Wakefield – ROR – autism? (II)

 

Citiți prima parte a articolului

OMS: «Gata, nu mai paralizăm copiii din lumea a treia cu vaccinul antipolio!»

În sfârşit OMS a admis că au paralizat sute de mii de copii nevinovaţi prin programul de eradicare a poliomielitei. OMS reacţionează în sfârşit la tragediile ce s-au petrecut şi a dispus eliminarea acelei tulpini din vaccin care a provocat paralizii la sute de mii de copii.

Păcăleală, dragi cititori! Cum să admită OMS aşa ceva? Minciuna actuală referitoare la scoaterea serotipului nr. 2 din vaccinul antipolio seamănă cu altă minciună mai veche a autorităţilor: „Gata, am eliminat mercurul din vaccinuri, deşi era perfect inofensiv, doar ca să liniştim câţiva părinţi zgomotoşi”.

Iată cum stau lucrurile: în India nu s-a mai înregistrat niciun caz de polio cu diagnostic de virus sălbatic serotip 2 încă din anul 1999. Grupul german de asigurări de viaţă (ERGO) declară că singura paralizie diagnosticată ca fiind de serotip 2 în toţi aceşti ani a fost cauzată de vaccin. Cum a fost şi în situația înregistrată în Ucraina, când toate cazurile au fost testate pozitiv la virusul vaccinal! Dar în Ucraina vinovatul a fost un virus vaccinal de serotip 1 – și atunci de ce este scos din componența vaccinurilor doar serotipul 2?

Cu toate acestea, OMS a aşteptat 17 ani pentru o schimbare legată de serotipul 2. Iar acum, brusc, schimbarea se face în regim de urgenţă! În decurs de două săptămâni trebuie înlocuit tot! Mai puţin în India, unde au început deja prin 2010 să înlocuiască uşor-uşor şi în tăcere vaccinurile, căci cel cu serotipul 2 cauzase 56.000 de paralizii în 2010, apoi 61.000 de paralizii în 2011 şi încă 21.000 în prima jumătate a anului 2012. Autorităţile susţin că explozia de paralizii în India se explică doar printr-o metodă mai bună de detecţie. Cu alte cuvinte, indienii nu erau capabili să identifice cu ochiul liber 138.000 de oameni paralizaţi care nu se mai puteau mişca sau hrăni singuri.

În cazul autismului se susţine același lucru – nu că au explodat cazurile de autism, ci că s-au perfecţionat metodele de diagnosticare. Dacă ar fi aşa, am întâlni adulţi autişti în proporție de 1 din 68 de adulţi!

În ceea ce privește diagnosticul de poliomielită, după introducerea vaccinului au început nuanţările şi re-etichetările. Înainte de vaccin, o paralizie de 48 de ore era polio. După vaccin, abia după 60 de zile de paralizie se punea un diagnostic de poliomielită, căci brusc şi peste noapte se schimbase definiţia bolii. Mai multe explicaţii, cu statistici şi grafice, găsiți în documentarul Noi nu vaccinăm.
Într-un document OMS din februarie 2015, acest templu al adevărului vaccinal ne spune că în decursul a 12 ani (2000-2012) s-a reuşit reducerea numărului de victime ale paraliziei vaccinale la 750. Deci, 750 de oameni – conform OMS – mai rămăseseră paralizaţi de la vaccin. În toată lumea!

În preocuparea sa de a îmbunătății vaccinarea – preocupare ce este ridicolă atâta timp cât continuă să nege efectele nefaste asupra sănătății ale mercurului prezent în vaccinuri, de exemplu – OMS înlocuiește, așa cum am spus, vechile vaccinuri antipolio cu unele noi, mai sclipitoare în tandem de tulpini. Pe National Geographic citim ca explicaţie un exerciţiu literar de o creativitate rară: acest vaccin nou „îmbunătăţeşte potrivirea dintre virusurile sălbatice şi vaccinul care le suprimă”. Dar „serotipurile 1 şi 3” rămân aceleaşi. Ei elimină acum serotipul 2 deoarece a distrus sute de mii de vieţi şi virusul sălbatic 2 n-a mai fost relevant epidemiologic de foarte mulți ani. Ca atare, „îmbunătăţirea potrivirii” se traduce prin „eliminarea unei treimi din vaccinul care a fost inutil şi periculos în ultimii 17 ani”.

