VAXASASINARE: Cum au convins globaliștii sute de milioane de oameni să se auto-extermine cu arme biologice prezentate ca „vaccinuri”

Acum totul este clar. Tot ceea ce am urmărit în ultimii doi ani a fost un efort condus de globaliști pentru a convinge miliarde de oameni să se auto-extermine fără ca aceștia să aibă habar.

Purtarea unui război cinetic deschis împotriva umanității ar întâmpina o rezistență instantanee. Oamenii tind să lupte, să se apere când sunt atacați sau uciși cu gloanțe și bombe. Așadar, globaliștii vroiau să găsească o modalitate de a efectua asasinarea în masă la scară planetară, fără a avertiza oamenii cu privire la ceea ce făceau.

Este o provocare foarte dificilă, dar au găsit cum să o realizeze în câțiva pași simpli.

În primul rând, au construit un sistem de arme toxice cu nanoparticule (proteina spike) și l-au produs în masă, în laboratoare conduse de armata chineză și de SUA.

Au simulat un focar de infecție în China prin prezentarea de videoclipuri înfricoșătoare (ca „scurgeri” de informații) cu chinezi care cădeau morți pe stradă în doar câteva secunde după ce respirau „virusul”. Așa s-a declanșat psihoza prin mass media.

Au aruncat nanoparticulele toxice deasupra New York-ului și nordului Italiei pentru a simula un „focar viral” în timp ce diagnosticau persoanele cu „covid” prin teste PCR apte să detecteze doar prezența nanoparticulelor toxice.

Au dezlănțuit propaganda mass-media, susținând că toată lumea va muri dacă nu se vaccinează.

Au umplut vaccinurile cu exact aceleași nanoparticule toxice pe care le-au aruncat anterior în New York și Italia.

Au demarat programul injectării în masă a populației cu arme biologice bazate pe proteine spike și etichetate în mod fraudulos „vaccinuri”.

Pe măsură ce oamenii sunt injectați cu armele biologice, încep să elimine nanoparticulele toxice, îmbolnăvindu-i pe cei din jurul lor. Au încadrat această „infectare” în … „pandemie înrăutățită” pentru a răspândi mai multă frică și a convinge mai mulți oameni să se injecteze cu proteinele spike.

Au cenzurat pe oricine vorbește despre leziuni sau decese cauzate de „vaccin”.

Au plătit administratorii de spitale să exagereze în mod sălbatic numărul pacienților internați cu covid pentru a menține înșelăciunea planetară.

Pe scurt, așa au procedat. Observați că nu este nevoie de vreun virus pentru a extermina rasa umană. Tot ce le-a trebuit a fost un sistem de arme biologice cu nanoparticule proteice combinate cu coliziunea mass-media și cenzura Big Tech.

Strategia aplicată: dialectica hegeliană!

Genialitatea lor satanică constă în modul în care au reușit să-i determine pe oameni să cerșească vaccinurile ucigătoare, gata pregătite de globaliști.

Niciodată în istoria omenirii masele nu au fost într-atât de manipulate încât să-și ceară inconștient propria moarte. Genocidul „vaccinului” este o operațiune înșelătoare, care nu necesită gloanțe, bombe sau rachete. Are nevoie doar de cenzură, jurnalism-terorist și o armă biologică cu nanoparticule toxice combinate cu un protocol PCR fraudulos autorizat de organizațiile de sănătate criminale.

Acum este complet evident că adevăratul obiectiv al globaliștilor este exterminarea în masă a rasei umane.

Într-o lume sănătoasă în care globaliștii n-ar fi încercat exterminarea rasei umane, ivermectina ar fi fost aplaudată ca o intervenție medicală sigură, eficientă, cu costuri reduse, iar vitamina D ar fi fost recomandată pentru aproape toată lumea. Fauci și ceilalți ucigași cu ale lor arme biologice ar fi fost acuzați de crime împotriva umanității și revistele științifice nu ar fi fost conduse de China comunistă și de globaliști.

