Viktor Orban către ONU: «Dacă nu ne puteți ajuta, dați-vă la o parte!»

 

Guvernul maghiar a atacat din nou Organizația Națiunilor Unite și alte organizații globaliste în privința criticilor la adresa politicilor sale anti-coronavirus.Viktor Orban

„Preocuparea principală a guvernului ungar în timpul pandemiei coronavirusului este protejarea oamenilor”, a subliniat dr. Zoltán Kovács, secretarul de stat pentru comunicare și relații internaționale din Ungaria, într-un post oficial pe blog.

„Cei care exprimă afirmații nefondate despre gestionarea noastră a acestei crize, care amenință democrația și statul de drept în Ungaria, se luptă cu un inamic imaginar”.

Kovács și-a încheiat respingerea cu un mesaj percutant atât la adresa Organizației Națiunilor Unite, cât și la adresa Consiliului European: „Dacă nu puteți să ne ajutați în actuala criză, vă rugăm măcar să vă abțineți din a ne împiedica eforturile de apărare.”

Viktor Orban a avut comentarii dure şi la adresa UE şi a contestat decizia Curții Europene de Justiție

„Atunci când e nevoie de o adevărată cooperare la nivel european, este îngrijorător (să constatăm) că birocraţii de la Bruxelles pe care îl plătim… sunt ocupaţi să ne critice pentru nimic”, a spus premierul ungar la postul public Kossuth Radio. El a adăugat că UE ar fi necesar în schimb să se ocupe de probleme mai importante.

„Ei încearcă să forţeze statele membre, împotriva voinţei lor, să-i lase pe migranţi să intre. Dar ei nu vor reuşi să treacă de noi”, a subliniat premierul Ungariei.

Măsura Ungariei de a-i ţine închişi pe solicitanţii de azil într-o zonă de tranzit la frontieră ar putea fi o încălcare a legislaţiei UE, a decis Curtea Europeană de Justiţie. O astfel de detenţie este ilegală în Uniunea Europeană dacă nu a fost examinat mai întâi fiecare caz în parte, au stabilit judecătorii de la Luxemburg.

Dacă decizia Curţii Europene este împotriva Constituţiei Ungariei, Constituţiei este necesar să i se acorde prioritate, a mai spus Viktor Orban.


Citiţi şi:

Minunata nouă normalitate 
Ţara care interzice purtarea măştilor din cauza anxietății provocate în rândul cetățenilor 

 

yogaesoteric
21 iunie 2020


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More