Variaţi posturile sexuale

De ce este bine să abordăm diferite poziţii sexuale odată cu evoluţia relaţiei noastre de cuplu? Pentru că măreşte fascinaţia, atracţia erotică, apropierea fizică, intimitatea şi nu numai… Vom începe să prezentăm cum poate un cuplu să descopere noi modalităţi de a face dragoste mai bine, practicând anumite poziţii pentru obţinerea unei plăceri erotice maxime.

V-aţi gândit vreodată că ceea ce conferă cuplului dumneavoastră plăcere erotică maximă diferă pe parcursul evoluţiei unei relaţii amoroase? Adesea ceea ce mergea bine atunci când cei doi iubiţi au fost tineri, aproape sigur se va schimba când vor ajunge la vârsta mijlocie. Unul din lucrurile esenţiale în erotism îl reprezintă faptul că un cuplu se dezvoltă odată cu maturizarea vieţii sale sexuale. Cei doi iubiţi vor fi surprinşi să constate că în relaţia lor amoroasă fac lucruri pe care mai devreme le găseau nepotrivite.

De asemenea, pot să apară inedite şi apetisante schimbări fie şi numai pentru o perioadă scurtă de timp. Este posibil ca o anumită postură amoroasă să fie preferată de o mare parte dintre femei. Totuşi poziţiile care ne conferă plăcere maximă se vor schimba în decursul timpului chiar în cazul aceleiaşi relaţii amoroase. O femeie pe care o excită foarte mult stimularea peretelui frontal al vaginului va putea experimenta astfel sensibilitatea acestei zone prin intermediul noilor poziţii specifice şi poate, cine ştie, va descoperi chiar senzaţii noi…

Trebuie avut în vedere faptul că o poziţie poate fi excitantă pentru unul, dar nu şi pentru celălalt. De aceea va trebui adoptată o poziţie care să confere satisfacţie ambilor iubiţi. Din păcate, ceea ce se petrece câteodată într-o fuziune amoroasă este că unul devine numai cel care dăruieşte (activ), iar celălalt doar cel care primeşte (pasiv). Această situaţie apare mai ales atunci când cea mai bună poziţie pentru unul produce disconfort pentru celălalt. În acest caz va trebui adoptată o atitudine de comunicare, în urma căreia să fie alese doar acele posturi, gesturi, mângâieri care să-i facă fericiţi pe ambii iubiţi.
Citiţi şi :

Secretele amoroase ale cuplului

Postura mersului tigrului

yogaesoteric

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More