Vindecări ce au fost posibile prin intervenţia directă a unor fiinţe benefice extraterestre

– prezentarea cărții –

 
Această carte îşi propune să vă prezinte (în premieră în România) relatări edificatoare referitoare la vindecări extraterestre ce au fost menţionate în decursul timpului în literatura ufologică. Dincolo de legătura implicită cu unele nave spaţiale extraterestre, fenomenul în sine nu a fost definit. Pentru noi este, însă, din ce în ce mai clar că unele entităţi extraterestre au fost şi sunt implicate adeseori în acest gen de vindecări (altfel inexplicabile). Unele dintre aceste vindecări au fost însoţite de diferite alte fenomene, cum ar fi aşa-zisele răpiri. Descoperim astfel cu uimire că aceste „spitale” volatile, împreună cu personalul lor, se pot manifesta şi chiar se pot materializa în unele locuri în care nimeni nu s-ar fi gândit vreodată la aşa ceva.

Unele intervenţii medicale extraterestre de acest gen, în cadrul cărora este utilizată o tehnologie extrem de avansată (necunoscută deocamdată pe Pământ) pot, de asemenea, să aibă loc noaptea, chiar în  patul bolnavului. Conform multiplelor mărturii existente, metodele ce sunt folosite în cazul unor astfel de vindecări extraterestre pot fi considerate mai degrabă „neortodoxe”, iar aceasta face de aceea mai dificilă clasificarea bolilor aşa cum o găsim în manualele clasice de medicină. În realitate, există puţine maladii ce afectează un singur organ, lăsând intact restul trupului. De exemplu, o boală de ficat se poate afla la originea unei perturbări a metabolismului, împreună cu toate consecinţele pe care aceasta le implică pentru inimă şi pentru sistemul nervos. Tocmai de aceea, nu trebuie să ne surprindă că o vindecare extraterestră în care este tratată o boală de ficat va implica ceva mai mult decât nişte simple modificări structurale şi funcţionale ale ficatului. Aceste aspecte nu sunt, totuşi, foarte evidente în relatările ce însoţesc cazurile de vindecare ce au fost adunate în această lucrare.

Vindecările extraterestre sunt în mod evident de alt gen şi nu se explică prin intervenţii miraculoase de tip angelic, nu sunt realizate prin sugestie, efect placebo etc., ci ele sunt în mod clar înfăptuite prin tehnici medicale avansate de origine extraterestră. În această carte veţi descoperi relatări uimitoare în care razele laser traversează pielea şi muşchii fără să dăuneze organelor ori vaselor sanguine ce sunt situate în regiunile respective. Aşa ceva este uluitor. După câteva astfel de proceduri, ţesuturile afectate sunt apoi instantaneu regenerate, fără să mai rămână vreo urmă a afecţiunii respective. Studiul atent al acestei cărţi ne ajută să descoperim că mărturiile sincere despre aceste vindecări au numeroase elemente comune, în care apar în mod repetat descrieri semnificative ale unor mese de operaţie, sunt menţionate prezenţele unor fiinţe extraterestre benefice care sunt echipate în mod asemănător cu medicii umani, sunt descrise anumite seringi ce sunt folosite pentru a se face injecţii şi sunt relatări despre anumite fascicule luminoase de diferite tipuri. Un fapt remarcabil, chiar extraordinar, este acela că aceste vindecări se produc cu o rapiditate aproape magică. În unele cazuri, chiar dacă intervenţia medicală nu a produs instantaneu vindecarea, procesul de regenerare amorsat a continuat ulterior cu o viteză şi cu o eficacitate uimitoare.

profesor yoga Gregorian Bivolaru

 
Această carte a fost publicată la Editura Shambala şi tiparită la Ganesha Publishing House

 

yogaesoteric
11 octombrie 2013

 
 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More