Tot caruselul acesta s-a pus în mişcare în pregătirea eliminării până în anul 2020 a vaccinului antipolio oral, care chipurile prevenea poliomielita, mai puţin atunci când provoca această cumplită maladie la persoanele care primeau vaccinul! Planul nou este ca toată planeta să treacă la vaccinul injectabil, care nici în dogma alopată nu protejează împotriva poliomielitei.

Pe pagina oficială a Iniţiativei Eradicării Globale a Poliomielitei se poate citi: „când o persoană este imunizată cu IPV [vaccinul injectabil – n.n.] şi apoi este infectată cu virusul sălbatic, virusul sălbatic se poate multiplica în intestine şi poate fi eliminat prin fecale, riscând o circulaţie continuă”. În traducere liberă, dacă vă faceți vaccinul, tot puteți lua polio și apoi tot o puteți răspândi în comunitate! Desigur, medicii susțin că dacă faci vaccinul, faci „o formă mai uşoară a bolii”.

Sau când apar multe cazuri de polio, le dăm rapid alt nume şi prostimea nu se prinde. Ca şi în cazurile din România de SHU (Sindromul Hemolitic Uremic) (puse în cârca bacteriei E. coli, tulpina 026), în SUA se găsise „la câţiva pacienţi” enterovirusul 68 şi toată investigaţia s-a concentrat în acea direcție. Ah, acest enterovirus, cum a cauzat el paralizii în braţul stâng al copiilor, adică fix acolo unde se înfige seringa cu vaccinurile!

Un alt mod de a manipula realitatea este explicația abracadabrantă referitoare la tulpinile mutante, cum declara Victor Olsavszky (fostul reprezentant OMS România) anul trecut: „Estimăm în acest moment că acest virus vaccinal în Ucraina care a creat cazuri de îmbolnăvire circula liber cam de 2 ani, interval care i-a permis 26 de mutări genetice, care l-au făcut să semene cu cel sălbatic şi să dea reacţia neurologică”. Pe unii vaccinofili nici nu mai e nevoie să-i combaţi, ci e suficient să-i citezi.

Legătura dintre vaccinuri şi autism

Vaccinurile pot provoca autism. Când Centrul pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor din SUA (CDC) spune „Nu”, iar vaccinofilii susțin că s-au făcut zeci de studii care au infirmat orice legătură între autism şi vaccinuri, acest lucru nu este adevărat.

Haideţi să vedem dacă legătura dintre vaccinuri şi autism chiar a fost studiată. Singurul vaccin studiat vreodată în legătură cu autismul este ROR (care este de fapt compus din trei vaccinuri administrate într-o singură injecţie). Singurul ingredient din vaccinuri care a fost vreodată studiat de CDC în legătură cu autismul este timerosalul. Unde sunt celelalte studii despre vaccinuri şi autism? Ca să nu mai vorbim că studiile CDC sunt problematice din mai multe motive.

În ceea ce priveşte legătura cu vaccinul ROR, dr. William Thompson (cercetător principal la CDC, cunoscut şi ca „CDC Whistleblower”) a admis că el şi colegii săi au încălcat protocolul studiului, au eliminat date şi nu au raportat rezultate statistic semnificative! Dr. Thompson a precizat, de asemenea, că el şi colegii săi de cercetare implicaţi în studiul din 2004 (De Stefano et al) au aruncat dovezile pentru a muşamaliza în continuare propriile lor descoperiri.

Oare câte asemenea studii mai există? Câte asemenea înţelegeri secrete şi murdare au fost făcute între cercetători, pentru a nu lăsa adevărul să iasă la iveală? Pe de altă parte, studiile despre timerosal îl implică pe un anume Poul Thorsen, un infractor căutat pentru 22 de capete de acuzare de fraudă şi spălare de bani. Thorsen este căutat de SUA, unde l-ar aștepta 260 de ani în închisoare. Cu toate acestea, CDC-ul continuă să publice şi să susţină lucrările acestui infractor. Într-o audiere din 2012 din Congresul american, congresmanul Bill Posey i-a adresat lui Coleen Boyle, directoarea CDC, următoarea întrebare: „Ce măsuri a luat CDC-ul ca să se asigure de integritatea muncii de cercetare efectuată de dr. Thorsen, care – după cum ştiţi – a fost condamnat pentru infracţiune în alocarea resurselor financiare?” Dr. Boyle a evitat întrebarea, și în loc să răspundă direct, a încercat să păcălească audiența cu informaţii incorecte, afirmând că dr. Thorsen ar fi fost co-autorul a doar două din studiile făcute. Posey a pus-o imediat la punct, întrebând dacă i se permite să depună la dosar informaţii care dovedesc că dr. Thorsen a fost implicat de fapt în 21 din cele 24 de studii făcute.

