Vine cutremurul cel mare

 

Asistăm în zilele noastre la proliferarea fără precedent a cutremurelor de pământ și a erupțiilor vulcanice. Cauzele sunt cunoscute de către seismologi și vulcanologi. Va veni și ziua în care se va declanșa cutremurul cel mare, în care vor pieri sute de mii de oameni și cu distrugeri materiale enorme.

Bogățiile adunate nu îi pot conferi omului puteri paranormale pe care le au celelalte viețuitoare terestre în stare activă, pentru a prevedea cutremurele de pământ și a se feri de urmările lor. Când un om își încheie viața actuală, nu poate lua nimic din ce a agonisit material; în schimb, dacă își va activa super-simțurile din subconștient, va pleca cu un bagaj informațional care îi va asigura un statut favorabil în viața viitoare.

Rețineți! Energiile nu pier niciodată; doar se transformă potrivit cu informațiile pe care le poartă în structura lor. Materia vie și materia considerată ca fiind inertă este formată din energii și informații. Energiile sunt fără început și fără sfârșit conform legilor fizicii, ceea ce reprezintă o enigmă la scară universală. Energiile biologice se supun acelorași legi. Viața omului prin energiile sale se încadrează în fenomene care sunt fără început și fără sfârșit.

Omul este dator să își dezvolte energiile extrasenzoriale, pentru a accede la un nivel superior al existenței sale. Este de rău augur să se lase captiv în lene cerebrală. Omenirea deține în subconștient energii extrasenzoriale uimitoare, care dacă sunt activate îi pot extinde cunoștințele despre Univers dincolo de frontierele actuale ale cunoașterii. De pildă, se pot prevedea cutremurele de pământ prin mijloace extrasenzoriale umane, aidoma animalelor terestre. În caz de cutremur violent de pământ, omul se va salva pe sine și pe semenii săi; și va putea explora prin teledetecție extrasenzorială subsolul Pământului și al altor planete din sistemul nostru solar. A se vedea în acest sens articolul din Jurnalul Paranormal cu titlul: Ne naștem cu puteri paranormale uimitoare, care se pierd pe parcursul vieții


Citiţi şi:

Simțurile subconștiente pe care omul actual nu le folosește niciodată

Marele cutremur, avertisment cumplit: „A început numărătoarea inversă”. Reacție INFP

 

yogaesoteric
16 noiembrie 2019


 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More