VIDEO: Cum se obțin varza artificială și orezul din plastic. Iată ce «bunătăți» se mănâncă pe lumea asta…

 

Cu siguranță nu cunoaștem tot ce cumpărăm de pe galantar, ce surprize ne oferă legumele și alte alimente din import! Însă știm cu siguranță că agricultura din România suferă din cauza acestor importuri care au invadat piața autohtonă, fenomen care are loc și în alte țări.

Iată mai jos, un exemplu trist din China și Japonia, sau mai bine spus un exemplu îngrijorător, vis a vis de trei produse care nu numai că se consumă cu poftă, dar sunt oferite și copiilor fără a se ține seama de repercusiuni! Doar mințile bolnave ale celor care au inventat cu bună știință aceste lucruri pot fi mândre de realizările lor! Mai dureros este însă acceptul autorităților și încurajarea vânzării către public a acestor produse.

Amidonul si coloranții artificiali alimentari par a fi rețeta ideală pentru a obține, de fapt pentru a înlocui, tot ce știm că este bun și sănătos din grădina și ograda bunicilor! În aceeași categorie intră și orezul din plastic, carnea din lipici sau ouăle false produse din gelatină, coloranți și alte chimicale periculoase pentru sănătatea noastră.

Oare și pe piața din România au ajuns aceste produse? Există un sistem de control minuțios al produselor, în primul rând al celor alimentare, care parvin de la diverse firme prin diverse contracte de import? Ce măsuri iau autoritățile pentru a avertiza populația de existența acestor produse false care pot ajunge pe piață în mod ilegal?

Într-un articol publicat de John Foley pentru compania media Reuters, se atrage atenția asupra produselor false care le înlocuiesc pe cele naturale cu precădere pe piața de desfacere și consum din China. Foley subliniază în materialul său: „Cei săraci obțin cele mai proaste oferte, deoarece aceștia nu-și permit să cumpere produse ecologice, sau de import, ca o alternativă”.

Web-site-ul Dailymotion postează videoclipuri cu obținerea produselor vegetale false în China și Japonia, ca un semnal de alarmă nu numai pentru consumatorii chinezi și japonezi dar și pentru presupușii consumatori din alte țări unde aceste produse ar putea intra ilegal datorită prețului scăzut.

Redăm mai jos trei videoclipuri care arată cum se obține varza artificială, cum arată un ou din gelatină și cum este realizat orezul din plastic în două dintre țările cu o puternică industrie a exportului: China și Japonia.


Citiți și:

Dezvăluiri ale doctorului Mencinicopschi despre micro-organismele modificate genetic (OMG)

Carmin, E120, coșenilă, acid carminic sau despre insecte în alimentație

 

yogaesoteric
28 februarie 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More