Dr. Boyle nu a răspuns pe tot parcursul interviului la nicio întrebare fără a încerca să se eschiveze de la subiect, chiar şi când Posey a întrebat-o: „Aţi reluat diferitele studii la care a participat Thorsen pentru a le revalida? Adică ştiţi că acest individ este un ticălos fără scrupule, unul din cei mai căutaţi indivizi de pe planeta asta, dar v-aţi bazat pe el să vă furnizeze informaţii despre efectele negative ale timerosalului?”

Cum rămâne cu Institutul de Medicină (IOM)? La fiecare câţiva ani, IOM face recenzii ale cercetărilor cu privire la siguranţa vaccinurilor şi emite un raport. Raportul lor din 2011 cu privire la efectele adverse ale vaccinurilor nu conţine nici măcar o frază despre cinci vaccinuri care sunt administrate în mod obişnuit la sugari şi copii şi cum este cercetată „siguranţa” acestora: HiB, vaccinul împotriva hepatitei A, vaccinul anti-pneumococic (PCV-13), vaccinul anti-rotaviral, sau vaccinul polio inactivat (IPV). Deci, având în vedere că sugarii şi copiii primesc în mod regulat între 6-9 vaccinuri la fiecare din controalele de la 2, 4, 6 şi 12-15 luni, şi având în vedere că aceste combinaţii de vaccinuri includ și cele cinci vaccinuri menționare mai sus, cum poate Institutul de Medicină sau CDC-ul să spună: „Vaccinurile au fost studiate şi nu există nicio legătură cu autismul” – sau cu orice alt tip de vătămare pe termen lung a sănătăţii copiilor?

Nu au nicio bază ştiinţifică pentru a afirma aşa ceva. Studiile nu au fost făcute. Credeţi că CDC-ul nu ştie acest lucru? Bineînţeles că ştie, dar continuă să mintă. Lor le încredinţaţi sănătatea copiilor voştri? Iar Institutul de Medicină (IOM) s-a întrunit de 8 ori în perioada 2001-2004 pentru a analiza cercetarea existentă atunci cu privire la vaccinuri şi autism. Din nou, nu s-a studiat întreaga schemă de vaccinare, nu s-au studiat nici combinaţiile de vaccinuri administrate la controale, aceste studii nu au fost făcute niciodată.

Raportul lor final, publicat în 2004, a inclus o declaraţie cum că nu vor mai sprijini niciun fel de cercetare care ar putea identifica „grupuri de copii susceptibili”. De ce oare? De asemenea, au decis să nu mai facă nicio cercetare care ar putea arăta cauzalitate – din acel moment, s-a decis că vor fi făcute doar studii epidemiologice. De ce oare? Studiile epidemiologice nu pot arăta cauzalitate niciodată. Ele pot arăta numai corelare. Aşa că, atunci când cei pro-vaccin spun: „Nu există studii care să demonstreze o cauzalitate între vaccinuri şi autism”, au dreptate. Asta pentru că, din 2004 (curios, fix după studiul manipulat de către De Stefano, Thompson et al.), s-a refuzat orice cercetare care ar arăta o cauzalitate. Ei nu vor să ştie. Şi cu siguranţă ei nu vor ca voi să ştiţi.

IOM a decis în 2004 că toţi copiii susceptibili pot fi aruncaţi la gunoi, autorităţile fiind mai preocupate de protejarea programului de vaccinare. Dr. Bernadine Healy (fostul şef al Institutului Naţional pentru Sănătate, National Institutes of Health) a vorbit despre acest lucru în interviul ei din 2008 cu Sharyl Attkisson la CBS News.

Şi nu uitaţi de documentarul VAXXED, realizat de dr. Andrew Wakefield despre William Thompson şi despre cum CDC-ul a muşamalizat şi falsificat un studiu care a demonstrat un risc de autism crescut până la 350% la băieţii afroamericani când aceştia sunt vaccinaţi conform schemei.

Citiţi a treia parte a articolului.

Citiţi şi:
Explozivul film Vaxxed – scos de la festivalul filmului de la New York!
Colegiul Medicilor din România admite totuși că vaccinurile pot cauza autism!
Un secret dezvăluit: Din ce sunt preparate vaccinurile

 

yogaesoteric
24 septembrie 2016

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More