YogaEsoteric2.0 are o accesibilitate mult mărită de pe mobil

Dacă, până acum, pentru a accesa site-ul de pe mobil cititorul trebuia să folosească foarte mult zoom-ul, noua versiune a site-ului este optimizată complet pentru telefoane smartphone şi tablete.

Structura noii versiuni a fost gândită astfel încât accesarea celor mai des folosite pagini să fie cât mai facilă folosind telefonul.

Astfel, pentru a intra pe pagina Meditaţii şi conjuncturi astrologice, este suficient ca utilizatorul să facă trei paşi simpli, fără zoom şi fără scroll:

 • să apese iconita de meniu din dreptul logo-ului (cele trei linii paralele orizontale, precum simbolul congruent) pentru a deschide meniul,
 • să se apese plusul din dreptul categoriei Home
 • sa se apese pe secţiunea Anunţuri.

Pagina de meditaţii şi conjuncturi astrologice lunare va ocupa mereu prima poziţie.

Pentru a vedea dintr-o clipită toate articolele recente sau Ora de răsărit se foloseşte acelaşi procedeu: apăsaţi pe iconiţa de meniu, apoi Home şi vedeţi ambele secţiuni. Pagina cu Articole recente conţine articolele publicate în ultimele şapte zile.

 

1 Comentariu
 1. Calina P. spune

  Nu pot sa va spun cat ma bucur de noul format al siteului. Unul din siteurile pe care le vizitez zilnic are acum o noua prezentare, moderna, curata si clara. MISA merita de mult aceasta evolutie de design si aici, pe yogaesoteric. Articolele publicate aici au fost, mai ales in ultima vreme, un suport spiritual pentru multi dintre noi.In ele gasim zi de zi sprijin in angrenarea noastra spirituala.
  Mai mult de atat – pentru mine ele sunt o inspiratie chiar dincolo de practica spirituala, permitandu-mi sa ma desprind de gregarismul cotidian. Imi place in mod deosebit cum se vede portalul pe mobil caci siteul vechi era greoi. Nu numai ca e mai usor de accesat, dar atat prima pagina cat si articolele se vad mult mai clar.
  Continutul este mult mai bine prezentat si ma bucur mult ca ati hotarat sa faceti acest pas inainte.
  Imediat ce am aflat de aceasta lansare am distribuit-o prietenilor mei.
  Un lucru pe care vi l-as sugera in acest nou inceput este sa prezentati cat mai multe articole care sa trateze spiritualitatea omului modern.Nenumaratele aplicatii ce au aparut pe mobil si care, chipurile, te ghideaza in meditatii si iti induc mindfulness mi se par o escrocherie care trebuie sa fie demascata.
  In incheiere, va urez succes si va doresc sa fiti mereu binecuvantati de Vointa Sfanta a lui Dumnezeu si inspirati de gratia Maestrului!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More