Proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz a deschis localul, în ciuda restricțiilor

«Ca mamă, sunt nevoită să nu respect ordonanțele, nu pot să-mi hrănesc copilul»

Restricțiile îndelungate impuse în contextul pandemiei duc la măsuri disperate în întreaga lume, cum este și cazul proprietarei unui restaurant din Austria care a decis să încalce restricțiile din carantină și să deschidă localul.

Potrivit presei locale, proprietara unui restaurant din orașul austriac Linz și-a deschis restaurantul, în ciuda lockdown-ului. Pe o pancartă la intrarea în restaurant, ea a scris: „Ca mamă, sunt nevoită să nu respect ordonanțele, nu îmi mai pot hrăni fiica”.

Poliția a trimis imediat zeci de polițiști la fața locului. Inițial, cei 37 de clienți au fost doar legitimați. Abia după câteva ore, după primirea unei dispoziții din partea primarului, poliția a închis restaurantul.

Clienții au fost puși sub acuzare și riscă o amendă de 1.500 de euro fiecare. Proprietara riscă o amendă de până la 30.000 de euro. Ea are acum interdicție să intre în propriul restaurant.

Citiți și:
Proprietari de afaceri uniți, dau autoritățile afară pe ușă: «obțineți un mandat»!

Israelienii folosesc o husă specială pentru telefon pentru a evita să fie urmăriţi de Shin Bet pe tema coronavirus

yogaesoteric
28 martie 2021

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More