Dar… lumea noastră nu este sănătoasă. Este condusă de un cult globalist al morții, unul sinistru, care urmărește distrugerea totală a omenirii. De aceea, tot ce vedeți că se desfășoară aparent fără sens are un scop precis: depopularea / genocidul planetar. Analizat în acest context, dintr-o dată totul are sens: cercetați câștigurile promotorilor de vaccinuri, operațiunile atacurilor psihologice din mass-media, spitalele care falsifică cifrele covidienilor internați pentru a speria publicul, revistele științifice care atacă ivermectina și ascund originile proteinei spike , forțarea continuă a actelor normative referitoare la obligativitatea „vaccinării”, blocajele economice care distrug vieți etc. Odată ce ați înțeles că scopul lor este moartea totală și distrugerea lumii, dintr-o dată totul capătă sens.

În Scoția, 80% din numărul deceselor sunt din rândul vaccinaților. În țări cu o rată ridicată de vaccinare, cum ar fi Israelul și Singapore, spitalizările și decesele sunt în creștere. Nu este o surpriză, desigur, pentru că atunci când injectezi oameni cu arme biologice, mulți se îmbolnăvesc și mor. E la fel de simplu de înțeles ca și 1 + 1 = 2. Este cauza și efectul.

Agenda morții prin vaccinare este avansată în mod agresiv, accelerat, chiar disperat. Globaliști intenționează să injecteze populația încă și mai asiduu cu arma lor biologică, provocând pierderi în masă în rândul vaccinaților din cauza reacțiilor de hiperinflamare provocate de agenții patogeni sau de particulele toxice proaspăt introduse în trupul ființelor umane. Astfel intenționează ei să omoare miliarde de oameni.

Este, de asemenea, posibil ca globaliștii să dezlănțuie și alte evenimente premeditate focusându-se pe prăbușirea lumii pentru a grăbi decesele vaccinaților. Prin urmare, ne putem aștepta să apară deficit de alimente, „pandemia” datornicilor, terorism de stat la scară largă (evenimente de tip steag fals) și chiar inițieri deliberate ale războiului geopolitic, toate acțiunile fiind proiectate pentru a provoca distrugere și haos, pentru a maximiza numărul deceselor pe tot globul.

Fără îndoială, guvernele lumii sunt acum regimuri criminale. Spitalele sunt fabrici de crime și medicii care injectează „vaccinurile” sunt ucigași în serie. Poate de aceea Randi Pinkerton a comentat pe AmericanThinker.com: „Nu voi mai avea niciodată încredere într-un medic alopat”. Și nu este singura care gândește astfel.

Este necesar să deschidem larg ochii și să privim cu atenție realitatea. Trăim acum într-o lume în care mulți medici au devenit ucigași. Administratori de spitale sunt surprinși în videoclipuri postate pe internet, recunoscând în mod deschis că fraudează cifrele covid pentru a teroriza publicul. Guvernele inventează modalități de a maximiza moartea propriilor lor oameni. Revistele „științifice” se luptă împotriva stâlpilor științei, iar propagandiștii mass-media funcționează ca niște teroriști psihologici, profitând de puterea lor de a răspândi teama ca mijloc de control politic.

Masele ignorante nu vor rămâne ignorante pentru mult timp. Trezirea ființelor umane la nivel planetar se apropie, iar toți acești asasini vor fi nevoiți să răspundă pentru faptele lor.

Citiți și:
Unul dintre scopurile plandemiei a fost izolarea și restricționarea celor care se opun globalismului, neo-marxismului, satanismului
Covid-19, o armă menită să schimbe radical America și Lumea. Ne-am pierdut cu toții rațiunea?
Șeful Direcției de Sănătate a Canadei admite că a falsificat cifrele covid: Număram toate persoanele bolnave care refuză testele ca fiind pozitive

 

yogaesoteric
10 martie 2022

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More