, dacă este vaccinat, cum s-a infectat?”, a scris Wen Wimmons pe Twitter.
Și dacă poți lua boala și atunci când ești vaccinat, atunci care este rostul?

Citiţi şi:
Spovedania lui Eric Clapton după injectarea cu serul covid. Acesta spune: „N-ar fi trebuit să mă apropii niciodată de acul seringii. Membrele mi-au devenit inutile în următoarele 2 săptămâni. Credeam că n-o să mai pot cânta vreodată la chitară.”
Câți români s-au îmbolnăvit și câți au murit de covid deși erau vaccinați
„Intrăm într-un fel de dictatură a vaccinurilor”, avertizează Virologul Luc Montagnier, laureat al Premiului Nobel

yogaesoteric
25 septembrie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More